EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
tvoj avatar asi verne vykresluje vcerajsiu naladu u teba doma, ze? 
-
guess.whoo
Redeemer
vyhrat vyhrali, bolo mi trochu luto Ronalda, ale mozno im to aj pomohlo. Francuzi si zasluzili titul viac, hold aj taky vie byt futbal
-
t0m4s3
Admin
Komu vzdavas hold?
-
guess.whoo
Redeemer
kazdemu typo nazzimu na hojku 
-
ROKI49
Medium Professional
to ked clovek nefandi Portugalsku tak je hned hejter? ci ako to je?
Mal som vsadené na Potugalcov, ale na výhru ešte v riadnom hracom čase - presne na taký jeden gólik ako padol, som sa spoliehal. Nebyť zraneného Ronalda, možno by to padlo už skôr.
Inak aby som zmenil tému, ako sa vám páčili výkony komentátorov?
Ja som pozeral na ČT a musím povedať, že kvarteto moderátor + 3 hostia .. no objektívny neboli zďaleka. Poborský (ten vyzerá jak čistý Počiatek
) pomerne silno dávali najavo sklamanie...
Čo som zachytil na internete, tak Borbély s Merčiakom nezaostávali...
Ja som pozeral na ČT a musím povedať, že kvarteto moderátor + 3 hostia .. no objektívny neboli zďaleka. Poborský (ten vyzerá jak čistý Počiatek
Čo som zachytil na internete, tak Borbély s Merčiakom nezaostávali...
-
guess.whoo
Redeemer
sklamanie z coho? ze vyhrali Portugalci? kazdy clovek, co ma rad peknu utocnu hru prial vyhru Francuzom. Sklamanie bolo na mieste
-
Shamway
Professional
Merciak je neskutocne zaujaty komentator...Pri zapasoch Slovenska sa to este da pochopit a prezit, ale pri inych timoch, ci uz reprezentaciach alebo aj klubov je to nemiestne a nepocuvatelne...Najviac viditelne je to pri zapasoch Barcelony, Bayernu a Realu Madrid...
Merčiaka na jednu stranu obdivujem, vzhľadom na to, že je to chodiaca kronika a sype všetky tie veci, na druhú stranu mi niekedy jeho komentovanie (zaujaté) vadí. Ale to som vnímal viacmenej len pri zápasoch Slovenska. Zemana ako spolukomentátora nemusím a Laco, to je proste klasik, toho môžem. Tí ďalší dvaja z STV sú relatívne v pohode, Hlavena niekedy trochu na smiech a tiež vie zadrieť.
Mne liezol na nervy Borbély. Az moc odborne vsetko vykladal a nevedel sa poriadne zastavit. Take fadne.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Borbely je otras . Kym sa on vykokce tak mu to trva niekolko minut a aj tak mu polovicu veci neni rozumet. A vcera co hovoril po zapase to sa nedalo pocuvat. Hosti tiez neviem ako vyberaju. Zavolat tam Halenara, to uz je ako v hokeji ked si tam zavolaju namysleneho Hecla ktory ked nieco rozprava sa tvari ako majster vesmiru. Vitteka tam zavolali aby ked sa niekto zrani, zhodnotil jeho zranenie ? . Ta nova moderatorka ktora tam byvala vacsinou na zaciatku sampionatu bola tiez velmi nudna. Ide to v Rtvs do sraciek
Uplne mi to pripomina toto. 
A velmi pekne sformulovana myslienka, ze kto nefandil Portugalcom je automaticky hejter?
To je tak obmedzene vnimanie, ako ked slovak, ktory nema rad Cesko / ceske veci / sport atd. je automaticky oznacovany ako zakomplexovanec a neprajny psychopat, lebo vacsina naroda vidi v pepikoch bratřov a ziadna vynimka sa nepripusta. 
A velmi pekne sformulovana myslienka, ze kto nefandil Portugalcom je automaticky hejter?
Nie. Fandiť inému teamu ako Portugalsku je úplne v pohode. Hejtovanie sú všetky tie reči ako si to nezaslúžili, nezvíťazili, plačko... Dokonca sa v TV viedli reči, že treba zmeniť systém turnaja, aby nemohlo postúpiť mužstvo s 3 remízami a pod.
Lebo potom nájdeš niečo podobné:
Ubrániť Chorvátov alebo Francúzov chce skill alebo ak to nechce skill tak CRO a FRA sú neschopní streliť b-čkovému teamu 1 gól za 120 min so všetkými tými hviezdami.
Všetci tu plačú, že defenzíva bla bla...
Keď hrali Taliani s Matterazzim a Gattusom antifutbal tak Borbély spieval oslavné chorály na taktickú vyspelosť a futbalovú modernu..
Lebo potom nájdeš niečo podobné:
Portugalci hrali na to čo mali, štýlom akým uznali za vhodné. Neprehrali ani jeden zápas, takticky na výbornú, vždy dali o gól viac ako súper. Zaslúžený majster Európy. Deal with it.heker napísal:Nam neostavalo nic ine ako hrat antifutbal.
