F.A. Premier league

O športe...
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

fildinko napísal:Dúfam že ne :oops: ....Blue is the color !!!
ae saq Chelsea už upada vysledkami, a formu též straca :smt006 , čiže manchester je majster :smt003
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ako vcera povedal Lord Wenger, nikto si nespomenie kto viedol po dvadsiatich minutach maratonu :) tak ako si nikto nespomenie, ze Arsenal viedol podstatnu cast minulej sezony tak si asi nikto nespomenie, ze v tejto sezone zacal dobre lpool a chelski, kedze ich forma upada(arsenal hra priemerne celu sezonu :D ), ja to vidim opat na mancester a ani mi to moc nevadi, lpool pada, pada a vobec by ma neprekvapilo ak by ho v prvej stvorke nahradila villa alebo everton, dokonca si viem predstavit prvu stvorku takto: united, villa, chelski, everton a az potom arsenal s lpoolom. ako povedal peter hill wood a i samotny lord wenger arsenalu by neuskodilo az tak ak by sa buducu sezonu neprebojoval do LM, na druhej strane lpool ma jedinu nadej ako zachranit financny chod klubu a to vyhrat ligu(uprimne nie moc realne)alebo vyhrat LM(o trochu realnejsie, lpoolu to v LM tradicne ide).

nastup villy sa ocakaval, everton patri k tym lepsim timom uz davno, boj o zachranu bude tiez dost zaujimavy, povedal by som, ze najrealnejsie je, ze vypadnu tohtorocni novacikovia..ale jeden nikdy nevie, kto by povedal, ze minuly rok vypadne reading?

taakze dneska Gunners: Wham, mal by byt dobry futbal, wham sa snazi hrat sympaticky futbal, snad sa konecne prebudi i Arsenal :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 15:04 )
pozeram stoku s al mad city, ina sranda :D na to, aky kader ma mad city hraju mizerne, mali by byt v prvej sedmicke uz s tym co mali pred sezonou, nie to este s robinhom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No nakoniec to az tak dobry futbal nebol.

Inak Arsenal tento rok hra strasne, zacali dost dobre, aj ked mozno nie vysledkovo ale aspon hrali pekne. Teraz je to bez pohybu a chyba tam vola po vitazstve a bojovnost.

Tieto vykony podavaju odvtedy co Gallas skritizoval muzstvo a Wenger mu zobral kapitansku pasku.

A ako vidiet vykon muzstva dava Gallasovi za pravdu a jeho kritika bola uplne opravnena.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale zas na druhej strane tazko nieco spravis wham hral formaciu 9-1-1 a arsenal v niektorych fazach 2-3-5..
niektorym muzstvam v epl by trebalo vysvetlit, ze cielom futbalu je strelit gol..
sak nech len hraju jak teraz, zachvilu sa z epl stane tak nudna liga ako talianska, tam na zaciatku 90tych rokov hralo WC milano tiez prekrasny futbal, potom prislo to co sa deje teraz v epl...som sklamany, narozdiel od zapasu s evertonom vsak nie som sklamany z vykonu arsenalu..
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:ale zas na druhej strane tazko nieco spravis wham hral formaciu 9-1-1 a arsenal v niektorych fazach 2-3-5..
niektorym muzstvam v epl by trebalo vysvetlit, ze cielom futbalu je strelit gol..
sak nech len hraju jak teraz, zachvilu sa z epl stane tak nudna liga ako talianska, tam na zaciatku 90tych rokov hralo WC milano tiez prekrasny futbal, potom prislo to co sa deje teraz v epl...som sklamany, narozdiel od zapasu s evertonom vsak nie som sklamany z vykonu arsenalu..
Tak ale Arsenal zvykol doma zatlacit a riadne. Teraz len drzali loptu ale ziadne sance alebo nejake vzrusenie atd... Wenger by uz naozaj mal kupit jedneho kvalitneho hraca do zalohy, lebo bez Fabregasa to je naozaj velmi jalove.

