e-shop: www.sportsdirect.com
-
Scorpion90
King
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Neviete, ako je to s reklamáciou topánok, keď som ich kupoval presne pred rokom cez e-shop? Normálne reklamácie neriešim, ale donedávna som bol navyknutý na 20 eurové boty z Deichmanu, a aj po roku boli síce ošarpané, ale boli v kope. Teraz mám jeden rok Adidasy za 70e zo SD a po roku sa na oboch odliepa podrážka (fakt že dosť) a na jednej je celá podrážka úplne rozpadnutá, že zo spodu vidno nohu. A to ich ani nenosím denne, lebo väčšinou som mával jedny boty až kým sa nezničili, teraz mám dvoje. Čiže tie lacnejšie z deichmanu dostávali aj viac zabrať, paradoxne.
balík do UK, sme v EU, takže máš dva roky záruku aj keby sa na hlavu postavili
Nazdar, chcem sa spýtať, aký je proces dodania objednávky na Slovensko? Mám vybrať Barlin Standard Delivery v cene 10,99 eur? Lebo potom mi ukazuje už len Collect from the UK Warehouse. Bude mi to normálne doručené na moju adresu? Ešte som neobjednával, takže netuším. Ďakujem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to si robis srandu nie? skusal si si prelozit co asi znamena Collect from UK Warehouse?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 7:13)
to si robis srandu nie? skusal si si prelozit co asi znamena Collect from UK Warehouse?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 7:13)
Maly hint: UK v tomto pripade znamena United Kingdom, nie Univerzita Komenskeho.
Čo tak odpovedať na moju otázku? Chcel by som objednať čo najskôr. Viem, čo to znamená, len som napísal, že tam mám prakticky len jedinú možnosť - Barlin Standard Delivery a to druhé len pre info.
-
guess.whoo
Redeemer
a otazka je teda aka? aku dopravu zvolit ked mas na vyber jednu?
este byva express delivery, ale ta byva draha a prakticky ti to pride mozno o den skor len
este byva express delivery, ale ta byva draha a prakticky ti to pride mozno o den skor len
Ano, vyber Barlin delivery. Vazne tam neni iny sposob dodania. Mesiac dozadu som zrvona objednaval a prislo to za 5 pracovnych dni, takze spokojnost.
Ahoj,prečo po potvrdení objednávky a zaplatení kartou,mi nabehlo na každý produkt plus ďalších 20 percent ceny. Co to premna znamená? Budem ešte musieť priplácať? Platil som 231, teraz tam svieti v súhrnne 277.
Neni to DPH (Tax) alebo nieco take? Ved tam musi byt uvedene cim to je.
Tak nakoniec som neplatil nič naviac. Ale v objednávke chýba jedna vec
. Má niekto skúsenosti s reklamáciou? Neviem ako dokážem že mi to neprišlo.
-
guess.whoo
Redeemer
vacsinou vyhoveju ked napises ze tam nieco nebolo..len predtym dobre pozri dodaci list