Mám originál licenciu na Eset smart security, ale mám s tým programom jeden problém. Zvykne náhodne zmeniť MAC adresu. Keďže mám net registrovaný na MAC tak je s tým veľký problém, preto by som potreboval zistiť, ako túto vlastnosť vypnem, aby som mohol naďalej fungovať na internete..
Eset smart security - help
Eset smart security - help
Na toto fórum ma odporúčil jeden kamarát, vraj tu viete s takýmito vecami pomôcť..
Mám originál licenciu na Eset smart security, ale mám s tým programom jeden problém. Zvykne náhodne zmeniť MAC adresu. Keďže mám net registrovaný na MAC tak je s tým veľký problém, preto by som potreboval zistiť, ako túto vlastnosť vypnem, aby som mohol naďalej fungovať na internete..
Informoval som aj technické centrum Esetu, ale ešte sa mi neozvali a ja by som to potreboval čo najskôr..
Za pomoc ďakujem veľmi pekne..
re
povedali mi to na serverovni nášho intráku..
vraj každému, kto má ESS to zvykne robiť...
ešte bola alternatíva, že je to vo Windows Viste, ale ja mám Xp, predsa by som si nepoškvrnil nový notebook..
Viem na 100p, že to robí niejaká súčasť ESS..
ak by niekto vedel aká súčasť, tak mi pomôže..