eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

LoL sa uvedomte. Gangy aspon nieco robi pre lamky aj hojko, vy len viete hrat csko a ledva banovat. Ked budete objednavat veci ako Gangy z ebayu zadara, len aby pomohol userom sa ozvite :roll:
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

PsychoS napísal:Gangy musis kazdeho len urazat? nie raz som si to vsimol. Aj tvoj povysenecky ton. Zamysli sa.
Urazam len tych co si to zaslutia to si si nevsimol? Alebo si myslis ze pre kazdeho nieje evidentne ze si si len prisiel branit kolegu, aj keby sem predtym napisal ze niekoho oyebal o peniaze a co teraz? Trapne chlapci, trapne. Ak si myslite ze ma ta vasa karma polozi tak no comment. Ked je niekdo kkt tak mu to napisem, na to si si uz mohol zvyknut.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Hellboy248 napísal:LoL sa uvedomte. Gangy aspon nieco robi pre lamky aj hojko, vy len viete hrat csko a ledva banovat. Ked budete objednavat veci ako Gangy z ebayu zadara, len aby pomohol userom sa ozvite :roll:
OT: co take robi gangy pre Hojko? /OT
na ebay nakupujem uz dlhsie a nikdy nebol problem. Aj ked je to uz mozno po tych troch mesiacoch neskoro, aj tak napis predavajucim (najdes ich v My ebay - tam sa prehrab v won items a podobne) a skus sa im ospravedlnit. Podla mna ti patri, ze ta blokli, lebo take veci sa proste nerobia. Ak vies, ze danu vec nechces zaplatit, tak ju nebiduj :wink:

edit pre hellboy: ok, beriem, no tuto zasluznu cinnost nevykonava sam, takze nie je az taky nenahraditelny - nech sa uz konecne nauci vyjadrovat sa slusne a nerypat do ludi :wink:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Stoporko: napr. z dobrej vole objednava z ebayu pre ludi, ktory sa na ebayi nevyznaju alebo nemaju paypal ...osobne mi objednaval vec z ebayu a prachy nechcel predom, uz len to mi o niecom hovori :)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Gangy tebe co vadi? Ze nemas ziadny rank pri mene ? Ze nie si moderator? To ta takto polozilo? Moj CS admin si vobec nevsimaj, je to ubohe a trapne hladat miesto na ktore utocit ! Myslim, ze toto je z casti HELP forum, ludia tu pisu aj svoje problemy / otazky. A ty mi ides hned do ko*ot pisat? Potreboval som pomoc, a ludia ktory majo co o mojo probleme co povedat mi to povedali a vysvetlili a to som prave potreboval.

Ak mas vela energie chod si ju vybit inak a nie takymto sposobom. Si chudak a zasran ktory sa nezmesti do svojej koze. Fakt neviem co si o sebe myslis. Sedis za PC a povysenecky sa spravas. Ked sa prechadzas po ulici tak so sklopenymi usami a uhybavym pohladom.
Uvedom sa. A myslim ze tato tema uz viac OFFTOPICov nepotrebuje.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ef.KO: spravas sa ako decko.
Opravnene ta bloknu a ides sa hrat na ukrivdeneho? Gangy ti iba povedal pravdu na rovinu, tak ako to vie len on. Ty by si sa mal naucit niest zodpovednost za svoje konanie.
K CSku sa radsej nevyjadrujem.
Tieto debaty si dalej rieste cez sukromne spravy, ak este chces nieco povedat mne, tak tiez cez SS.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale co si beriete efkou rank do huby? co ma tato tema spolocne s cskom? :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ano ... dalsi sa pripojte do "Diskusie" ... :roll:

ef.K0 ... Urob ako sme ti tu poradili ... Ak tvoju Prosbu/Ziadost zamietnu tak sa niet comu cudovat ... ebay nie je onetwosold.sk kde sa odrbava jak na beziacom pase.
ebay si proste strazi uroven ... Ty si spravil urcity krok ktory si dostatocne/vobec nezdovodnil preto ti Majitel aukcie dal UPI Strike ... Mal si moznost na neho reagovat (14dni) a dostal si Block pokial si to nedohodnes s Majitelom drazeneho tovaru.
Pokial to nespravis tak Ban je Permanentny.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal:ale co si beriete efkou rank do huby? co ma tato tema spolocne s cskom? :?
Ja som si to s nim uz ako tak vyjasnil cez SS, dalsi OT uz budem mazat.
Gangy
Darca
Darca

ef.K0 napísal:Gangy tebe co vadi? Ze nemas ziadny rank pri mene ? Ze nie si moderator? To ta takto polozilo? Moj CS admin si vobec nevsimaj, je to ubohe a trapne hladat miesto na ktore utocit ! Myslim, ze toto je z casti HELP forum, ludia tu pisu aj svoje problemy / otazky. A ty mi ides hned do ko*ot pisat? Potreboval som pomoc, a ludia ktory majo co o mojo probleme co povedat mi to povedali a vysvetlili a to som prave potreboval.

