Idem to hned skusiťkto si trufne?
http://www.simgamemod.com/?p=190
Euro Truck Simulator 2
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro Truck Simulator 2
A inak vsetko v pohode? 
Ten motor si si upravil podla gusta?
Ten motor si si upravil podla gusta?
Škoda, že do tej hry nespravili aj možnosť reálneho poškodenia. Podľa mňa by to bolo potom ešte troška zábavnejšie. A našiel som jednu vec, ktorú by som mohol vývojárom vytknúť. AI je totálne sprostá. Skúšal som aj mód reálnejšej AI, ale žiadne zmeny som nepocítil.
hej, vsetko funguje super 
-
Arkaz
Addict
a akou ze rychlostou si siel pri tejto nehode ?
myslim ze nie 90 
tusim 110, uz v zakrute ma hadzalo doprava, dolava, doprava, no a vysledok je na foto 
inac skusam manual, je to fakt super, tahac je sviznejsi a neradi hore uz na 1500 otackach, ťaha asi do 2100 otacok
nie je to az take premakane, cize nema to vplyv ani na spotrebu ani na teplotu motora
inac skusam manual, je to fakt super, tahac je sviznejsi a neradi hore uz na 1500 otackach, ťaha asi do 2100 otacok
nie je to az take premakane, cize nema to vplyv ani na spotrebu ani na teplotu motora
Co sa tyka spotreby tak ja idem casto tak od 130-170 km/h a mam pocit ze mam deravu nadrz. Dojazd 3-4K a prejdem maximalne 1,5-2k
-
rufus59
Light Professional
Mi to pride ako keby si hral Need For Speed a nie ETS 2 
caute zaujalo ma to mate to kupene? alebo stiahnute
Kupene
Kupene, po dost rozporuplnych predchadzajucich dieloch som si povedal, ze za tento si autori rozhodne zasluzia odmenujapaja napísal:caute zaujalo ma to mate to kupene? alebo stiahnute
Noobsz DJ napísal:Škoda, že do tej hry nespravili aj možnosť reálneho poškodenia. Podľa mňa by to bolo potom ešte troška zábavnejšie. A našiel som jednu vec, ktorú by som mohol vývojárom vytknúť. AI je totálne sprostá. Skúšal som aj mód reálnejšej AI, ale žiadne zmeny som nepocítil.
Tak ked si zoberies AI z predchadzajucich dielov, tak to je den a noc, nepredbiehali, brzdili na krizovatke okamzite, ak si dal blinker vo vedlajsom pruhu oni zastavili a proste nepredbehli ta, aj ked si mal vystrazne. atd atd.
-
p4ra
Redeemer
Stiahnute, ale prave som vcera videl na Origine zaujimavu cenu, tak dnes vecer zakupim, kedze ma to dost chytilo.
Vcera haluz. Isiel som z Brna do Strasburgu a potreboval som oddych. Tak som zliezol do takeho kamenolomu sa vyspat. Cesta hore muky. Musel som s tahacom dolava-doprava ist, aby som vyliezol. Nedalo sa, ked som len rovno isiel. Asi bol nejaky slabsi, kedze este nemam na vlastny.
Ale ako vyzva, super. Skoda, ze na tu hru nemam viac casu.
Vcera haluz. Isiel som z Brna do Strasburgu a potreboval som oddych. Tak som zliezol do takeho kamenolomu sa vyspat. Cesta hore muky. Musel som s tahacom dolava-doprava ist, aby som vyliezol. Nedalo sa, ked som len rovno isiel. Asi bol nejaky slabsi, kedze este nemam na vlastny.
cim to je ze zakazdim ked idem do servisu musim platit opravu a to vobec nenarazim a stale su poskodene gumy,prevodovka,podvozok a stale skoro 2 000-3000€
chodis mimo cestu
Myslím si, že tým chceli hráča donútiť ku tomu, aby na aute robil pravidelný servis. Pneumatiky nemusíš dávať "opravovať" stále. Mám pocit, ako keby chceli napodobniť reálne zodieranie pneumatík a v hre to ukazuje ako poškodenie. Motoru a prevodovke sa tiež robí servis v reálnom živote.
Presne tak, hocikedy ked idem s navesom, idem normalne po ceste tak sa mi sam tahac poskodi o tie 2-3%
-
rufus59
Light Professional
To som si ešte nevšimol to same poškodenie stále ho na 1 -3 % poškodím sám kvôli AI 
-
p4ra
Redeemer
Mam 2 problemy:
1. zapojim Logitech MOMO Racing, ci uz pouzijem gaming software od Logitechu, alebo Windows ovladace, tak si ho nakalibrujem spravne, ale v hre mi neberie brzdovy pedal, proste ho neviem assignut na brzdenie. Vsetky ostatne idu. Pedal ako taky je funkcny.
2. mam take mini trhanie v hre, vedel by niekto poradit preco? Mam najnovsie ovladace od nVIDIA, aj na verzii predtym mi to robilo. Grafika GTX580, i7 a 16 GB RAM.
Diki.
1. zapojim Logitech MOMO Racing, ci uz pouzijem gaming software od Logitechu, alebo Windows ovladace, tak si ho nakalibrujem spravne, ale v hre mi neberie brzdovy pedal, proste ho neviem assignut na brzdenie. Vsetky ostatne idu. Pedal ako taky je funkcny.
2. mam take mini trhanie v hre, vedel by niekto poradit preco? Mam najnovsie ovladace od nVIDIA, aj na verzii predtym mi to robilo. Grafika GTX580, i7 a 16 GB RAM.
Diki.