Euro Truck Simulator (2008)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Elius
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Elius »

pocujte, odkial to tahate?...torrent som na to nikde nenasiel...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tom.tom11 napísal:To by som aj ja chcel vedieť....Mám iba časť tej úlohy ale neviem ako ďalej....do daľších krajín som zistil že sa dá ísť po zakúpení lecincie....tak sa teším ....Už aby som si to skúsil aj s volantom
aka licencia? vramci hry, alebo tu hru musim mat kupenu, nie vycucanu z palca?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

jackb napísal:aka licencia? vramci hry, alebo tu hru musim mat kupenu, nie vycucanu z palca?
Licencia v hre....nie normálnu na hru ale na Ťahač v hre aby mohol voziť iné náklady do iných krajín....dúfam že mi rozumieš :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

pocujte v hre sa da len vozit ovocie a zelenina? lebo ine som v ponuke nenasiel a neni su tam krajiny skandinavie, VB, krajiny Balkanu a hlavne neni tam nase Slovensko co je velka skoda ,, podla mna je to to iste ako 18wos sama dialnica nic ine, chcelo by to nejake stare cesty, prechody cez dediny atd ... teda som velmi sklamany touto hrou
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

PAuLi3 napísal:pocujte v hre sa da len vozit ovocie a zelenina? lebo ine som v ponuke nenasiel a neni su tam krajiny skandinavie, VB, krajiny Balkanu a hlavne neni tam nase Slovensko co je velka skoda ,, podla mna je to to iste ako 18wos sama dialnica nic ine, chcelo by to nejake stare cesty, prechody cez dediny atd ... teda som velmi sklamany touto hrou
mozes vozit tovar hoc akeho drruhu ale na zaciatku hry len take bezne vec az ked si spravi licencie na ine tak vtedy mozes vozit :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a s tymi krajinami je to ako? odomknu sa dalsie alebo budu len tieto?
Bobr
Guru
Guru

PAuLi3 napísal:a s tymi krajinami je to ako? odomknu sa dalsie alebo budu len tieto?
podla mna su tam len tie co mas na mapke a ukazu sa ti pri nich tie udaje :) a ked si pozres mapu tak ich uvidis kade vedu cesty
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

PAuLi3 napísal:a s tymi krajinami je to ako? odomknu sa dalsie alebo budu len tieto?
No ako tu píšu ostatní, keď budeš mať licenciu otvoria sa asi aj iné krajiny. Ja som sa tak ďaleko ešte nedostal. :)

//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 14:53 )
GothaR napísal:Nemcina je aj moj problem, trvalo mi asi pol hodiny, kym som prisiel na to, ako rozbehat volant :)
Mohol by si prosím ťa napísať ako?? Ja som to skúšal, ale žiadny výsledok. Dík
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

radek21 napísal:Mohol by si prosím ťa napísať ako?? Ja som to skúšal, ale žiadny výsledok. Dík
No daj si nastavenia a tam je jedna cast (asi druha sprava), kde vidis rozne vodorovne posuvniky a hore je force feedback.
Tak tam sa pozri dole a su tam tri posuvniky a nad kazdym z nich je nieco napisane, tak na to klikni a pohni danou osou, prva je volant, druha plyn, tretia brzda.
Bobr
Guru
Guru

miro2004 napísal:toto je skôr ako WoS v novom kabáte /a európske trucky/ grafika pekná ale nič nové to neprinesie hlavné je to že za chvíľu som prešiel skoro 460 KM :P
a je tam napísané 1.0 to sa mi ako beta nezdá :roll:
a kolko by si chcel prejst za chvilu, ved keby su tam skutocne vzdialenosti tak pochybujem ze by ta to bavilo ;) pozerat na krajinku pol dna kym prides z prahy do viedne, alebo tyzden z jedneho konca mapy na druhy:), a v com je tu zmena myslim ze pokrocili v tej kariere ze nemozes chodit hned na zaciatku po celej mape a vozit vsetko ale musis si kupovat rozne licencie :roll:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no co jak ste uz daleko? uz sa vam nieco nove otcorilo??
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja už som blízko toho aby som mal hodnotenie amater 3/5hviezdičiek:) ale už mám 4100KM najazdené. a už len 9tisíc Euro na novú licenciu.....

Kód: Vybrať všetko

... We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...
Vyzerá to celkom zaujímavo... Tak sa časom hádam dočkáme Slovenska alebo aspoň viac miest v jednom štáte. :lol:

A inač Rig'n'roll má výjsť v Októbri potvrdil to admin z 1C
Bobr
Guru
Guru

tom.tom11 napísal:ja už som blízko toho aby som mal hodnotenie amater 3/5hviezdičiek:) ale už mám 4100KM najazdené. a už len 9tisíc Euro na novú licenciu.....

... We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...
Vyzerá to celkom zaujímavo... Tak sa časom hádam dočkáme Slovenska alebo aspoň viac miest v jednom štáte. :lol:

A inač Rig'n'roll má výjsť v Októbri potvrdil to admin z 1C
K tom Rig n roll oni potvrdzuju datumy uz tri roky ako sa im chce ;)

a k hre no uz som, kupil licenciu do talianska aj ked teraz som na mizine dost :) a mam najazdene 11 000 km :posilka3:
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

no hram to chvilu musim povedat celkom to ujde :) hlavne tie dialnice a zmena pocasia je fajn, toto ma zastihlo teraz
Prílohy
game 2008-08-06 18-10-21-51.jpg
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

co bude to rig´n´roll to bude na CD ci DVD???

a tento euro truck simulator.. to je beta ci plna verzia?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Fero270 napísal:co bude to rig´n´roll to bude na CD ci DVD???

a tento euro truck simulator.. to je beta ci plna verzia?
vela ludi pise ze beta....ale podla mna je to normalna full verzia ktora vysla v nemecku.....a rig n roll bude predpokladam na DVD.....A bude tam zaujimava kariera aj s mafianmi.....a bude tam aj destrukcny model a ludia.....a mesta budu tiez rozsiahlejsie...uz len aby bola hratelnost dobra a realna a bude to top

EDIT:1C company

http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/overview
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

tom.tom11 napísal:vela ludi pise ze beta....ale podla mna je to normalna full verzia ktora vysla v nemecku.....a rig n roll bude predpokladam na DVD.....A bude tam zaujimava kariera aj s mafianmi.....a bude tam aj destrukcny model a ludia.....a mesta budu tiez rozsiahlejsie...uz len aby bola hratelnost dobra a realna a bude to top
lebo ako som pozeral budu tam aj policajti a tak....a mafiani tam budu akoze co robit? ci ti budu chciet vykradnut kamion??..a nevies aky vydavatel ma vydat tu hru?
Suit
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suit »

mne ten rig n roll hrozne pripomina starsiu hru KING OF THE ROAD... presne aj tym hornym barom.
Venom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Venom »

neviete ci sa da zapnut radio? :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Venom napísal:neviete ci sa da zapnut radio? :?
Pusti si winamp :wink:
Napísať odpoveď