Emgeton E5 vs iRiver t10
Emgeton E5 vs iRiver t10
ne nevie sa ani za***** rozhodnut co zobrat... oba prehravace maju skvelu vydrz baterky ...ale ktory ma kvalitnejsi zvuk s dodavanymi sluchatkami?
vidno ze do mp3playerov sa vyznas jak hus do piva...inak by si taku sprostost nenapisal....e5 emgeton vyhral mnoho cien...a ten iriver nepodporuje mass storage...ja by som radsej kupil e5KoCi napísal:ako nemal som moznost ich ani vidiet (nj som lenivy pohladat a popozerat) .. ale znacka iRiver ma dobre meno.. takze bez toho aby som sa nejak zamyslal ktory moze byt lepsi/horsi, by som zobral rovno iRiver.. ... a emgeton.. to sa je? pije?
Kód: Vybrať všetko
http://www.mpx.cz/MP3-HARDWARE%5CEmgeton-E5CULT-%96-MP3-prehravac-vynikajici-kvality-s-obrovskou-vydrzi-%28podrobna-recenze%29.html-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
T10 1 mam a je fajn, emgeton proste nemusim, ale nic konkretne
. Tak Ti poradim, chod do shopu a vyskusaj, btw k T10ne su paradne sluchatka
...
Vies ako to mas ako ked porovnavas KOSS a Sennheiser, tam su lepsie tie, tam su horsie tie...
U mna je rozhodujuce to ze iRiver robi len mp3 players a audio soultions, kdezto emgeton vyraba aj ine veci, co je imho skoda [LG, Samsung...]
Vies ako to mas ako ked porovnavas KOSS a Sennheiser, tam su lepsie tie, tam su horsie tie...
U mna je rozhodujuce to ze iRiver robi len mp3 players a audio soultions, kdezto emgeton vyraba aj ine veci, co je imho skoda [LG, Samsung...]
emgeton vyraba v prvom rade mp3 prehravace ostatne to je len taka bokovkauplink napísal:T10 1 mam a je fajn, emgeton proste nemusim, ale nic konkretne. Tak Ti poradim, chod do shopu a vyskusaj, btw k T10ne su paradne sluchatka
...
-
uplink
VIP
iRiver vyraba len mp3 prehravace...a sluchatka...ale ako som pisal, ok ja sa nehadam. To je proste len ako keby som si mal vybrat medzi Geil a Corsair, alebo OCZ, tak zoberiem OCZ, potom Geil a potom Corsair a suma sumarum dostanem +- to iste...no. Je to len vec vkusu a designu [neskor vlastneho imagu], ktoru znacku kto uprednostni.skura3 napísal:emgeton vyraba v prvom rade mp3 prehravace ostatne to je len taka bokovka
ece k teme, T10 1 ma ako jeden z mala iRiverov plne pristupnu pamat priamo z rozhrania windows exploderu a funguje ako normalny flash disk, struktura folderov sa priamo odzrkadluje aj v strukture folderov v MP3 playeri...proste chcem povedat ze sa nesprava tak hrozne ako iCocot [iPod], alebo iRiver H10 6 [sa tusim vola
-
uplink
VIP
H10 6? hmm asi zly model. Sennheiser? Lol tak preco mam na tych ku T10 1 napisane iRiver?dallas96 napísal:Mam H10 a sprava sa mi ako flash disk
K tej H10 6, nesprava sa celkom ako USB Flash Disk. resp. musim mat nainstalovany crap v pocitaci, daco na windows media player 10nu, inac mi to robi blbosti. Btw. je dost mozne ze k H10 6 boli sennheisery, momentalne su na nich KOSSy :p
Sprava sa presne ako USB Flask Disk. Staci tam hodit ten spravny firmware (UMS)uplink napísal:K tej H10 6, nesprava sa celkom ako USB Flash Disk. resp. musim mat nainstalovany crap v pocitaci, daco na windows media player 10nu, inac mi to robi blbosti.
Som cital recenziu na nejaki IRiver a tam pisali nieco ako ze Iriver ma zmuluvu z sennheiser a preto dava k playerom tieto sluchatka. Ta recenzia je uz stata cca rok a pol az dva takze s timto sa nebudem hadat ako to je teraz.uplink napísal:je dost mozne ze k H10 6 boli sennheisery, momentalne su na nich KOSSy :p
BTW ja mam na sluchatka z jednej strany IRiver a z druhej Sennheiser.
EDIT// pozeram ze aj tvoja T10 by sa mohla spravat ako Flash Disk, existuje pre nu tiez UMS firmware
- Prílohy
-
- SZ.JPG (51.34 KiB) 1101 zobrazení
-
- TC.JPG (80.86 KiB) 642 zobrazení