EURO 2008
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nemam rad Nemecko, nemozem si pomoct. Ten gol Ballacka. No, neviem. K tomu simulovaniu, ako mi to vadilo u Lehmana, suhlasim s t0m4s3, ze keby tam bol Ronaldo napriklad, polezal by si tiez. Skoda, mam rad Portugalsko a Scolariho. Bude uplne nespravodlive, ak sa vysoko dostanu jedny z najslabsich muzstiev zakladnych skupin - Nemecko a Taliansko.
nie nie nie nie nieeeeeeee... prasive nemecke kur*y.... nechapem ako mozu tolko stastia mat... neznasam ich... este pojdu na vitazstvo tak ma asi je**e... imho rozhodca jasne nadrzaiaval pri niektorych zakrokoch nemcom... ballackov gol, ako dakujem pekne ale ako ferreiru odstrcil to bolo fuj fuj.. nezasluzili si vyhrat buze****
Postup Nemcov podla mna zasluzeny, aj ked Portugalci v zavere hrali celkom dobre (co sa ale od nich aj ocokavalo), ale v uvode zapasu boli jednoducho slaby.
Jakou silou a zakernostou, nic take som od nich v tomto zapase nevidel. Zapas vyhrali po fatalnych hrubkach v Portugalskej obrane a neschopnosti Portugalcov sa pozviechat z prveho a potom aj druheho golu.johny sk napísal:vygumovane lietajuce nemecke hlavy to uhrali. ako inak, silou, zakernostou a vyskou...
-
hojko
Site Admin
Sklamanie, velke sklamanie z vypadnutia Portugalska. Zapas to bol velmi dobry, Nemci dali dva rychle goly a to bolo rozhodujuce. Najma ta dvojita narazacka bola krasna, ale ani tie ostatne goly zapasu neboli na zahodenie. Skoda vsak toho tretieho nemeckeho golu, ak by rozhodca videl, tak kludne mohol odpiskat utocny faul, pretoze tam rozhodne bolo postrcenie braniaceho hraca. Skoda 
-
Hossa1881
Medium Professional
nuz ja som spokojny s vysledkom...portugalsko hralo pekny zapas, ale nieco mi proste na tom time vadi a nikdy mu neviem fandit, nietko spominal ze nemecko a taliansko najslabsie muzstva v skupine...to hej ale vykon proti rakusku sa neda porovnat s vykonom proti portugalsku...ak nietko bude tvrdit ze nemci teraz hrali slabo tak je "slepy"...
-
beli
Light Expert
Bol to skvely futbal, hralo sa z jednej strany na druhu,,,,,,,,,,,,,,fandil som obidvom mužstvam ale postupiť mihol len jeden boli to nemci som rad,,,,,,ale portugalci mali naviac,,,,určite ten gol ballacka nemal platit,,,nieje to chyba len hlavneho rozhodcu ale aj ciaroveho,on čo,pozeral po vtačikoch?
Ale ináč gratulujem Nemcom k víťaztvu,,,,,,,,,,,,,,,,ešte turci pôjdu domov,rusi a taliani podla mna,,,keď sa toto stane už mi je to jedno lebo by to bolo dosť vyrovnane,,,,,,,najviac ma prekvapili holanďania

Ale ináč gratulujem Nemcom k víťaztvu,,,,,,,,,,,,,,,,ešte turci pôjdu domov,rusi a taliani podla mna,,,keď sa toto stane už mi je to jedno lebo by to bolo dosť vyrovnane,,,,,,,najviac ma prekvapili holanďania
Portugalci vypadli
Nechapem ako ti TOTALNE NESYMPATICKY Nemci to vzdy nejak uhraju, maju len par hracov co nieco znamenaju: SCHWEINsteiger, Ballack, Lahm, Metzelger, Klose a Podolski.
Brankar je stary ziarlivy dedo co nikdy nic nedokazal lebo 1o rokov nevedel vytesnat Kahna z brany. Gomes je aky Nemec?! Klose, Podolski detto.. Zapas s Polskom by asi vyzeral inak keby hrali za rodnu hrudu.
Dnes Chorvati - Turci.. No dufam ze to slovania zvladnu, su hodne sympaticke druzstvo nieco uz dokazali v priebehu Euro.
Inak priklanam sa k nazoru ze Turecko a Izreal (izrael tiez hrava niektore europske sutaze.. nechapem.) nema v kvalifikacii a sampionatoch na Euro co robit.
Inak celkom zaujimavy je Euro z hladiska trenerov. Vypadlo mi meno /kurna/ toho holandana co trenuje Rusov ale to je teda pan trener.. Laurinec by mal zacat setrit. Scolari takisto. Akoze 1/4 finale mu nevyslo ale ako sledujem pri Brazilskej a Por. repre... no je to taktik a vychadza mu takmer vsetko. A tiez vysoko stupa trenerska hviezda van Bastena...
Brankar je stary ziarlivy dedo co nikdy nic nedokazal lebo 1o rokov nevedel vytesnat Kahna z brany. Gomes je aky Nemec?! Klose, Podolski detto.. Zapas s Polskom by asi vyzeral inak keby hrali za rodnu hrudu.
Dnes Chorvati - Turci.. No dufam ze to slovania zvladnu, su hodne sympaticke druzstvo nieco uz dokazali v priebehu Euro.
Inak priklanam sa k nazoru ze Turecko a Izreal (izrael tiez hrava niektore europske sutaze.. nechapem.) nema v kvalifikacii a sampionatoch na Euro co robit.
Inak celkom zaujimavy je Euro z hladiska trenerov. Vypadlo mi meno /kurna/ toho holandana co trenuje Rusov ale to je teda pan trener.. Laurinec by mal zacat setrit. Scolari takisto. Akoze 1/4 finale mu nevyslo ale ako sledujem pri Brazilskej a Por. repre... no je to taktik a vychadza mu takmer vsetko. A tiez vysoko stupa trenerska hviezda van Bastena...