EURO 2008
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
uprimne, závidim každému jednému kto je na tom štadióne práve teraz. To musí byt zazitok. =] presne pre toto je tento šport krásny. Paráda.
Penalty ? =] netrufam si typnut..
//krasny zapas ... uplne. Fandil som Chorvatsku, asi ako každy. Mladíci nezvládli nápor. Možno výber hráčov bol zlý.
Toľko štastia ? .. to snáď už ako by som čital knižku od turkov. =[.
Penalty ? =] netrufam si typnut..
//krasny zapas ... uplne. Fandil som Chorvatsku, asi ako každy. Mladíci nezvládli nápor. Možno výber hráčov bol zlý.
Toľko štastia ? .. to snáď už ako by som čital knižku od turkov. =[.
turci... nechapem co robia na Eure vobec... nechapem naco sa do EU tlacia... nech si hraju nejake azijske majstrovsta... a akoze nekukal som, takze nemozem komentovat, ale ze si chorvati nechali utiect zapas takto... kokos.. skoda... semifinale mojich dvoch nenavidenych timov... som strasne zvedavy kto z nich ide do finale... boha spanieli a holandania nech daco zahraju a vyhraju svoje stvrtfinale.... musia kurnik...
Uplne vsetky sympaticke muzstva co hraju utocny futbal vypadavaju..
Semifinale bude(?):
Nemci - no tych nemaju radi snad ani v Nemecku
Turci - Aziati na Euro???
Rusko - Poznate aspon jedneho hraca z ich vyberu?
Taliansko - sice symposi ale na to ich branenie sa neda pozerat.
A teraz to porovnajte s tym co mohlo byt a snad z 1/2 aj bude:
Por - Chor / Hol - Spa
Semifinale bude(?):
Nemci - no tych nemaju radi snad ani v Nemecku
Turci - Aziati na Euro???
Rusko - Poznate aspon jedneho hraca z ich vyberu?
Taliansko - sice symposi ale na to ich branenie sa neda pozerat.
A teraz to porovnajte s tym co mohlo byt a snad z 1/2 aj bude:
Por - Chor / Hol - Spa
Netreba zabudat ze Rusov vedie Holandan (Guus Hiddink), ktory by postupil zo skupiny snad aj zo Slovenskom.hojko napísal:p4ra: Mam z toho velky strach, hoci tieto dve muzstva hraju vyborne a pekny futbal, Taliansko je banda otrasnych luckerov a prave tohto zapasu sa najviac bojim, aby nesli aj cez Spanielov.
Takisto si myslim ze Spanieli velmi lahko mozu "umriet na krasu" a Taliani nejakym zlepencom postupia.. Inac to co dokaze zahodit Luca Toni ...
Kto este okrem Portugalcov a povedzme Chorvatov?begbeee napísal:Uplne vsetky sympaticke muzstva co hraju utocny futbal vypadavaju..
A ked nie tak hraju zly futbal? Rusi na tomto sampionate predviedli s Holandsko mozno utocnejsi futbal jak napr Portugalsko, ktore podla mna nehralo az tak utocne ako to moniektori ospevuju.begbeee napísal:Rusko - Poznate aspon jedneho hraca z ich vyberu?
Hm, zeby alah predsa existoval?johny sk napísal:ostava mi povedat len jedno..., turecky luck je neuveritelny..., nechapem naprosto, koho vyznavaju a ake voodoo kuzlia, ale poviem len jedno:
DO AZIE S NIMI!
Vcerajsi zapas patril naozaj do kategorie nevydanych a zrejme postupilo stastnejsie muzstvo, ale Chorvati nech sa nehnevaju ale dat len jednu 11m zo styroch pokusov je malo, bezohladu na psychycke rozpolozenie muzstva.
Kazdoapdne som ich ale lutoval, lebo toto muzstvo malo urcite na viac ako na nejake stvrtfinale, a to Bilicove prezivanie pri tych zapasoch mi bude chybat.
Finale je uz asi na 70% iste Nemecko, a k tym dalsim zapasom tipujem postup Holandska a Talianska a tym padom realne vyzera fianle Nemecko Taliansko.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Teda som sa pomylil, dnes Holandsko, zajtra Spanielsko.
hojko, mas pravdu. Ja nenavidim taliansky futbal. Daju mozno jeden gol a potom to zabetonuju a bude nuda. Ale na druhu stranu Holandsko hra stale utocne, cize by ta betonarina od Talianov asi moc nezabrala. Ja len dufam, ze to daju dnes. Proste su moj team, kedze Chorvatsko mam uz prec.
kali520, suhlasim s tym, co si napisal, ze Chorvatsko si to pokazilo aj samo s tymi penaltami. Lenze penalty uz su take nervy, take stastie a jedno s druhym, ze fakt beckovy team moze porazit Braziliu napriklad. Uz to tak moc tam chces, ze to schvalne nejde.
hojko, mas pravdu. Ja nenavidim taliansky futbal. Daju mozno jeden gol a potom to zabetonuju a bude nuda. Ale na druhu stranu Holandsko hra stale utocne, cize by ta betonarina od Talianov asi moc nezabrala. Ja len dufam, ze to daju dnes. Proste su moj team, kedze Chorvatsko mam uz prec.
kali520, suhlasim s tym, co si napisal, ze Chorvatsko si to pokazilo aj samo s tymi penaltami. Lenze penalty uz su take nervy, take stastie a jedno s druhym, ze fakt beckovy team moze porazit Braziliu napriklad. Uz to tak moc tam chces, ze to schvalne nejde.
Pirlo hrat nebude lebo je vykartickovany a Ronaldo je uz domaJelko4 napísal:Taliani pojdu podla mna dalej.Pirlo im tam treskne neaky gol a bude rozhodnute. Ronaldo nema teraz ziadnu formu,no uvidime.
To je samozrejma vec, ale silne muzstvo musi zvladat aj taketo vypete situacie.p4ra napísal:kali520, suhlasim s tym, co si napisal, ze Chorvatsko si to pokazilo aj samo s tymi penaltami. Lenze penalty uz su take nervy, take stastie a jedno s druhym, ze fakt beckovy team moze porazit Braziliu napriklad. Uz to tak moc tam chces, ze to schvalne nejde.
Ako priklad mozem uviest penaltovych nestastnikov a to su Holandanie a naopak penaltovych expertov a to su Nemci, a zrejme nebude nahoda, ze Nemcko na roztrel furt postupi a Holandsko vypadne. Jenoducho psychycka odolnost patri do futbalu niektori to zvladaju dobre iny zase zle.