Ak mas vela energie chod si ju vybit inak a nie takymto sposobom. Si chudak a zasran ktory sa nezmesti do svojej koze. Fakt neviem co si o sebe myslis. Sedis za PC a povysenecky sa spravas. Ked sa prechadzas po ulici tak so sklopenymi usami a uhybavym pohladom.
Uvedom sa. A myslim ze tato tema uz viac OFFTOPICov nepotrebuje.
To ako nechapem kde si vzal tu prvu cast, ty si iny psycholog, co? Nemas to ale velmi vychytane, taketo snahy nasadit na oponenta svoj vlastny profil aby si ho pripravil o argumenty su uz dost stare, tak ako aj tvoje narazky na to ze ja viem len utocit, nakoniec stare zname "podla seba sudim teba" nieje az tak odveci. Ale v podstate mas pravdu, na teba a tebe podobnych inak reagovat nedokazem. Hlupe deti co si myslia ze internet je jedno velke MMORPG bez zodpovednosti a bez akychkolvek nasledkov za svoje konanie su uz dnes klasikou, tvoja kasta ktora sa ale neboji sa podobnymi cinmi pochvalit a nasledne sa hrat na uboziatko je ale viac menej raritou. A kamarati s ktorymi po veceroch fragujete/masturbujete za CSkom az kym mamka nezaveli ze mas ist spat, ta z toho ze si proste idiot nijak nevytiahnu.

Ale robit zo seba chu*a, to ti ide na jednoku, skus sa ist popytat na urad prace ci si na to nemozes zalozit zivnost. Ups sorry, na to treba byt dospely, tak mozno neskor, ked ta uz rano nebudu rodicia snurovat.
mihol
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mihol »

Zdravím. Mám takú otázočku ohľadom Ebay. Chcel by som si objednať nejaké Himalaya Herbal - neviem ako to nazvať výťažky z bylín? To je fuk. Je to z Indie. Ide mi o to, či s tým nemá niekto skúsenosť ohľadom colnice- či objednával niečo podobné (videl som tam aj také halušky ako 50 gramov kofeínu v prášku a pod). Či si colníci nebudú myslieť, že sú to nejaké drogy a pod. Alebo sa to berie ako každý iný tovar? Nerád by som sa dostal do nejakých problémov kvôli prkotine. Ďakujem za odpovede.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zdravim,
na ebayi uz mam za sebou 2 uspesne obchody :), lenze nastal u mna takyto problem.Chcem si obejdnat od jedneho predajcu 2 veci kazda vec je z inej aukcie a chcem aby mi to zaslal spolu a aby som trosku usetril na postovnom tak ked dam na oba aukcie buy it now - takze predmety vyhram a chcem ich naraz zaplatit ale tak aby som pri prvej aukci neplatil take velke postovne ako pri druhej, a toto neviem ako.
Gangy
Darca
Darca

1.) predajca musi mat napisane ze podporuje "combined shipping"
2.) Ked si kupis dve veci od toho isteho predajcu (iba ich kupis, nezaplatis) tak pri checkoute ti automaticky ponukne moznost ich zaplatit spolu, ak teda predajca podporuje combined shipping, pri checkoute klikni na moznost "request total from seller" a napis mu tam nieco ako "please add combined shipping, thanks" a potom si uz len pockaj na cenu s upravenym postovnym a zaplat.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aha,
a kde zvykne byt napisane toto "combined shipping" ?

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 22:28 )
Uz som to niekde nasiel :D, veci som objednal aj zaplatil lenez co znamena ked mam unconfirmed adresu ? Len tak cisto komodne sa pytam lebo ma to zaujima .Veci z predchadzajucich akucii mi dosli len neviem preco tam nemam confirmed. :?
Gangy
Darca
Darca

Unconfirmed addres? To myslis na fakturach z paypalu? To si nevsimaj.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hej hej toto myslim,
BTW:prid na icq nech pokecame ze co a jak lebo ti napisem a neodpises :D

//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2009, 14:09 )
Zdravim, toto mi napisal rpedajca na ebayi, teraz nechapem ci ja mu mam poslat 11 libier alebo on mne ?
a poprosim cely preklad co mi on pise lebo som z toho jelen :D

hi
i will package your lps and work out postage price.If it is cheaper than £11 inc packaging i will refund you through paypal.(your lps will be posted tuesday),cheers mickf45
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podla toho co sa tam pise, by si mal ty jemu dat 11libier ci coho...V skratke: Ak bude postovne lacnejsie, tak ti prachy, ktore boli navyse naspat vrati na paypal..Ale teraz potrebuje pre istotu 11libier. Ak som dobre pochopil..
Gangy
Darca
Darca

Ak si mu uz poslal peniaze, cakaj na pripadny refund.
Ak si mu ich este neposlal, posli 11 libier.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hned ako som dal na LPcka buy it now tak som aj zaplatil, takze mam cakat na refund na moj PP ucet ?
Gangy
Darca
Darca

Ano, pojde to poslat a ak to s postovnym bude menej ako 11 libier tak ti zvysok vrati.
Napísať odpoveď