emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Genetický pôvod.. ach jaj. Mňa strašne bavia tieto rasistické doktríny, na ktorých základe ľudia vysvetľujú deje, ktoré sa dnes odohrávajú. To bolo v móde v 19. storočí a v prvej polovici 20. Gogo, k tomu vyššie: mne je to jasné, nepísal som tu jak Sulík o nejakej sterilizácii alebo takej "solidárnej" dávke, aby nepomreli hladom. Avšak tiež mi nepríde v pohode, ak štedro dotujú výchovu v predpotopnej náboženskej bigotnosti. Ale toto mi príde ako extrémny príklad, avšak práve také sa veľmi dobre propagujú a účelovo zovšeobecňujú.
__
Richard Sulik
približne pred 5 mesiacmi
NIEKTORÉ VECI SI TREBA POVEDAŤ NA ROVINU,
bez zbytočnej hystérie a osobných urážok. To sa pánovi nižšie, ktorý reagoval na môj status z piatku síce nepodarilo, ale predsa len chcem jednu vec uviesť na pravú mieru:
Áno, náš komplexný návrh riešenia rómskych osád bude obsahovať aj možnosť BEZPLATNEJ a DOBROVOĽNEJ sterilizácie, ak má matka aspoň štyri deti. Tento návrh má platiť pre všetky ženy a nie len pre Rómky a preto nemôže byť o diskriminácii ani reči.
__
Richard Sulik
približne pred 5 mesiacmi
NIEKTORÉ VECI SI TREBA POVEDAŤ NA ROVINU,
bez zbytočnej hystérie a osobných urážok. To sa pánovi nižšie, ktorý reagoval na môj status z piatku síce nepodarilo, ale predsa len chcem jednu vec uviesť na pravú mieru:
Áno, náš komplexný návrh riešenia rómskych osád bude obsahovať aj možnosť BEZPLATNEJ a DOBROVOĽNEJ sterilizácie, ak má matka aspoň štyri deti. Tento návrh má platiť pre všetky ženy a nie len pre Rómky a preto nemôže byť o diskriminácii ani reči.
Sulik nieco pisal o sterilizacii? noze, pouc nas
Gogo, tu su haploskupiny na Bosniakov
https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_s ... n_Bosniaks
I2A je dominantna, takzvana Dinarska
U Kosovcov ale naozaj E1b1b1a, 46%, ukazuje na povod zo severu Afriky. Ale ta je na 33% u Albancov z Albanska, 20% u Srbov a 8% u Slovakov. Kosovska R1b potom ukazuje na ich vyvoj v izolacii, podobne ako u Baskov, co potvrdzuje aj jazykova skupina. J2 u Albancov je polovicna ako u niektorych regionov v Taliansku.
Takze, ktokolvek staval chramy, ktore su dnes srbske, nebol Slovan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_s ... n_Bosniaks
I2A je dominantna, takzvana Dinarska
U Kosovcov ale naozaj E1b1b1a, 46%, ukazuje na povod zo severu Afriky. Ale ta je na 33% u Albancov z Albanska, 20% u Srbov a 8% u Slovakov. Kosovska R1b potom ukazuje na ich vyvoj v izolacii, podobne ako u Baskov, co potvrdzuje aj jazykova skupina. J2 u Albancov je polovicna ako u niektorych regionov v Taliansku.
Takze, ktokolvek staval chramy, ktore su dnes srbske, nebol Slovan.
Moda 21 storočia je si vysvetlovať deje a upravovať realitu tak, že za všetko može kapitál, aby to zapadalo do tvojho komunistickeho svetonázoruhughito napísal:Genetický pôvod.. ach jaj. Mňa strašne bavia tieto rasistické doktríny, na ktorých základe ľudia vysvetľujú deje, ktoré sa dnes odohrávajú. To bolo v móde v 19. storočí a v prvej polovici 20. Gogo
A nie je snáď ekonomika veľmi dôležitá? Je to blúznenie, ako v spomenutom prípade?
A nie je snaď ekonomika vysledkom ľudskej činnosti kde jej vyspelosť a štruktúru určuje kvalita týchto ľudí? A genetická predispozicia je blúznenie?
Ako "genetická predispozícia" determinuje štruktúru ekonomiky?
Ako táto správa prispela k téme migrácia? Buď si vytvor tému KRIMI alebo založ fanklub KRIMI TV na Jojke..
Nie ako, ale kto a čo determinuje štrukturu ekonomiky by si sa mal pýtať, keď už si sa miesto odpovedi zmohol len na protiotázky.hughito napísal:Ako "genetická predispozícia" determinuje štruktúru ekonomiky?
To napíšeš ty?odpovedi zmohol len na protiotázky.
Ty si pozri kontext celej diskusie a čo nie si schopný pripustiť kôli svojmu ideologickému fanatizmu...
-utocnikom bol turek a v clanku su spomenute dlhodobe problemy s turkami v danom meste vseobecnehughito napísal:Ako táto správa prispela k téme migrácia? Buď si vytvor tému KRIMI alebo založ fanklub KRIMI TV na Jojke..
Mňa len zaujíma, ako presne vplýval "genetický pôvod" obyvateľov v Bosne a Kosove na dianie tam?
pani maju nazor, ze rydzi Europania nemaju taky "dobry vztah" ku mrzaceniu a znasilnovaniu ako osoby africkeho ci azijskeho povodu
nazor podlozitelny datami
len preco sa potom v tej Juhoske orezevali a znasilnovali vsteci navzajom? ci pravoslavni, alebo katolici, alebo moslimovia (taki co piju rakiju a pivo a robia si srandu z tych co chodia na aerobik do mesity)?
lokalne specifika?
a v ktorej vojne sa neznasilnovalo? robi sa to vzdy, je to z velkej casti o demoralizacii nepriatela, nielen o pudoch.
Nie nie, je to genetické predispozícia, ktorá sa týka len istých etnických či "rasových" skupín. Vitajte v 19. storočí, odtiaľ je už len krôčik k nacizmu a aplikácii takýchto názorov do praxe.