Exhibicny zapas HC KE - SR

O športe...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

Mikaco napísal:Kosicania zobrali dako vazne tu exibiciu, vidno ze su to len hokejovi ozembuchovia co trpia zrejme komplexmi menejcennosti a ubohym egom. Toho Hoglunda este chapem asi mu nikto nedokazal prelozit o co ide :)
TY mas zrejme komplexi z Kosic (asi si Belasy) lebo vo svojom prispevku hovoris len o kosicanoch... a Bartecko netrpi komplexom menejcennosti ked dal hetrik????? zrejme asi nerozumel dobre ze o co ide??? ze to je len exhibicia.. a zadalsie to ze si nazval hracov Kosic "hokejovi ozembuchovia" sveci o tvojej inteligencii a ze Kosice nenavidis a mas z nich komplexi ktorych sa nevies zbavit ...da sa to liecit
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Mikaco napísal:Kosicania zobrali dako vazne tu exibiciu, vidno ze su to len hokejovi ozembuchovia co trpia zrejme komplexmi menejcennosti a ubohym egom. Toho Hoglunda este chapem asi mu nikto nedokazal prelozit o co ide :)
spamataj sa, ak si belasy, tak beriem spat to "spamataj sa" a chapem, ze si to ty, kto ma komplex z kosic..

Stoffo10: sedel som v A16 a rad 8? sa mi zda, niesom si isty.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

2Pacaveli napísal:spamataj sa, ak si belasy, tak beriem spat to "spamataj sa" a chapem, ze si to ty, kto ma komplex z kosic..

Stoffo10: sedel som v A16 a rad 8? sa mi zda, niesom si isty.
v A16? to je ten rad za trestnou lavicou?? ja som sedel B16 blízko pri košickej striedačke
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jop, sa mi zda, ze hej.. a vedla toho sektoru bolo podium este.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

2Pacaveli napísal:jop, sa mi zda, ze hej.. a vedla toho sektoru bolo podium este.
jj tak to si bol viac-menej presne oproti mne :D :D
Napísať odpoveď