emailovy klient

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
filko
Medium Expert
Medium Expert

emailovy klient

Príspevok od používateľa filko »

potreboval by som nejakeho schopneho emailoveho klienta, kde by som mohol pouzit viacero uctov s nejakym jednoduchym prepinanim, aby kazdemu sa dalo nastavit osobitne vsetko ako pop, ci smtp server a podobne.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

ja som zatial skusal iba MS Outlook a Mozilla Thunderbird. Na spravu viacerych oddelenych uctov je lepsi prave Outlook, v Thunderbirde mi pripadalo nastavovanie komplikovanejsie, ale mam ho iba pre svoje 2 schranky, takze s tymto som sa nemusel tolko babrat. Keby som nepotreboval portable verziu, tak by som asi ostal pri outlooku. Je sice od MS, ale tieto veci ma vyriesene velmi dobre a nastavovanie je hrackou. Takze ked potrebujes viacero sukromnych oddelenych uctov tak siahni radsej po Outlooku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

The Bat!, Thunderbird...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vyskusaj a uvidis, osobne som pouzival pre 2 konta aj outlook aj thunderbird, a nastavovanie aj sprava uctov mi pripadala skoro uplne rovnaka, ale zo sympatii k mozille som presiel na jej vytvor
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

sundevil napísal:vyskusaj a uvidis, osobne som pouzival pre 2 konta aj outlook aj thunderbird, a nastavovanie aj sprava uctov mi pripadala skoro uplne rovnaka, ale zo sympatii k mozille som presiel na jej vytvor
mne sa to tiez zdalo v pohode, ale v thunderbirde ma zmiatlo spolocne nastavovanie smtp serverov, v outlooku to bolo pekne pri kazdom ucte nanovo, inak nemam vyhrady a uz ide vsetko ako ma :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no neviem, ale podľa mňa to dokáže každý klient. väčšina už bola spomenutá, tak si len vyber
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

ja mam vsetko v Opere a som nadmieru spokojny...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Outlook Express. Rychly a kompaktny. Pouzivam ho uz roky, nemam najmensie vyhrady.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja pouzivam The Bat roky uz mam asi tretiu verziu a neviem si to vynachvalit, lahky prehladny.... atd
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

filko napísal:potreboval by som nejakeho schopneho emailoveho klienta, kde by som mohol pouzit viacero uctov s nejakym jednoduchym prepinanim, aby kazdemu sa dalo nastavit osobitne vsetko ako pop, ci smtp server a podobne.
tvoje poziadavky splnaju vsetky z tu uvedenych aj vsetky ostatne podla mn... alebo vacsina... ale ja mam najradsej thunderbrd
Napísať odpoveď