No dokaz asi taky ze uz mas mapu hry spravenuFilipito napísal:neaky dokaz?
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 16:33 )
mapa je hotova uz tam len dorobia anglictinu
Pribudne len anglicko a to z logickych dvovodov, slovensko urcite nieCourtesy of Pavel Sebor (Chief Executive Officer of SCS Software) we got excelent information for all ETS fans.
This information is exclusive to TruckPol site.
... We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...
lebo z lamiek som to tahal ale som stiahol a ked som rozbaloval napisalo ze zly subor a neviem ci to mam este raz stahovat..a z torrentu to my uz blblo..naninstaloval len a pytalo original cd...tak preto sa pitam..tak ja som uz puk...a spstil by som to na 1,7ghz cpu vsak?jeden pisal ze to na 1,8ghz notebooku spustil..tak neviem...radek21 napísal:Hmm načo sa to pýtaš? Ja torrenty neťahám vôbec. Stačí mať premium na rapid a mám všetko čo potrebujem. A na lamkách je dosť odkazov.
Vsak to tam dovezies nacuvas na rampu odpojis naves a hotovoStevo98 napísal:Som si teraz tiez zaobstaral tu DE verziu, ale mam problem: Ako sa dostat k robote? Vo svojom bydlisku (zvolil som si Holandsko, cize Amsterdam) som si vybral nejake LKW GmbH ci co to je a konkretne AutoTeile v Mnichove, lenze ja dojdem do toho Mnichova, do tej firmicky, ale tam nic, co robit? To mam cakat kym nieco pride alebo ako? Dik.
Stačí mať premium na rapid a mám všetko čo potrebujem. Nabudúce treba lepšie čítať.Bobr napísal:Vsetko co potrebujes nie napr: teraz nikde neviem najst jedno cd
Na mape máš logá firiem. Musíš ísť do tej firmy a zastaviť na takej striebornej šípke, stlačiť Enter, vybrať si čo chceš odviesť, potom nacúvať s kamiónom k návesu, stlačiť T a ideš.Stevo98 napísal:Som si teraz tiez zaobstaral tu DE verziu, ale mam problem: Ako sa dostat k robote? Vo svojom bydlisku (zvolil som si Holandsko, cize Amsterdam) som si vybral nejake LKW GmbH ci co to je a konkretne AutoTeile v Mnichove, lenze ja dojdem do toho Mnichova, do tej firmicky, ale tam nic, co robit? To mam cakat kym nieco pride alebo ako? Dik.
Bobr napísal:Vsak to tam dovezies nacuvas na rampu odpojis naves a hotovo
Problem je v tom, ze ako som isiel prvu jazdu z Amsterdamu do Mnichova, tak som siel bez navesu, lebo v Amsterdame som si kdesi vybral firmu LkW GmbH, ktora sidli v Mnichove a ze treba previezt AutoTeile za nejakych €5,000. Tak som sa do Mnichova vybral, ale ked som prisiel do tej firmy, tak som tam mal len graficky, cervenou farbou, znazornene obrysy kam mam nacuvat s tahacom, na konci ktorych je tesne pri skladoch sipka. Lenze ked na nu kliknem ENTERom, tak sa nic nedeje. A nic ine v priestoroch tej firmy na kliknutie nie je. Tak som z toho jelen. Chapem, ze to funguje rovnako ako v pripade WoS, ci KOtR, len nechapem, preco sa nic nedeje, ked som na tej "ikone" a klikam ENTER.radek21 napísal:Na mape máš logá firiem. Musíš ísť do tej firmy a zastaviť na takej striebornej šípke, stlačiť Enter, vybrať si čo chceš odviesť, potom nacúvať s kamiónom k návesu, stlačiť T a ideš.
Ak máš červenou farbou zvýraznený priestor kam máš dať náves, treba stlačiť znova T aby si náves odpojil. Neviem prečo enter.Stevo98 napísal:Problem je v tom, ze ako som isiel prvu jazdu z Amsterdamu do Mnichova, tak som siel bez navesu, lebo v Amsterdame som si kdesi vybral firmu LkW GmbH, ktora sidli v Mnichove a ze treba previezt AutoTeile za nejakych €5,000. Tak som sa do Mnichova vybral, ale ked som prisiel do tej firmy, tak som tam mal len graficky, cervenou farbou, znazornene obrysy kam mam nacuvat s tahacom, na konci ktorych je tesne pri skladoch sipka. Lenze ked na nu kliknem ENTERom, tak sa nic nedeje. A nic ine v priestoroch tej firmy na kliknutie nie je. Tak som z toho jelen. Chapem, ze to funguje rovnako ako v pripade WoS, ci KOtR, len nechapem, preco sa nic nedeje, ked som na tej "ikone" a klikam ENTER.