Eset smart security - help

Informácie o software, ankety...
hyby1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Eset smart security - help

Príspevok od používateľa hyby1 »

Na toto fórum ma odporúčil jeden kamarát, vraj tu viete s takýmito vecami pomôcť..:-)

Mám originál licenciu na Eset smart security, ale mám s tým programom jeden problém. Zvykne náhodne zmeniť MAC adresu. Keďže mám net registrovaný na MAC tak je s tým veľký problém, preto by som potreboval zistiť, ako túto vlastnosť vypnem, aby som mohol naďalej fungovať na internete..:-) Informoval som aj technické centrum Esetu, ale ešte sa mi neozvali a ja by som to potreboval čo najskôr..:-) Za pomoc ďakujem veľmi pekne..:-)
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tak toto defaultne Eset urcite nerobi. Pochybujem, ze by si si ta zapol sam. Keby to robilo, tak sa nemozem pripajat u seba na wifinu, takze problem by som videl niekde uplne inde.
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Ako si prišiel na to že to robí ESS?
hyby1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa hyby1 »

povedali mi to na serverovni nášho intráku..:-) vraj každému, kto má ESS to zvykne robiť...:-) ešte bola alternatíva, že je to vo Windows Viste, ale ja mám Xp, predsa by som si nepoškvrnil nový notebook..:-D Viem na 100p, že to robí niejaká súčasť ESS..:-) ak by niekto vedel aká súčasť, tak mi pomôže..:-)
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Mám Vistu a ESS. Zároveň mám internet od UPC, kde je prístup viazaný na MAC adresu sieťovej karty (keď vymením počítač za iný, internet nejde) a keby ESS menil MAC adresu, určite by som to zbadal.
Pochybujem, že toto robí ESS, skôr máš zavírený počítač.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nikde som nenasiel nieco take, ze by ESS dokazal vobec zmenit MAC
Napísať odpoveď