EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no, tak ballackov gol s "jemnym" pristrcenim rozhodca uznal..., co nakoniec aj rozhodlo..., vygumovane lietajuce nemecke hlavy to uhrali. ako inak, silou, zakernostou a vyskou...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemam rad Nemecko, nemozem si pomoct. Ten gol Ballacka. No, neviem. K tomu simulovaniu, ako mi to vadilo u Lehmana, suhlasim s t0m4s3, ze keby tam bol Ronaldo napriklad, polezal by si tiez. Skoda, mam rad Portugalsko a Scolariho. Bude uplne nespravodlive, ak sa vysoko dostanu jedny z najslabsich muzstiev zakladnych skupin - Nemecko a Taliansko.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nie nie nie nie nieeeeeeee... prasive nemecke kur*y.... nechapem ako mozu tolko stastia mat... neznasam ich... este pojdu na vitazstvo tak ma asi je**e... imho rozhodca jasne nadrzaiaval pri niektorych zakrokoch nemcom... ballackov gol, ako dakujem pekne ale ako ferreiru odstrcil to bolo fuj fuj.. nezasluzili si vyhrat buze****
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Postup Nemcov podla mna zasluzeny, aj ked Portugalci v zavere hrali celkom dobre (co sa ale od nich aj ocokavalo), ale v uvode zapasu boli jednoducho slaby.
johny sk napísal:vygumovane lietajuce nemecke hlavy to uhrali. ako inak, silou, zakernostou a vyskou...
Jakou silou a zakernostou, nic take som od nich v tomto zapase nevidel. Zapas vyhrali po fatalnych hrubkach v Portugalskej obrane a neschopnosti Portugalcov sa pozviechat z prveho a potom aj druheho golu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sklamanie, velke sklamanie z vypadnutia Portugalska. Zapas to bol velmi dobry, Nemci dali dva rychle goly a to bolo rozhodujuce. Najma ta dvojita narazacka bola krasna, ale ani tie ostatne goly zapasu neboli na zahodenie. Skoda vsak toho tretieho nemeckeho golu, ak by rozhodca videl, tak kludne mohol odpiskat utocny faul, pretoze tam rozhodne bolo postrcenie braniaceho hraca. Skoda :(
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nuz ja som spokojny s vysledkom...portugalsko hralo pekny zapas, ale nieco mi proste na tom time vadi a nikdy mu neviem fandit, nietko spominal ze nemecko a taliansko najslabsie muzstva v skupine...to hej ale vykon proti rakusku sa neda porovnat s vykonom proti portugalsku...ak nietko bude tvrdit ze nemci teraz hrali slabo tak je "slepy"...
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Bol to skvely futbal, hralo sa z jednej strany na druhu,,,,,,,,,,,,,,fandil som obidvom mužstvam ale postupiť mihol len jeden boli to nemci som rad,,,,,,ale portugalci mali naviac,,,,určite ten gol ballacka nemal platit,,,nieje to chyba len hlavneho rozhodcu ale aj ciaroveho,on čo,pozeral po vtačikoch?
Ale ináč gratulujem Nemcom k víťaztvu,,,,,,,,,,,,,,,,ešte turci pôjdu domov,rusi a taliani podla mna,,,keď sa toto stane už mi je to jedno lebo by to bolo dosť vyrovnane,,,,,,,najviac ma prekvapili holanďania :smt003 :smt039
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dnes som zvedavy na zapas Chorvatsko-Turecko podla mna to moze byt zaujimavy futbal a tipujem ze vyhraju Turci 2:1
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

p4ra a to pockaj ked postupia Chorvati cez Turkov. Nemci Chorvatom druhy krat nepodlahnu, budu nastartovani a nadelia im.

Dnes teda Chorvatsko - Turecko. Ocakavam ze Chorvati vyhraju, ale palce budem drzat Turkom :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A ja si mozem piskat. Tesil som sa predcasne. :( Mal som byt na zapase s otcom, ale neuvolnili ma z prace. :( Aspon, ze foter tam bude.

Chorvatsko ale ide!!! Prehru neberiem! :)
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

dne sidú chorváti do semif .Turci si nezašlúžia ani hrať euro.šak su v ázii ne?
EbeL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa EbeL »

no tak ti POR mi nevysli ale dneska sa tesim na zapas prajem viac chorvatom i ked turci si ma ziskali tym ze vyradili pepikov. mohla by byt remizka nech si dlhsie pozrem futbal :surrender: :modlenie:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dnes to je pre mna neatraktivny zapas. Favoritmi by mali byt chorvati, ale ak turci zahraju po polcase ako proti cehunom, tak to moze byt zaujimave.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

To by skor museli chorvati zahrat druhy polcas ako cesi :wink: ..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Portugalci vypadli :cry: Nechapem ako ti TOTALNE NESYMPATICKY Nemci to vzdy nejak uhraju, maju len par hracov co nieco znamenaju: SCHWEINsteiger, Ballack, Lahm, Metzelger, Klose a Podolski.
Brankar je stary ziarlivy dedo co nikdy nic nedokazal lebo 1o rokov nevedel vytesnat Kahna z brany. Gomes je aky Nemec?! Klose, Podolski detto.. Zapas s Polskom by asi vyzeral inak keby hrali za rodnu hrudu.

Dnes Chorvati - Turci.. No dufam ze to slovania zvladnu, su hodne sympaticke druzstvo nieco uz dokazali v priebehu Euro.

Inak priklanam sa k nazoru ze Turecko a Izreal (izrael tiez hrava niektore europske sutaze.. nechapem.) nema v kvalifikacii a sampionatoch na Euro co robit. :roll:

Inak celkom zaujimavy je Euro z hladiska trenerov. Vypadlo mi meno /kurna/ toho holandana co trenuje Rusov ale to je teda pan trener.. Laurinec by mal zacat setrit. Scolari takisto. Akoze 1/4 finale mu nevyslo ale ako sledujem pri Brazilskej a Por. repre... no je to taktik a vychadza mu takmer vsetko. A tiez vysoko stupa trenerska hviezda van Bastena...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skoda Portugalcov. Drzal som im palce. Boli moji favoriti. :(
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

v 119 minute dal Klasnic Gol
Chorvati si to pekne nacasovali :) Turci s tym uz nic nezrobia...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Turkov uznavam. Spravia prenadherny zapas. Famozny koniec.

Fandil som vsak Chorvatom :(

//p4ra: Nevidel som cely zapas, ale na konci to vzdy zamotaju. Ich psychika patri k tym najlepsim.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ty woe :shock: :shock: 120 minuta 1:1 neverim :shock:
Dufam ze to Chorvatov moc nerozhadzalo a ze na penalty to daju :(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak stihol som len poslednych 10 minut zatial ale teda, dobre som stihol :) .

Uz som zvedavy na tie penalty. Snad budu mat Chorvati viac stastia.
Napísať odpoveď