eBay.com
Ja som si vydrazil telefon Sony Ericson K660i za 22 libier pricom novy stoji okolo 100vky. Ked mi prisiel tak bol jak cisto novy ani jeden skrabanec nanom.
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 21:26 )
teda podvodnici
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 21:26 )
Najdu sa aj vynimkyFilipito napísal:teda oni to musia poslat pokial raz vyhras tu aukciu
Mrk: Aj na aukre mas taketo skvele hodinky.Nedal som si povedat, tak som si ich vydrazil za 6,08€.Vsetko v pohode doslo bol som vyteseny pi pa pu..Po 3 tyzdnoch mi zmednateli(rozumej tomu chytyli mednastu farbu-najprv remienok a potom uz komplet).A najlepsie bolo an tom ze pisali ze vodotesne.Tak nevysksuas ? Jasne, hodil som ich pod vodu.Jak inak, zastavili sa
..Kamarat si objednal take iste vsetko tak ako som pisal hore, akurat on ich nedal pod vodu takez funguju doteraz , bohuzial cele medene.Takze necakaj za taketo sumy nejake dobre hodinky
.Tolko s lacnymi hodinkami
.
Ak to nema vyplnene pod popisom tak na slovensko neposiela. Niekedy ale staci napisat predajcovi spravu, slusne poprosit a on spravi vynimku.tomasso napísal:ako zistim ake je postovne z US, bude to mat predajca na ebay-i niekde napisane?
Chodia airmail, predajca ma vacsinou napisane ze posiela worldwide alebo tam ma EU. No neviem ako to je z preclievanim lebo ked som si objednaval veci z US obchodu tak mi pekne prislo aj vyrubene clo. Neviem ako je na tom ebay.pershing napísal:ako to je s posielanim z USA? Pride to v pohode alebo zvyknu chodit rozbite veci? Plus kolko sa plati clo? V ramci EU viem ako to je ale do USA nesom zasvateny este.
ked to mas nad 150eur platis clo 19% z ceny...alebo ked je balik velky...ale tyka sa to ludi vecsinou na vychode slovenska...Kesoman napísal:Chodia airmail, predajca ma vacsinou napisane ze posiela worldwide alebo tam ma EU. No neviem ako to je z preclievanim lebo ked som si objednaval veci z US obchodu tak mi pekne prislo aj vyrubene clo. Neviem ako je na tom ebay.