Ubrániť Chorvátov alebo Francúzov chce skill alebo ak to nechce skill tak CRO a FRA sú neschopní streliť b-čkovému teamu 1 gól za 120 min so všetkými tými hviezdami.
Všetci tu plačú, že defenzíva bla bla...
Keď hrali Taliani s Matterazzim a Gattusom antifutbal tak Borbély spieval oslavné chorály na taktickú vyspelosť a futbalovú modernu..
No napriklad ja som dlhodoby fanusik Francuzov, videl som ich ako favoritov celeho turnaja a samozrejme som im fandil aj v tomto zapase. Ale objektivne treba povedat, ze Francuzi boli lepsi a nielen vo finale a kto toto nevie uznat tak bud nesledoval zapas(y) alebo je zadubeny a slepo zakomplexovany. Jasne. Portugalsko vyhralo, ale ide aj o to, akym sposobom. Titul im uz nikto nevezme, ako bolo spomenute, nech si ho uziju, lebo podla mna sa to uz nikdy nezopakuje. Ale nikto im nevezme ani to, ze ich titul budu navzdy prirovnavat k vitazstvu Grecka spred x rokov. A pravom. Ze takticka vyspelost.
Ukopat x remiz, potom sa cez penalty (co je LEN loteria) resp. nadstaveny cas dostat cez osemfinale aj stvrtfinale k jedinej vyhre v riadnom hracom case... Tak to je uzasna takticka vyspelost. Stacilo, aby im napr. Rakusania dali jediny gol v zakl. skupine a boli by doma este pred play-off. Ospevujes ich, akoby pobili kazdeho, na koho narazili. Akoby suverenne kazdeho vytrieskali rozdielom triedy. Podla mna ani mnohi z nich sami nevedia, ako to ukopali. Ako sa vravi, laska (k tomu Ronaldu) je slepa, doslovne. 
Skoda tej tycky 20 sekund pred koncom nadstaveneho casu. Dost by ma tesilo citat tie nareky, akym stastim vyhrali Frantici.
Skoda tej tycky 20 sekund pred koncom nadstaveneho casu. Dost by ma tesilo citat tie nareky, akym stastim vyhrali Frantici.
-
t0m4s3
Admin
Stale sa tu spomina Grecko, ktore prave Portugalcom "zobralo" domaci titul. Ja zase tvrdim, ze porovnavat hru Grecka '04 a Portugalska '16 je uplny nonsens a kto tvrdi, ze k titulu prisli rovnakym sposobom (herne), tak by sa k futbalu vobec nemal vyjadrovat. Ale da sa to pochopit, vela ludi v 2004tom tahalo kacera po dvore 
-
guess.whoo
Redeemer
nj greci vyhravali v riadnom hracom case
-
mirak2
Hardcore addict
asi aj Alexander Vencel ml. tahal kacera po dvore, ked Greci vyhrali ME http://sport.aktuality.sk/c/225420/pria ... ich-rokov/
PS: ja som v tej dobe sialene sledoval futbal. EURO2004 bol bod, kedy sa mi futbal totalne zhnusil
PS: ja som v tej dobe sialene sledoval futbal. EURO2004 bol bod, kedy sa mi futbal totalne zhnusil
Mne tá analógia Portugalska s Gréckom nepríde vhodná, je to predsa neporovnateľné už len z hľadiska "zvuku" tímov. Grécko bol totálny šok (tam znesie porovnanie skôr s výhrou Dánska), Portugalsko síce nepatrí k top špičke, ale papierovo patrí medzi najlepšie tímy.
Takisto predvedená hra bola iná. Gréci si išli úplne svojský štýl. Portugalci síce tiež dosť taktizovali, ale tie ich remízy sa pokojne mohli neskončiť remízami, asi ste podaktorí nepozerali tie zápasy v základných skupinách. Čiže oháňať sa stále dookola remízami je trapné, na postup to nakoniec stačilo. Výhry vo vyraďovačke po predĺžení a po penaltách - to je takisto úplne normálny jav, nič extra, Portugalci to zvládli. No a vo finále síce mali Francúzi územný tlak a viac striel na bránu, ale to nie je ešte žiadny ukazovateľ. Počítajú sa len góly.
Takisto predvedená hra bola iná. Gréci si išli úplne svojský štýl. Portugalci síce tiež dosť taktizovali, ale tie ich remízy sa pokojne mohli neskončiť remízami, asi ste podaktorí nepozerali tie zápasy v základných skupinách. Čiže oháňať sa stále dookola remízami je trapné, na postup to nakoniec stačilo. Výhry vo vyraďovačke po predĺžení a po penaltách - to je takisto úplne normálny jav, nič extra, Portugalci to zvládli. No a vo finále síce mali Francúzi územný tlak a viac striel na bránu, ale to nie je ešte žiadny ukazovateľ. Počítajú sa len góly.
Toto ma pobavilo, opity Weiss na aute a s nim dalsich 10 ludi v aute
Nielen soferoval opity, ale urcite mal len vodicak na osobne auto a pri tomto pocte ludi by mu trebalo aj na autobus 
http://www.noviny.sk/slovensko/167456-v ... vej-skuske
http://www.noviny.sk/slovensko/167456-v ... vej-skuske