A tiez som si vsimol aj Gallasa, ten po tom incidente mi pripada ako keby uz na to sral, uplne sa vytratila ta jeho bojovnost a agresivita v subojoch. Zatial jediny hraci ktori si drzia ako taku uroven je Sagna, Clichy (aj napriek tym hrubkam co robi) a Nasri, ostatny nula bodov.

A k tej urovni anglickej ligy suhlasim. Tento rok je to velmi biedne a to aj vratane fanuskov.

Napr taky Liverpool, tam bola volakedy nadherna atmosfera fanuskovia spievali a povzbudzovali. A teraz v uvode trochu zaspievaju ale uz pocas zapasu tam pocujem Garagherra hulakat po spoluhracoch.

To iste plati aj pre Arsenal, Manchester a Chelsea to ani nehovorim ti fanusikov nikdy nemali (bez urazky, ale co sa tyka povzdbudzovania tak Chelsea zaostavla vzdy).

Naozaj dobre povzdbudzovanie je este v tych tipicky anglickych muzstvach kde neni take mnozstvo legionarov napr Stoke, ale aj v Tottenhame dost dobre fandia.

Inak co sa tyka este urovnou tych lig, lubi sa mi momentalne spanielska. Tam to je tento rok naozaj rychle, Barcelona v tejto sezone nema supera, ale dobre hraju aj Villareal, Sevilla, Valencia.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

nehehehe
kali520
Darca
Darca

Dnes Liverpool Cheslea konecne dobry zapas s klasickym anglickym nasadenim, aj ked iba z jednej strany.

Vylucenie Lamparda bolo neopravnene, Gerrard mal taky isty incident a nedostal ani kartu.

Ale aj tak si myslim ze keby chelsea hrala z 11 tak zapas nevyhraju, Liverpool bol lepsi aj v ked chelsea bola plnom pocte.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Arsenal by potreboval len zmeniť hráčov
Gallas :arrow: Toure
Adebayor :arrow: bendtner
Eboue ten by ani na lavičke nemal sedieť
Denilson tak isto,Song to v zálohe taktiež nevie.
Problém je,že potom by nemal kto hrať :D
Jednoznačná strata pre tím je Flamini,nechápem načo bolo dobré ho predať..jeho odchodom sa defenzíva úplne rozpadla.Odchod Hleba taktiež nepochopím...a samozrejme uzdravenie Fabregasa a Walcotta by bolo čím skôr tým lepšie.
kali520
Darca
Darca

Flaminy odisiel preto lebo chcel vacsi plat a nato je Wenger haklivy (ekonom sa nezapre :lol: )

A hraci boli dobry, ale nejak na to teraz seru co ich Gallas skritizoval. Zeby nejake hviezdne maniere?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Wengera uznávam ako najlepšieho trénera,len v poslednej dobe mu nevychádzajú ťahy...no nič boli aj horšie časy :) len aby na konci bolo aspoň to 4 miesto a účasť v LM budúcu sezónu..dúfam Aston Villa už nebude dlho sa držať tak vysoko,aj ked výkonu nenaznačujú nato.
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:Wengera uznávam ako najlepšieho trénera,len v poslednej dobe mu nevychádzajú ťahy...no nič boli aj horšie časy
No mam taky pocit ze za Wengerovej ery su prave toto najhorsie casy aj co sa tyka vysledkovo a herne.

