emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Povahovy temperament a impulzivnost konania su z velkej casti geneticky vrodene.
Čiže Srbi nie sú povahovo temperamentní (alebo teda väčšinovo) a impulzívni, ale Bosniaci už áno? Slováci nie sú, ale Turci už áno? Atď.?
Rozne rasy maju rozdielne vyrazne impulzivne spravanie, to je vedecky fakt. Preto je aj v Usa vazniciach vyrazne viacej afroamericanov ako belochov pre nasilne trestne ciny. Podobne prejavy su jasne badatelne aj u jednej nasej mensiny.
Teraz si potvrdil, že si rasista - keď vysvetľuješ dané fakty v USA rasovou/etnickou príslušnosťou, detto na Slovensku.
Gogo, tie fakty musíš zabaliť do politicky, rasovo a nábožensky korektnej omáčky = fakty obrátiť naruby. Inak si rasista.
Pri utečencoch budeš samozrejme xenofób a islamofób.
Takže ako by to malo vyzerať: v usa je vo väzení viac čiernych ako bielych. To je spôsobené tým, že sú chudobní a týmto spôsobom bojujú svoj triedny boj proti bielemu vykorisťovateľovi.
Toto vyjadrenie z nich robí takmer obeť, toto slniečko miluje.
Pri utečencoch budeš samozrejme xenofób a islamofób.
Takže ako by to malo vyzerať: v usa je vo väzení viac čiernych ako bielych. To je spôsobené tým, že sú chudobní a týmto spôsobom bojujú svoj triedny boj proti bielemu vykorisťovateľovi.
Toto vyjadrenie z nich robí takmer obeť, toto slniečko miluje.
beardie, dajme tomu. gogo ale pisal, ze to preto, lebo Africania su barbari. no a tieto lokalne specifika sa diali niekolko hodin cesty autom z Rajky.
nepovedal by som, ze barbari, len maju vacsiu vybusnost, nizsi intelekt, atd, vsetky tie rasisticke nezmysly 
k tomu problemy sposobene vojnou a znasilnovanie na svete
k tomu problemy sposobene vojnou a znasilnovanie na svete
- kde som to podla teba napisal?jackb napísal:beardie, dajme tomu. gogo ale pisal, ze to preto, lebo Africania su barbari. no a tieto lokalne specifika sa diali niekolko hodin cesty autom z Rajky.
Rôzna miera testosterónu medzi rasovými skupinami je známy fakt. Keď sa k tomu ešte prirátajú sociálne tlaky a frustrácie, výsledok nie je príliš prekvapivý (ak nie ste komunista).

Smiešnymi frázami a popieraním reality tomu určite nepomôžeš..hughito napísal:Vitajte v 19. storočí, odtiaľ je už len krôčik k nacizmu a aplikácii takýchto názorov do praxe.
Gogo, myslel som toto
gogo956 napísal: Africke reálie, oni proste nedokazu zit v pokoji, je to mimo ich kulturny ramec.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/ ... matek.html
Gogo si rasista? Nie v tom zmysle, že uznávaš nadradenosť jednej "rasy" nad druhou a pod., ako tuto nacisti, ale v zmysle, že veríš v "rasové" rozdiely, ktoré determinujú kolektívne celky ľudí a ich konanie. Si?
**Inkvizícia zasadá**

[/quote]jackb napísal:Gogo, myslel som toto
- vkladas mi do ust slova ktore som nikde nenapisal a prekrucujes si ich podla toho ako sa ti to hodi
Hughito
afroamericania- nic proti nim- su povahovo trochu ini ako je bezny europsky standard
Ja som inkvizácia? Je to obyčajná otázka, ale gogo má tuším problém odpovedať.
Gogo, pisal si predsa o tom, ze im civilizovane sposby nezapadaju do kulturneho ramca.
A niekto necivilizovany je...
Určite obyčajná, keď spôsob a tón už sám prezrádza "verdikt" pri jednoduchej odpovedi, Áno.hughito napísal:Je to obyčajná otázka
Môj osobný, a? Ja tu žiadnych súputníkov nemám, ani nepredsedám žiadnej komisii - ak si nestačil všimnúť.
Pár sa ich tu možno nájde a hlavne sa snažíš vytvárať dojem, že len tvoj pohľad na tieto otázky je vedecky, morálne a neviem ešte ako prípustný.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mňa sa nespýtaš ?hughito napísal:Si?
-snazis sa to zahovorit, ale ja som nikde o barbaroch nepisal a to je podstata. A ci je niekto rasista alebo nie je iba na dohovore ako si dany termin zadefinujeme co je ale relativne a ziaden prinos do diskusie by som v tom nevideljackb napísal:Gogo, pisal si predsa o tom, ze im civilizovane sposby nezapadaju do kulturneho ramca.