EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Re: EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
ja by som nepovedal ze bol az tak hrozne slaby nas vykon... v podstate sme uhrali co sme potrebovali.. aj ked to bol slaby super ale mame tri body aj tak
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no 3 body mame ale okrem golov sme si nevypracovali ziadnu sancu. to, ze sme drzali loptu viac je normalne ked sa pozrieme na postavenie muzstiev v rebricku.
Znova si myslim, ze sme nastupili v zbytocne defenzivnom rozlozeni. Gregus je dobry v zalohe ale smerom do utoku nevymyslel nic, Hrosovsky to iste - toho nebolo ani vidiet cely zapas. Kucka sa viac sustredil na to, aby dostal zltu kartu ako na zapas. Mak tiez bez akcie..jedine VW zahral dobry zapas
Znova si myslim, ze sme nastupili v zbytocne defenzivnom rozlozeni. Gregus je dobry v zalohe ale smerom do utoku nevymyslel nic, Hrosovsky to iste - toho nebolo ani vidiet cely zapas. Kucka sa viac sustredil na to, aby dostal zltu kartu ako na zapas. Mak tiez bez akcie..jedine VW zahral dobry zapas
pride mi ze ta zaloha si vobec nerozumela ... a s Hrosovskym mass pravdu ten bol mimo cela zapas .. ale nemylsim si ze len Weiss hral dobry zapas ... taky Mak mal velmi dobry prvy polocas
S tou zálohou súhlas, čakal by som, že konečne dostane šancu aj Lobotka, verím, že by sa chytil.
-
guess.whoo
Redeemer
snad proti Litve ked bude chybat Kucka
o tom Lobotkovi neviem si vobec predstavit ako by zahral ... ale urcite by to po tomto zapase stalo za to ho vyskusat ... aj tak tu zalohu nemoze nechat taku ako bola musi nieco zmenit
Včerajší zápas so Slovinskom podľa mňa parádny. Nepamätám si, kedy sme hrali tak dobre v ofenzíve, kombinačne, s prehľadom, výborný pressing, jednoducho na jednotku. Paradoxne tam padol len 1 gól, no vďaka aj zaň. Nebyť svetového Oblaka, myslím, že ešte ďalšie 2 tam kludne mohli byť. Spravili sme si super pozíciu, aby sme i napriek náročnému programu /vonku Anglicko aj Škótsko/ uhrali prinajhoršom 2. miesto na baráž (hádam nebudeme najhorší tím na 2. mieste, to by mrzelo).
Bál som sa Gyömbéra na strednej obrane, no našťastie ho Slovinci ani pri našom ofenzívnom pressingu nestihli dostať pod tlak a otestovať poriadne. Škriniar, Lobotka, možno aj Rusnák sa javia ako perspektívni hráči do budúcna, hlavne na Lobotku bola včera radosť pozerať, ale páčilo sa mi, ako zasiahol do hry aj Greguš, doteraz som ho považoval povedzme za priemerného hráča, ale včera odohral výborné minúty v 2. polčase. Pekarík tradične kvalita, s Makom mu to funguje. Som zvedavý, ako nastúpime v Anglicku, Škriniar jednoznačne musí hrať v obrane, takže zrejme Ďurica by mal ohrievať striedačku (ak môže už nastúpiť), lebo najprv som počítal so Škriniarom na defenzívnej zálohe, ale tam si myslím, že nie je dôvod nepostaviť Lobotku. Ešte keby máme vpredu nejakého zabijaka, tak by to bolo veľmi schopné. Nemec si odohral svoje, vybojoval pár ťažkých vzdušných súbojov, no nie je to útočník, ktorým nám bude vyhrávať zápasy. Každopádne sa teším na pondelok, hádam nebudeme hrať proti Anglicku až tak ustráchane, ako na EURE v skupine, resp. v 1. kvalifikačnom zápase doma, tam sme sa nechávali podľa mňa až zbytočne tlačiť a hrali sme s prehnaným rešpektom.
Bál som sa Gyömbéra na strednej obrane, no našťastie ho Slovinci ani pri našom ofenzívnom pressingu nestihli dostať pod tlak a otestovať poriadne. Škriniar, Lobotka, možno aj Rusnák sa javia ako perspektívni hráči do budúcna, hlavne na Lobotku bola včera radosť pozerať, ale páčilo sa mi, ako zasiahol do hry aj Greguš, doteraz som ho považoval povedzme za priemerného hráča, ale včera odohral výborné minúty v 2. polčase. Pekarík tradične kvalita, s Makom mu to funguje. Som zvedavý, ako nastúpime v Anglicku, Škriniar jednoznačne musí hrať v obrane, takže zrejme Ďurica by mal ohrievať striedačku (ak môže už nastúpiť), lebo najprv som počítal so Škriniarom na defenzívnej zálohe, ale tam si myslím, že nie je dôvod nepostaviť Lobotku. Ešte keby máme vpredu nejakého zabijaka, tak by to bolo veľmi schopné. Nemec si odohral svoje, vybojoval pár ťažkých vzdušných súbojov, no nie je to útočník, ktorým nám bude vyhrávať zápasy. Každopádne sa teším na pondelok, hádam nebudeme hrať proti Anglicku až tak ustráchane, ako na EURE v skupine, resp. v 1. kvalifikačnom zápase doma, tam sme sa nechávali podľa mňa až zbytočne tlačiť a hrali sme s prehnaným rešpektom.
-
guess.whoo
Redeemer
skoda, ze nam vcera od nejakej 60tej minuty brutalne chybali sily alebo ze Nemec nepremenil svoju sancu na 2:2 aj ked neviem ci by to niekto riesil inak, proste smola ze Hartovi vyleteli ruky tak rychlo..kazdopadne najdolezitejsi zapas nas este len caka v Skotsku.
Nemyslim, ze to bude take jednoduche ako doma, hlavne teraz ked citia Skoti sancu na druhe miesto. Budu sa tlacit viac ako my a to by nam mohlo vyhovovat..uvidime
Nemyslim, ze to bude take jednoduche ako doma, hlavne teraz ked citia Skoti sancu na druhe miesto. Budu sa tlacit viac ako my a to by nam mohlo vyhovovat..uvidime
škoda toho zápasu s anglickom, ale tak dalo sa čakať že to bude veľmi ťažký zápas čo sa aj bohužiaľ splnilo veril som že s tým niečo dokážeme spraviť, tak tak škoda tej šance na 2:2
Škótsko bude kľúčové takźe dúfam že to víde a nedopadneme ako bratia česi
Škótsko bude kľúčové takźe dúfam že to víde a nedopadneme ako bratia česi
-
guess.whoo
Redeemer
no Mak to vcera dooral maximalne. taku vec spravit v tak dolezitom zapase. teraz musime verit Slovincom, ze uhraju aspon bod. bude to zaujimavy zapas lebo obaja potrebuju vyhrat kedze aj Slovinci maju este teoreticku sancu na baraz
btw do tabulky druhych timov sa nerataju zapasy s poslednym muzstvom tabulky? tym padom ak by sme vyhrali s maltou a skoti by nevyhrali tak by sme boli druhy s 12 bodmi a baraz uz mame prakticky istu kedze Bosna aj Svedsko maju na druhych miestach momentalne v tej tabulke len 8 bodov..ci?
btw do tabulky druhych timov sa nerataju zapasy s poslednym muzstvom tabulky? tym padom ak by sme vyhrali s maltou a skoti by nevyhrali tak by sme boli druhy s 12 bodmi a baraz uz mame prakticky istu kedze Bosna aj Svedsko maju na druhych miestach momentalne v tej tabulke len 8 bodov..ci?