Wenger jednoducho musi urobit nejake nakupi, hrat s "detmi" uspechy neprniensie, treba aj neake skusenosti.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aaa..pamätám sa ja aj na také časy,keď v polke sezóny boli len tak na 8.mieste.
Mne sa tento štýl páči ako preferuje Wenger,len bohužiaľ zranenia postihujú každý tím a tu je skôr problém a so striedačkou.
Ja už Arsenalu fandím už dosť rokov,ešte za čias Bergkampa a odvtedy som im verný...a vtom nesúhlasím,že herne sú na tom najhoršie..ved keď hrali s Henrym na jedného útočníka,tak to bol čo za futbal???nato sa občas naozaj nedalo pozerať..našťastie teraz to vyzerá už celkom inak
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:Aaa..pamätám sa ja aj na také časy,keď v polke sezóny boli len tak na 8.mieste.
Herne ale boli lepsi. A len tak mimochodom o ktoru sezonu sa jednalo?
spike97 napísal:Mne sa tento štýl páči ako preferuje Wenger,len bohužiaľ zranenia postihujú každý tím a tu je skôr problém a so striedačkou.
Arsenal niekedy az moc, taky Van Persie je jak z piskotu. A momentalne zraneny z klucovych hracov je len Fabregas.

Rosickeho neratam toho som uz z kadru davno vyhodil :lol:

Suhlasim s Wengerom v tom ze mladym treba dat sancu, ale zase nesuhlasim s tym ze vsetkych predame a nikoho nekupime a miesto neho tam dame niekoho z dorastu.
spike97 napísal:Ja už Arsenalu fandím už dosť rokov,ešte za čias Bergkampa a odvtedy som im verný...a vtom nesúhlasím,že herne sú na tom najhoršie..ved keď hrali s Henrym na jedného útočníka,tak to bol čo za futbal???nato sa občas naozaj nedalo pozerať.
S Henrym na jedneho utocnika hrali tie posledne dva roky co tam bol. Ale v tej dobe mal pomerne velku podporu z kridelnych priestorov, Ljungberg, Pires, a sem tam nastupil s nim v utoku aj Adebayor. Kazdopadne si nemyslim ze vtedy hrali nejaky spatny futbal. Nebolo to sice bohvie co ale bolo to v ramci normalu.

Ale to co hraju teraz poslednych 10 zapasov to nevypada ani na UEFU a nie este LM.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes mali stastenkovia z Liverpoolu stastie, az to pekne nebolo. Vylucenie Lamparda bolo na moj vkus prilis prisne, na druhej strane podobny faul bez potrestania. A dostat gol dve minuty pred koncom a este v nadstavenom case, tu sa o inom ako o nestasti neda hovorit.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak, tak, jednoznačne to bolo o šťastí.. Mne sa ten zápas nepáčil, neviem prečo.. Málo zaujímavý asi, čakal som vyššie tempo, viac šancí, viac gólov.. L'Pool si zaslúžil vyhrať, mali mierne navrch..
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:Dnes mali stastenkovia z Liverpoolu stastie, az to pekne nebolo. Vylucenie Lamparda bolo na moj vkus prilis prisne, na druhej strane podobny faul bez potrestania. A dostat gol dve minuty pred koncom a este v nadstavenom case, tu sa o inom ako o nestasti neda hovorit.
Uznavam ze vylucenie Lamparda bolo neopravnene, ale Chelsea aj ked bola v plnom pocte hovno hrala.

Z hry mali nieco od tej 15 do 25 minuty v prvom polcase ale potom boli pod miernym tlakom a v druhom polcase uz pod vacsim tlakom, po vyluceni Lampsa boli pod drvivym tlakom.

Vitazstvo Liverpoolu urcite nebolo stastne, vsak pomer striel na branu Liverpool vyhral 13:1, pomer streleckych pokusov to bolo nejakych 20:4.

Liverpool jednoznacne v zapase dominoval a Chelsea opat potvrdila to co som pisal uz davnejsie, pod Scolariho vedenim sa z muzstva vytratila ta bojovnost a odhodlanie vyhravat velke zapasy.
setton napísal:Tak, tak, jednoznačne to bolo o šťastí.. Mne sa ten zápas nepáčil, neviem prečo.. Málo zaujímavý asi, čakal som vyššie tempo, viac šancí, viac gólov.. L'Pool si zaslúžil vyhrať, mali mierne navrch..
A co si cakal vysledok 4:4? Nato ako byvaju tieto zapasy pretaktizovane sa nahodou tento hral velmi otvorene a nechybala mu ta klasicka anglicka rychlost, tak isto konecne aj Liverpoolsky fans trochu ozili a aj atmosfera bola dobra.

