Emgeton E5 vs iRiver t10

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Emgeton E5 vs iRiver t10

Príspevok od používateľa drastyk »

ne nevie sa ani za***** rozhodnut co zobrat... oba prehravace maju skvelu vydrz baterky ...ale ktory ma kvalitnejsi zvuk s dodavanymi sluchatkami?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ako nemal som moznost ich ani vidiet (nj som lenivy pohladat a popozerat) .. ale znacka iRiver ma dobre meno ;) .. takze bez toho aby som sa nejak zamyslal ktory moze byt lepsi/horsi, by som zobral rovno iRiver.. ... a emgeton.. to sa je? pije?
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

KoCi napísal:ako nemal som moznost ich ani vidiet (nj som lenivy pohladat a popozerat) .. ale znacka iRiver ma dobre meno ;) .. takze bez toho aby som sa nejak zamyslal ktory moze byt lepsi/horsi, by som zobral rovno iRiver.. ... a emgeton.. to sa je? pije?
vidno ze do mp3playerov sa vyznas jak hus do piva...inak by si taku sprostost nenapisal....e5 emgeton vyhral mnoho cien...a ten iriver nepodporuje mass storage...ja by som radsej kupil e5 :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.mpx.cz/MP3-HARDWARE%5CEmgeton-E5CULT-%96-MP3-prehravac-vynikajici-kvality-s-obrovskou-vydrzi-%28podrobna-recenze%29.html
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v poho sak vsetko sa da reklamovat...
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

KoCi napísal:v poho sak vsetko sa da reklamovat...
to je zaujimavy nazor..akurat pri dovode bude uvedene co ze sa mi nechcelo pozistovat..nebi ma ja len nazor
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

T10 1 mam a je fajn, emgeton proste nemusim, ale nic konkretne :). Tak Ti poradim, chod do shopu a vyskusaj, btw k T10ne su paradne sluchatka ;)...

Vies ako to mas ako ked porovnavas KOSS a Sennheiser, tam su lepsie tie, tam su horsie tie...

U mna je rozhodujuce to ze iRiver robi len mp3 players a audio soultions, kdezto emgeton vyraba aj ine veci, co je imho skoda [LG, Samsung...]
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

uplink napísal:T10 1 mam a je fajn, emgeton proste nemusim, ale nic konkretne :). Tak Ti poradim, chod do shopu a vyskusaj, btw k T10ne su paradne sluchatka ;)...

Vies ako to mas ako ked porovnavas KOSS a Sennheiser, tam su lepsie tie, tam su horsie tie...

U mna je rozhodujuce to ze iRiver robi len mp3 players a audio soultions, kdezto emgeton vyraba aj ine veci, co je imho skoda [LG, Samsung...]
emgeton vyraba v prvom rade mp3 prehravace ostatne to je len taka bokovka :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

skura3 napísal:emgeton vyraba v prvom rade mp3 prehravace ostatne to je len taka bokovka :P
iRiver vyraba len mp3 prehravace...a sluchatka...ale ako som pisal, ok ja sa nehadam. To je proste len ako keby som si mal vybrat medzi Geil a Corsair, alebo OCZ, tak zoberiem OCZ, potom Geil a potom Corsair a suma sumarum dostanem +- to iste...no. Je to len vec vkusu a designu [neskor vlastneho imagu], ktoru znacku kto uprednostni.

ece k teme, T10 1 ma ako jeden z mala iRiverov plne pristupnu pamat priamo z rozhrania windows exploderu a funguje ako normalny flash disk, struktura folderov sa priamo odzrkadluje aj v strukture folderov v MP3 playeri...proste chcem povedat ze sa nesprava tak hrozne ako iCocot [iPod], alebo iRiver H10 6 [sa tusim vola :)].
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

uplink napísal:iRiver vyraba len mp3 prehravace...a sluchatka...
Iriver nevyraba sluchatka, k Iriverom su dodavane sennheisery (ak si na toto narazal tou vetou)

uplink napísal:...proste chcem povedat ze sa nesprava tak hrozne ako iRiver H10 6 [sa tusim vola :)].
Mam H10 a sprava sa mi ako flash disk :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dallas96 napísal:Mam H10 a sprava sa mi ako flash disk :wink:
H10 6? hmm asi zly model. Sennheiser? Lol tak preco mam na tych ku T10 1 napisane iRiver? :D A preco mi sennheisery za 1100 SKK MX 51 Street hraju totalne na nic oproti tym "sennheiser" iRiverom? :D Stuple vs. stuple.

K tej H10 6, nesprava sa celkom ako USB Flash Disk. resp. musim mat nainstalovany crap v pocitaci, daco na windows media player 10nu, inac mi to robi blbosti. Btw. je dost mozne ze k H10 6 boli sennheisery, momentalne su na nich KOSSy :p
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

hmm takze ta T10 sa vo wine tvari ako flash? netreba tam nejake ovladace?

a este nieco pocul som ze ten emgeton je nejaky spomaleny a ze sa na nom lame zapinacie tlacitko.....ako je na tom T10 s konstrukciou?
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

uplink napísal:K tej H10 6, nesprava sa celkom ako USB Flash Disk. resp. musim mat nainstalovany crap v pocitaci, daco na windows media player 10nu, inac mi to robi blbosti.
Sprava sa presne ako USB Flask Disk. Staci tam hodit ten spravny firmware (UMS) :wink:
uplink napísal:je dost mozne ze k H10 6 boli sennheisery, momentalne su na nich KOSSy :p
Som cital recenziu na nejaki IRiver a tam pisali nieco ako ze Iriver ma zmuluvu z sennheiser a preto dava k playerom tieto sluchatka. Ta recenzia je uz stata cca rok a pol az dva takze s timto sa nebudem hadat ako to je teraz.
BTW ja mam na sluchatka z jednej strany IRiver a z druhej Sennheiser.

EDIT// pozeram ze aj tvoja T10 by sa mohla spravat ako Flash Disk, existuje pre nu tiez UMS firmware :)
Prílohy
SZ.JPG
SZ.JPG (51.34 KiB) 1098 zobrazení
TC.JPG
TC.JPG (80.86 KiB) 639 zobrazení
Napísať odpoveď