Euro Truck Simulator 2
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro Truck Simulator 2
takze furmark mu dal 94°C a potom som uz nevidel cez team viewer
.cize grafika treba prepastovat a vycistit
s mojou GT550M mam len okolo 30fps (1600x900 low), ovladace mam 313.96rufus59 napísal:V notebooku mam GT 220 M co je podobne vykonom ako 9600 a hram to v pohode. Urcite aktualizuj tie ovladace.
// teda mam to len na 1366x768
-
mato951
Star
Máte už niekto ten patch 1.3.1? Ja som si to stiahol ale nieako sa my to neľúbi. Tak sa my zdá že riadenie my ide stuha.
Tiež som teraz stiahol a testujem..... zaujímavé, že keď dám spiatočku, začnem cúvať a chcem zastaviť, tak auto síce zabrzdí, ale nezastaví... a cúva ďalej 2-3 km/h rýchlosťou, nezastaví ho ani ručná brzda...... wtf? Mal som jednoduchú automatickú prevodovku, no jednoducho som sa nevedel pohnúť dopredu ani zabrzdiť, kým som do niečoho nenarazil. S reálnou automatickou prevodovkou mi to tiež pri cúvaní nezastaví, ale aspoň viem zaradiť neutrál a rýchlosť a pohnúť sa dopredu.
Mne to funguje bez problemov, mam steam verziu. Novy patch sa mi paci, pridali vykonnejsi motor pre Volvo a spravu modov priamo z menu hry, takze ich uz netreba vypinat hru, rucne ich premazat a znova spustat hru.
Skuste si pozriet ake mody mate nacitane, po patchi 1.3 vraj bolo vela problemov so spatnou kompatibilitou modov.
Skuste si pozriet ake mody mate nacitane, po patchi 1.3 vraj bolo vela problemov so spatnou kompatibilitou modov.
Hej, hneď som šiel hľadať mody, našťastie relatívne rýchlo som zistil, že na vine bol:
ImproverAndLimiter_120_+physics14_by_wena_v113.scs
Som teraz stiahol nejaký nový na fyziku, uvidíme:
Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2013, 7:41)
No, akosi si musím opäť zvykať na nový štýl jazdy... v novom patchi sú vraj návesy o niečo ťažšie, čo aj vidno na pomalšej akcelerácii. Už nebude také ľahké predbiehať autá na "okreskách". Akurát som sa včera ešte nedostal na diaľnicu, som zvedavý, či teraz aj tie ľahké "neónové" návesy budú lepšie "držať" v zákrutách pri vyšších rýchlostiach nad 120km/h...

ImproverAndLimiter_120_+physics14_by_wena_v113.scs
Som teraz stiahol nejaký nový na fyziku, uvidíme:
Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2013, 7:41)
No, akosi si musím opäť zvykať na nový štýl jazdy... v novom patchi sú vraj návesy o niečo ťažšie, čo aj vidno na pomalšej akcelerácii. Už nebude také ľahké predbiehať autá na "okreskách". Akurát som sa včera ešte nedostal na diaľnicu, som zvedavý, či teraz aj tie ľahké "neónové" návesy budú lepšie "držať" v zákrutách pri vyšších rýchlostiach nad 120km/h...
minik460.. škoda, že nečítaš aj predchádzajúce príspevky.. 
v tejto téme čítam vynimocne vsetky 
Ide to aj Multiplayer?
donko18.. oficiálne nie.. a ak použiješ google, zistíš, že projekt multiplayeru bol pozastavený...
kamarat mi hovoril, ze si nahodil update 1.3.1 a ked spustil hru tak mu nechce vziat ziaden kluc. Neviete cim to bude? Neviem ci si hru zakupoval, alebo ju ma nacierno
Patch 1.3.1 okrem iného priniesol:

Čiže nech si chlapec kúpi originál kľúč..Product Key verification step added, only genuine keys in good standing accepted as of version 1.3+
A naspat sa neda vratit verzia 1.0 napr.?
Nech odinštaluje celé ETS2 a nanovo nainštaluje... ale ktovie, čo sa stane s jeho profilom...
tak mu poviem nech si zalohuje z dokumentov celu zlozku ETS 2
-
mato951
Star
Ja som si stahoval za ten nový patch celú hru a starý save my ide v pohode.
Zdravim, daval som si nejake mody do ETS 2 ale predtym som si zalohoval priecinok Euro Truck Simulator 2 zo zlozky Dokumenty. (to aby som nemusel potom tie mody vymazovat keby som ich nechcel...) Samozrejme mody som chcel vymazat a tak som odstranil celu zlozku ETS2 zo zlozky Dokumenty a dal som tam naspäť tu co som si predtym zalohoval. Teraz ale ked spustim hru, tak sa mi tam neukazuje ziaden hracsky profil a rovno ma hodi na vytvorenie noveho profilu. Ked si dam vytvorit profil s takym menom, ake som mal predtym, tak mi napise ze profil s danym hracskym menom uz existuje.
no to neviem naco si robil, maximalne stacilo zmazat zlozku mod a nie cele dokumenty, tak si si vymazal aj savy a vsetko.
Mne sa stalo niečo podobné. Len s tým rozdielom, že ja som si zálohoval kompletne celú zložku ETS a vyhodil som z nej iba mody všetky. Viac mi nešiel save a musel som si vytvoriť nové konto a hrať od začiatku.