Mne osobne sa vcerajsi zapas pacil.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal: Herne ale boli lepsi. A len tak mimochodom o ktoru sezonu sa jednalo?
To ti presne neviem povedať,ale bolo to pred viac ako 5 sezonami.
A že či herne boli lepší,alebo horší o tom už škoda dalej písať,to je vec každého iného.Podla toho komu sa čo páči.Tu niet o čom dalej.
kali520 napísal:A momentalne zraneny z klucovych hracov je len Fabregas.
Eduardo,Walcott...aj ked som počul,že eduardo je už v poriadku a by aj hrať mal onedlho,tak dúfam že sa jeho forma vráti za určitý čas.Walcott chýba na pravom krídle,mnoho zápasov rozhodol,bud golov alebo vlastnou akciou.

K ostatným je zbytočne sa prihovárať,ty hovoríš svoje a ja tiež.Na tom nie je nič zlého ale my sa aj tak nezhodneme takže zbytočná vec pokračovať :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

spike97 napísal:Arsenal by potreboval len zmeniť hráčov
Gallas :arrow: Toure
Adebayor :arrow: bendtner
Eboue ten by ani na lavičke nemal sedieť
Denilson tak isto,Song to v zálohe taktiež nevie.
Problém je,že potom by nemal kto hrať :D
Jednoznačná strata pre tím je Flamini,nechápem načo bolo dobré ho predať..jeho odchodom sa defenzíva úplne rozpadla.Odchod Hleba taktiež nepochopím...a samozrejme uzdravenie Fabregasa a Walcotta by bolo čím skôr tým lepšie.
len k tomu denilsonovi by som chcel http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 70,00.html, konkretne passers

Kód: Vybrať všetko

# Four assists - which is behind only Malbranque, Berbatov, Malouda and Arteta
# 11th most fouled player in the entire league, winning plenty of free-kicks
# 45 tackles won - 7th highest in the league - higher than Butt, Clichy, Diarra, Kompany, Reo-Coker, Barry et al
# 991 passes attempted - behind only Lampard and Mikel
# 849 completed passes, behind only Mikel
-toto je z decembra napriklad, teraz je na tom este lepsie..nie je to hrac, na ktoreho sa dobre pozera, je to vsak hrac, ktory pre tim znamena strasne vela(na 20 rokov!)
s ebouem a benderom suhlasim aj ked gol proti totts minulu sezonu mu nezabudnem :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze :
No hej to je jedna vec,ale ak sa nemýlim tak Denilson hrá štítového záložníka(náhrada za Flaminiho) a obrane veľmi nevie pomôcť.Akože nehrá zle,ale ja ho porovnávam s Flaminim a on sa mi zdal oveľa istejší a dôležitejší pre tím.
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:To ti presne neviem povedať,ale bolo to pred viac ako 5 sezonami.
A že či herne boli lepší,alebo horší o tom už škoda dalej písať,to je vec každého iného.Podla toho komu sa čo páči.Tu niet o čom dalej.
Pred 5 sezonami vyhrali ligu a utvorilo rekord v 48 zapasoch bez porazky. Herne vtedy boli najlepsie za cias Wengera a s tym musi suhlasit kazdy
http://www.eurofotbal.cz/premier-league ... 4/tabulky/
spike97 napísal:Eduardo,Walcott...aj ked som počul,že eduardo je už v poriadku a by aj hrať mal onedlho,tak dúfam že sa jeho forma vráti za určitý čas.Walcott chýba na pravom krídle,mnoho zápasov rozhodol,bud golov alebo vlastnou akciou.
Eduardo neni klucovy hrac, je to az 3 alternativa do utoku, po Adebayorovy a Van Persiem.

S Walcotom suhlasim, aj ked jeho pozicia je nahraditelna, podl mna.

Takze z klucovych hraco a naozaj nepostradatelnych chyba len Fabregas.
Napísať odpoveď