Euro Truck Simulator 2
-
Solo_Kamen
King
Re: Euro Truck Simulator 2
Modov používam čím dalej, tým menej, nakolko veci, ktoré boli v tých modoch už sú vo "vanilla" hre
. Ale stále používam real economy mod.
ja napríklad nechcem nové trucky ani návesy, jedine, čo už je podľa aktuálneho trucku, tak interiér (hlavne nejaký pekný elegantný žiadne tie primitívne splašky, čo vyzerajú ako karneval)
ináč, asi aj nejaký economy mód, netušil som, že tak je nastavená vanilla, že za zásielku aj 100 000€...
hlavne tie zvuky by som dal, toto s tým počasím a možno nejaký "physics" mód
ináč, asi aj nejaký economy mód, netušil som, že tak je nastavená vanilla, že za zásielku aj 100 000€...
hlavne tie zvuky by som dal, toto s tým počasím a možno nejaký "physics" mód
co to je ta vanilla?
In PC games, the term "vanilla" is often used to describe the original version of a game, which has not been modified with third-party addons, developer updates, downloadable content (DLC) or patches. (wiki)
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zdravim ako dosiahnem ked chcem hrat este s jednym a chcem aby sme mali rovnake naklady.teda aby sme chodili spolu v multiplayeru.dik
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to by ma tiez zaujimalo .. ako je to vlastne s tym multiplayerom? to uz je zabudovane v hre alebo sa to nejak cez tretie strany riesi? oplati sa to? nelaguje to?
a este by ma zaujimalo, ze ak mam nieco najazdene na nie moc legalnej verzii a kupim si to legalne cez Steam, budem moct pokracovat?
a este by ma zaujimalo, ze ak mam nieco najazdene na nie moc legalnej verzii a kupim si to legalne cez Steam, budem moct pokracovat?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak nakoniec to ide ale len par nakladov je totoznych
mozno len jeden.tak mne osobne to nelaguje neviem ako ostatny.pokracovat mozes ja som tak isto presedlal na origoš 
-
Solo_Kamen
King
http://blog.scssoft.com/2015/04/beta-up ... ublic.html
zvýšený počet šoférov... môžem pokračovat vo svojom oligarchickom tažení
zvýšený počet šoférov... môžem pokračovat vo svojom oligarchickom tažení
-
Wishmaster
Medium Professional
No hned je to lepsie:-)
Do konca roka to bude niekde v akcii za 0,99€.. ja si počkám. 
-
Solo_Kamen
King
neverím tomu, že to nieje nejaký polopirátsky klúč niekde z Kazachstanu
Každopádne nové mestá vyzerajú dôveryhodnejšie.... Normálne by mi prišlo 18€ moc ale... po tých pár stovkách odohraných hodín ma to až tak nebolelo. EDIT: a vďaka dobrému človeku na tomto fóre som kúpil ETS2+gonig east za pár šupov.(na steame)
Za podobnu cenu je aj v alze, tam to bude asi z Marsu:-)
http://hry-na-pc.heureka.sk/euro-truck- ... andinavie/
dokonca už aj od 10€
dokonca už aj od 10€
-
Boss-Paprickar
Novice
Ahojte. Taka mala otazka.. Zarabaju soferi aj ked mam ja vypnutu hru???? Alebo zarabaju len vtedy ak aj ja hram euro truck sim. 2 ????? Vopred Ďakujem za pomoc
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2015, 19:05)
Chcem sa spytať, či zarabajú šoféri aj ked ja osobne nehram hru... či zarabaju len ked aj ja hram a mam zapnutu hru ???
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2015, 19:05)
Chcem sa spytať, či zarabajú šoféri aj ked ja osobne nehram hru... či zarabaju len ked aj ja hram a mam zapnutu hru ???
-
Solo_Kamen
King
zarábajú len ked hráš hru. V neoficiálnom mode ktorý pridáva podporu multiplayera dokonca tvoji vodiči nezarábajú vôbec.
ako je kur*a možne že nemam žiadnu robotu našiel som na to riešenie že v configu prepišem hodnotu jednu, no chuuja z toho keď to ani po reinštalovani nejde (hrám MP repsktive sa o to snažím ale takýmto postupom to nepôjde)
-
Solo_Kamen
King
mne sa to stalo raz, ked som sa pokúšal obísť tutoriál. Ale bližšie info k tomu asi nedám, bolo to velmi dávno.... a vtedy som ešte mal pirátsku verziu hry.
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 18:56)
http://blog.scssoft.com/2015/07/euro-tr ... 19-is.html
Už viem, ktoré 2 garáže si kúpim cez víkend
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 18:56)
http://blog.scssoft.com/2015/07/euro-tr ... 19-is.html
Už viem, ktoré 2 garáže si kúpim cez víkend