cavte. chcel by som sa spytat aky je rozdiel alebo v com sa lisi class C od class B. viem ze maju vias stupnov prevodovky a vacsiu nadrz , ale chcem sa spytat ci sa to nejako prejavi aj na cene prepravovanych tovarov... lebo teraz mam nasetrene peniaze a neviem ci mam kupit kamion alebo dalsiu licenciu... vdaka
Matros napísal:cavte. chcel by som sa spytat aky je rozdiel alebo v com sa lisi class C od class B. viem ze maju vias stupnov prevodovky a vacsiu nadrz , ale chcem sa spytat ci sa to nejako prejavi aj na cene prepravovanych tovarov... lebo teraz mam nasetrene peniaze a neviem ci mam kupit kamion alebo dalsiu licenciu... vdaka
klass A B C je trieda vozidla teda vykon, nadrz, prevodovka s tovarom to nema vobec nic
redliner napísal:Cawte kde sa da kupit ta licencia aby som mohol ist do dalsieho statu ??? dik
nepotrebujes na to licenciu... ale peniaze.... kazdy stat niekolko stoji.... stlacis N a das Wirtschaft a tam si mozes pozriet kolko a cez toto ho aj kupis(expandujes don)....
Matros napísal:nepotrebujes na to licenciu... ale peniaze.... kazdy stat niekolko stoji.... stlacis N a das Wirtschaft a tam si mozes pozriet kolko a cez toto ho aj kupis(expandujes don)....
Matros napísal:nepotrebujes na to licenciu... ale peniaze.... kazdy stat niekolko stoji.... stlacis N a das Wirtschaft a tam si mozes pozriet kolko a cez toto ho aj kupis(expandujes don)....
No ked sa to tak vezme tak ano mas pravdu kupis. Ale ja som myslel licenciu tu ktoru kupujes na pravoz nafty a neskor aj chemikalii.Vies co myslim... V porovnani s tymto to pre mna nebola licencia..Ale OK
1) spustíš hru, vypneš hru
2) automaticky se tak vytvoří v dokumentech složka "Euro Truck Simulator"
3) no a do "Euro Truck Simulator\mod" zkopíruješ to "czech-ETS.scs"
4) hotovo
Ale este som to neskusal, dnesny vecer zasvacujem GTR Evolution...
ja som to skusal vsetko slape v pohode.... tak ako pisal GothaR nakopirovat do moje dokumenty/euro truck simulator/mods a staci spustit.... zatial som na nej nenasiel chybu
Caute. Mam mensi problem s ETS. V nastaveniach sa mi neda nastavit zatacanie dolava ani doprava. Na klavesnici mi to ide v pohode ale na gamepade alebo volante sa mi to nastavait neda . Skusil som vsetko mozne ale neviem kde moze byt chyba.
no takze.. sleduj obrazok
najskor musis mat nahodeny volant, alebo teda gamepad.. tam hore by ti to malo napisat...
a potom tie osi.. ako som to zaciarkol..
kliknes na X Axis a potom zatocis volantom.. a potom na tie dve zvysne.. prve je plyn a druhe je brzda.. a mas nastavene analogove riadenie