e-shop: www.sportsdirect.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
za kolko € musi byt aby bola zadarmo?
-
Scorpion90
King
Štandardné poštovné je 7,99 €, pri objednávke od 50 do 100 € je poštovné 4 eurá, ak prekročíš 100 €, tak máš poštovné zadarmo.
-
guess.whoo
Redeemer
zdravim pani,
je este nejaky voucher na postovne platny? skusal som 50OFFPOST a FREEDEL50 ale system mi ich nezobral.
a co sa tyka zliav, oplati sa odtial teraz pred Vianocami objednavat alebo radsej pockat na vypredaje po Vianociach?
je este nejaky voucher na postovne platny? skusal som 50OFFPOST a FREEDEL50 ale system mi ich nezobral.
a co sa tyka zliav, oplati sa odtial teraz pred Vianocami objednavat alebo radsej pockat na vypredaje po Vianociach?
Nema niekto nejaky voucher ?
stalo sa už niekedy niekomu, že mu DHLko vrátilo objednávku naspäť do SD? Lebo na SD v objednávkach mám pri tej napísané "Completed" a na trackingu DHL, že "Returned to shipper" dva dni potom čo si prevzali balík, teda ani UK naopustil. Už som písal na customer service SD, no zatiaľ odpoveď nemám.
Ako sa to nakoniec poriesilo ?
aj som zabudol, že som to tu riešil
...dostal som full refund po cca troch týždňoch. Najprv som si písal s CS, potom nič, nič, napísal som im ešte jeden mail, nič, nič a už som chcel písať ďalší, keď v tom prišiel mail od CS, že objednávka bude refundovaná, nasledne prišlo aj potvrdenie refundu a do troch dni som mal paniaze na učte. Musím urobiť novú objednávku, ale to až tak nevadí, lebo veci v clearence išli ešte nižšie 
Zvyšovalo sa poštovné? Lebo dakedy som ho mal pár eur, teraz mi ho vypočítalo na 10.99€ (tá najlacnejšia varianta). Nákup mám za 108€, vôbec nie veľké a ani veľa vecí.
pri dvoch posledných objednávkach som tiež mal na 10.99€ a to nešli ani cez 80€ no pamätám si, pri prvej som mal poštovné 4 či 6€
-
guess.whoo
Redeemer
uz je to standardne 10,99...dlho uz nebola akcia na free shipping 
Spojil som sa s kamarátkou, že tiež niečo chce brať, pridal som teda nejaké veci, a bolo to 14.99. Tak sa pridal aj kamarát, tiež zopár vecí, a 19.99, nekonečný kruh. 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som mal minule v kosiku iba na skusku 15 bicyklov a stale som mal 10,99 shipping 
Skúsil som aj ja, cez 400€ shipping. 
Da sa nejak zistit ci maju tovar ktory by som chcel v BA na predajni ?
Nie, jedine zavolat do BA a nech najdu v pc.
Tak volat tam sice mozem ale dovolat sa mi neda 
Niekto s viac skúsenosťami, ak mám dnes na DHL stránke:
9 Departed Facility in BRATISLAVA - SLOVAKIA 21:48
8 Processed at BRATISLAVA - SLOVAKIA 09:37
7 Arrived at Sort Facility BRATISLAVA - SLOVAKIA 07:52
Môžem očakávať, že to zajtra bude doručené kuriérom vo Zvolene? Potrebujem vedieť, či si niečo plánovať alebo byť doma, prípadne či niekomu nechať mobil a kľúče.
9 Departed Facility in BRATISLAVA - SLOVAKIA 21:48
8 Processed at BRATISLAVA - SLOVAKIA 09:37
7 Arrived at Sort Facility BRATISLAVA - SLOVAKIA 07:52
Môžem očakávať, že to zajtra bude doručené kuriérom vo Zvolene? Potrebujem vedieť, či si niečo plánovať alebo byť doma, prípadne či niekomu nechať mobil a kľúče.
pravdepodobne jo, keď to takto večer odišlo z BA tak ráno som to mal zvyčajne už v KE a doobedu doma
//inak na rýchlo niekto nevie, do koľkých dní od prebratia zásielky môžem poslať return vecí?
//inak na rýchlo niekto nevie, do koľkých dní od prebratia zásielky môžem poslať return vecí?