EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

vyje*** sku*veny ko*ot rozhodca. Do pi*e vyje***!!!

Rammer, co to splietas? Ved Turci cely zapas nic nehrali, na Chorvatov nemali. To je fakt, ako to je.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

uprimne, závidim každému jednému kto je na tom štadióne práve teraz. To musí byt zazitok. =] presne pre toto je tento šport krásny. Paráda.

Penalty ? =] netrufam si typnut..

//krasny zapas ... uplne. Fandil som Chorvatsku, asi ako každy. Mladíci nezvládli nápor. Možno výber hráčov bol zlý.

Toľko štastia ? .. to snáď už ako by som čital knižku od turkov. =[.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ostava mi povedat len jedno..., turecky luck je neuveritelny..., nechapem naprosto, koho vyznavaju a ake voodoo kuzlia, ale poviem len jedno:
DO AZIE S NIMI!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

som si myslel ze chorvati uz vyhraju ked dali gol 119.min ale turci to nakoniec zvladli som strasne zvedavy kto na penalty vyhra
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Turci - vyje*** nechtny luckery... to tie 3 percenta co su v Europe stacia na to aby hrali an Euro... diki pene.. este do EU by chceli.. do <|> naj idu
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co som pocul, Chorvati boli pocas celeho zapasu lepsi...navyse pred tureckym golom im orzhodca neumoznil striedat, co v konecnom dosledku rozhodlo. Skoda.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

tak neEuropania to zas vyhrali..., vazne nechapem, ako sa mohlo tolko stastia zhmotnit v jednom 3%nom time...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Toto je ukradnuty zapas do pi*e. Nech ide do pi*e ten rozhodca.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Toto bolo moc aj na mna :smt046 :smt065
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

jaj henti turci maju uz ake stastie... :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ospravedlnujem sa za predchadzajuce 2 prispevky plne nadavok, ale bolo to proste v zapale nervov. Ked chcete, editujte, ked nie, mne jedno. Boze, neskutocne som sklamany. Turci sa nas jednoducho nemali. Poondiate stastie.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

turci... nechapem co robia na Eure vobec... nechapem naco sa do EU tlacia... nech si hraju nejake azijske majstrovsta... a akoze nekukal som, takze nemozem komentovat, ale ze si chorvati nechali utiect zapas takto... kokos.. skoda... semifinale mojich dvoch nenavidenych timov... som strasne zvedavy kto z nich ide do finale... boha spanieli a holandania nech daco zahraju a vyhraju svoje stvrtfinale.... musia kurnik...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Uplne vsetky sympaticke muzstva co hraju utocny futbal vypadavaju.. :?

Semifinale bude(?):

Nemci - no tych nemaju radi snad ani v Nemecku
Turci - Aziati na Euro???

Rusko - Poznate aspon jedneho hraca z ich vyberu?
Taliansko - sice symposi ale na to ich branenie sa neda pozerat.

A teraz to porovnajte s tym co mohlo byt a snad z 1/2 aj bude:
Por - Chor / Hol - Spa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dnes musi ist Spanielsko a zajtra Holandsko. To bude potom dobry futbal.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Mam z toho velky strach, hoci tieto dve muzstva hraju vyborne a pekny futbal, Taliansko je banda otrasnych luckerov a prave tohto zapasu sa najviac bojim, aby nesli aj cez Spanielov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hojko napísal:p4ra: Mam z toho velky strach, hoci tieto dve muzstva hraju vyborne a pekny futbal, Taliansko je banda otrasnych luckerov a prave tohto zapasu sa najviac bojim, aby nesli aj cez Spanielov.
Netreba zabudat ze Rusov vedie Holandan (Guus Hiddink), ktory by postupil zo skupiny snad aj zo Slovenskom.
Takisto si myslim ze Spanieli velmi lahko mozu "umriet na krasu" a Taliani nejakym zlepencom postupia.. Inac to co dokaze zahodit Luca Toni ... :shock: :roll: Modlim sa za Spanielov a Holandanov... :smt042
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

begbeee napísal:Uplne vsetky sympaticke muzstva co hraju utocny futbal vypadavaju..
Kto este okrem Portugalcov a povedzme Chorvatov?
begbeee napísal:Rusko - Poznate aspon jedneho hraca z ich vyberu?
A ked nie tak hraju zly futbal? Rusi na tomto sampionate predviedli s Holandsko mozno utocnejsi futbal jak napr Portugalsko, ktore podla mna nehralo az tak utocne ako to moniektori ospevuju.
johny sk napísal:ostava mi povedat len jedno..., turecky luck je neuveritelny..., nechapem naprosto, koho vyznavaju a ake voodoo kuzlia, ale poviem len jedno:
DO AZIE S NIMI!
Hm, zeby alah predsa existoval?

Vcerajsi zapas patril naozaj do kategorie nevydanych a zrejme postupilo stastnejsie muzstvo, ale Chorvati nech sa nehnevaju ale dat len jednu 11m zo styroch pokusov je malo, bezohladu na psychycke rozpolozenie muzstva.

Kazdoapdne som ich ale lutoval, lebo toto muzstvo malo urcite na viac ako na nejake stvrtfinale, a to Bilicove prezivanie pri tych zapasoch mi bude chybat.

Finale je uz asi na 70% iste Nemecko, a k tym dalsim zapasom tipujem postup Holandska a Talianska a tym padom realne vyzera fianle Nemecko Taliansko.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Teda som sa pomylil, dnes Holandsko, zajtra Spanielsko.

hojko, mas pravdu. Ja nenavidim taliansky futbal. Daju mozno jeden gol a potom to zabetonuju a bude nuda. Ale na druhu stranu Holandsko hra stale utocne, cize by ta betonarina od Talianov asi moc nezabrala. Ja len dufam, ze to daju dnes. Proste su moj team, kedze Chorvatsko mam uz prec.

kali520, suhlasim s tym, co si napisal, ze Chorvatsko si to pokazilo aj samo s tymi penaltami. Lenze penalty uz su take nervy, take stastie a jedno s druhym, ze fakt beckovy team moze porazit Braziliu napriklad. Uz to tak moc tam chces, ze to schvalne nejde.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Taliani pojdu podla mna dalej.Pirlo im tam treskne neaky gol a bude rozhodnute :). Ronaldo nema teraz ziadnu formu,no uvidime.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jelko4 napísal:Taliani pojdu podla mna dalej.Pirlo im tam treskne neaky gol a bude rozhodnute :). Ronaldo nema teraz ziadnu formu,no uvidime.
Pirlo hrat nebude lebo je vykartickovany a Ronaldo je uz doma
p4ra napísal:kali520, suhlasim s tym, co si napisal, ze Chorvatsko si to pokazilo aj samo s tymi penaltami. Lenze penalty uz su take nervy, take stastie a jedno s druhym, ze fakt beckovy team moze porazit Braziliu napriklad. Uz to tak moc tam chces, ze to schvalne nejde.
To je samozrejma vec, ale silne muzstvo musi zvladat aj taketo vypete situacie.

Ako priklad mozem uviest penaltovych nestastnikov a to su Holandanie a naopak penaltovych expertov a to su Nemci, a zrejme nebude nahoda, ze Nemcko na roztrel furt postupi a Holandsko vypadne. Jenoducho psychycka odolnost patri do futbalu niektori to zvladaju dobre iny zase zle.
Napísať odpoveď