Euro Truck Simulator (2008)
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pocujte v hre sa da len vozit ovocie a zelenina? lebo ine som v ponuke nenasiel a neni su tam krajiny skandinavie, VB, krajiny Balkanu a hlavne neni tam nase Slovensko co je velka skoda ,, podla mna je to to iste ako 18wos sama dialnica nic ine, chcelo by to nejake stare cesty, prechody cez dediny atd ... teda som velmi sklamany touto hrou
mozes vozit tovar hoc akeho drruhu ale na zaciatku hry len take bezne vec az ked si spravi licencie na ine tak vtedy mozes vozitPAuLi3 napísal:pocujte v hre sa da len vozit ovocie a zelenina? lebo ine som v ponuke nenasiel a neni su tam krajiny skandinavie, VB, krajiny Balkanu a hlavne neni tam nase Slovensko co je velka skoda ,, podla mna je to to iste ako 18wos sama dialnica nic ine, chcelo by to nejake stare cesty, prechody cez dediny atd ... teda som velmi sklamany touto hrou
No ako tu píšu ostatní, keď budeš mať licenciu otvoria sa asi aj iné krajiny. Ja som sa tak ďaleko ešte nedostal.PAuLi3 napísal:a s tymi krajinami je to ako? odomknu sa dalsie alebo budu len tieto?
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 14:53 )
Mohol by si prosím ťa napísať ako?? Ja som to skúšal, ale žiadny výsledok. DíkGothaR napísal:Nemcina je aj moj problem, trvalo mi asi pol hodiny, kym som prisiel na to, ako rozbehat volant
No daj si nastavenia a tam je jedna cast (asi druha sprava), kde vidis rozne vodorovne posuvniky a hore je force feedback.radek21 napísal:Mohol by si prosím ťa napísať ako?? Ja som to skúšal, ale žiadny výsledok. Dík
Tak tam sa pozri dole a su tam tri posuvniky a nad kazdym z nich je nieco napisane, tak na to klikni a pohni danou osou, prva je volant, druha plyn, tretia brzda.
a kolko by si chcel prejst za chvilu, ved keby su tam skutocne vzdialenosti tak pochybujem ze by ta to bavilomiro2004 napísal:toto je skôr ako WoS v novom kabáte /a európske trucky/ grafika pekná ale nič nové to neprinesie hlavné je to že za chvíľu som prešiel skoro 460 KM
a je tam napísané 1.0 to sa mi ako beta nezdá
-
tom.tom11
Star
ja už som blízko toho aby som mal hodnotenie amater 3/5hviezdičiek:) ale už mám 4100KM najazdené. a už len 9tisíc Euro na novú licenciu.....
Vyzerá to celkom zaujímavo... Tak sa časom hádam dočkáme Slovenska alebo aspoň viac miest v jednom štáte.
A inač Rig'n'roll má výjsť v Októbri potvrdil to admin z 1C
Kód: Vybrať všetko
... We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...A inač Rig'n'roll má výjsť v Októbri potvrdil to admin z 1C
K tom Rig n roll oni potvrdzuju datumy uz tri roky ako sa im chcetom.tom11 napísal:ja už som blízko toho aby som mal hodnotenie amater 3/5hviezdičiek:) ale už mám 4100KM najazdené. a už len 9tisíc Euro na novú licenciu.....
Vyzerá to celkom zaujímavo... Tak sa časom hádam dočkáme Slovenska alebo aspoň viac miest v jednom štáte.Kód: Vybrať všetko
... We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...![]()
A inač Rig'n'roll má výjsť v Októbri potvrdil to admin z 1C
a k hre no uz som, kupil licenciu do talianska aj ked teraz som na mizine dost
-
tom.tom11
Star
vela ludi pise ze beta....ale podla mna je to normalna full verzia ktora vysla v nemecku.....a rig n roll bude predpokladam na DVD.....A bude tam zaujimava kariera aj s mafianmi.....a bude tam aj destrukcny model a ludia.....a mesta budu tiez rozsiahlejsie...uz len aby bola hratelnost dobra a realna a bude to topFero270 napísal:co bude to rig´n´roll to bude na CD ci DVD???
a tento euro truck simulator.. to je beta ci plna verzia?
EDIT:1C company
Kód: Vybrať všetko
http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/overviewlebo ako som pozeral budu tam aj policajti a tak....a mafiani tam budu akoze co robit? ci ti budu chciet vykradnut kamion??..a nevies aky vydavatel ma vydat tu hru?tom.tom11 napísal:vela ludi pise ze beta....ale podla mna je to normalna full verzia ktora vysla v nemecku.....a rig n roll bude predpokladam na DVD.....A bude tam zaujimava kariera aj s mafianmi.....a bude tam aj destrukcny model a ludia.....a mesta budu tiez rozsiahlejsie...uz len aby bola hratelnost dobra a realna a bude to top