potreboval by som nejakeho schopneho emailoveho klienta, kde by som mohol pouzit viacero uctov s nejakym jednoduchym prepinanim, aby kazdemu sa dalo nastavit osobitne vsetko ako pop, ci smtp server a podobne.
ja som zatial skusal iba MS Outlook a Mozilla Thunderbird. Na spravu viacerych oddelenych uctov je lepsi prave Outlook, v Thunderbirde mi pripadalo nastavovanie komplikovanejsie, ale mam ho iba pre svoje 2 schranky, takze s tymto som sa nemusel tolko babrat. Keby som nepotreboval portable verziu, tak by som asi ostal pri outlooku. Je sice od MS, ale tieto veci ma vyriesene velmi dobre a nastavovanie je hrackou. Takze ked potrebujes viacero sukromnych oddelenych uctov tak siahni radsej po Outlooku.
vyskusaj a uvidis, osobne som pouzival pre 2 konta aj outlook aj thunderbird, a nastavovanie aj sprava uctov mi pripadala skoro uplne rovnaka, ale zo sympatii k mozille som presiel na jej vytvor
sundevil napísal:vyskusaj a uvidis, osobne som pouzival pre 2 konta aj outlook aj thunderbird, a nastavovanie aj sprava uctov mi pripadala skoro uplne rovnaka, ale zo sympatii k mozille som presiel na jej vytvor
mne sa to tiez zdalo v pohode, ale v thunderbirde ma zmiatlo spolocne nastavovanie smtp serverov, v outlooku to bolo pekne pri kazdom ucte nanovo, inak nemam vyhrady a uz ide vsetko ako ma
filko napísal:potreboval by som nejakeho schopneho emailoveho klienta, kde by som mohol pouzit viacero uctov s nejakym jednoduchym prepinanim, aby kazdemu sa dalo nastavit osobitne vsetko ako pop, ci smtp server a podobne.
tvoje poziadavky splnaju vsetky z tu uvedenych aj vsetky ostatne podla mn... alebo vacsina... ale ja mam najradsej thunderbrd