TY mas zrejme komplexi z Kosic (asi si Belasy) lebo vo svojom prispevku hovoris len o kosicanoch... a Bartecko netrpi komplexom menejcennosti ked dal hetrik????? zrejme asi nerozumel dobre ze o co ide??? ze to je len exhibicia.. a zadalsie to ze si nazval hracov Kosic "hokejovi ozembuchovia" sveci o tvojej inteligencii a ze Kosice nenavidis a mas z nich komplexi ktorych sa nevies zbavit ...da sa to liecitMikaco napísal:Kosicania zobrali dako vazne tu exibiciu, vidno ze su to len hokejovi ozembuchovia co trpia zrejme komplexmi menejcennosti a ubohym egom. Toho Hoglunda este chapem asi mu nikto nedokazal prelozit o co ide
Exhibicny zapas HC KE - SR
spamataj sa, ak si belasy, tak beriem spat to "spamataj sa" a chapem, ze si to ty, kto ma komplex z kosic..Mikaco napísal:Kosicania zobrali dako vazne tu exibiciu, vidno ze su to len hokejovi ozembuchovia co trpia zrejme komplexmi menejcennosti a ubohym egom. Toho Hoglunda este chapem asi mu nikto nedokazal prelozit o co ide
Stoffo10: sedel som v A16 a rad 8? sa mi zda, niesom si isty.
v A16? to je ten rad za trestnou lavicou?? ja som sedel B16 blízko pri košickej striedačke2Pacaveli napísal:spamataj sa, ak si belasy, tak beriem spat to "spamataj sa" a chapem, ze si to ty, kto ma komplex z kosic..
Stoffo10: sedel som v A16 a rad 8? sa mi zda, niesom si isty.