F.A. Premier league

O športe...
spike97
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:Pred 5 sezonami vyhrali ligu a utvorilo rekord v 48 zapasoch bez porazky. Herne vtedy boli najlepsie za cias Wengera a s tym musi suhlasit kazdy
Neviem presne sezonu,ale bola to asi 2005/2006..a pripomínam nie na konci sezony,ale v polovičke!
kali520 napísal:Eduardo neni klucovy hrac, je to az 3 alternativa do utoku, po Adebayorovy a Van Persiem.

S Walcotom suhlasim, aj ked jeho pozicia je nahraditelna, podl mna.

Takze z klucovych hraco a naozaj nepostradatelnych chyba len Fabregas.
Podla teba.
Eduardo má podla mna jednoznačne miesto vedla v.Persieho.
Neviem ským by si nahradil Walcotta...Ebouem??Neni nikto v tíme z jeho kvalitami.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Eduardo má podla mna jednoznačne miesto vedla v.Persieho
Ja si tam ovela viac viem predstavit Velu
Neviem ským by si nahradil Walcotta...Ebouem??Neni nikto v tíme z jeho kvalitami.
Ebue nema formu a to je jeho problem, ked bol vo forme tak Walcota bezproblemovo nahradil.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Chelsea opäť slabý výkon.. bezgólová remíza s Hullom.. a mohli aj prehrať, jednoznačne to ide s nimi dole vodou.. Teraz som zvedavý, ako zahrá L'Pool..
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Setton napísal:Chelsea opäť slabý výkon.. bezgólová remíza s Hullom.. a mohli aj prehrať, jednoznačne to ide s nimi dole vodou.. Teraz som zvedavý, ako zahrá L'Pool..
Liverpool tak isto nič výnimočné, myslím, že ak si ManU udrží neporaziteľnosť na Old Trafford-e, tak je o titule rozhodnuté...
A celkom príjemne ma prekvapujú Villans, kiežby ukázali Liverpoolu, že v PL je nutná najmä stabilná forma...
Innocence
VIP
VIP

Tak L'Pool podobne ako proti Chelsea utiekol hrobárovi z lopaty v poslednej desaťminútovke.. ale prakticky celý zápas nič moc.. šťastný gól po výdatnej pomoci Croucha, potom o Kuytovom ani nehovorím.. spoza hráča, z uhla ponad rameno.. a Torres to zaklincoval tuším v 92. minúte.. šťastie proste, o inom sa hovoriť nedá.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Setton napísal:Tak L'Pool podobne ako proti Chelsea utiekol hrobárovi z lopaty v poslednej desaťminútovke...
Hlavne, že pán Riera sa sťažoval, že United dávajú góly v posledných desiatich minútach... :wink:
Innocence
VIP
VIP

Arsenal bezgólová remíza, v 35' sa zranil na min. 3 týždne Emmanuel Adebayor.. a o dve minúty neskôr bol vylučený Eboue.. takže už aj tak dosť početná listin zranených v Arsenale sa rozrastá.. chudák Arsene..
kali520
Darca
Darca

P41NK1LL3R napísal:Hlavne, že pán Riera sa sťažoval, že United dávajú góly v posledných desiatich minútach... :wink:
A nehovoriac o goloch Liverpoolu v uvodnych zapasoch, kde tiez vacsinu z nich vyhrali zaverecnym golom. V tejto sezne je pre Liverpool typicke vitazit golmi v zavere.

Ale aby sme skritizovali aj manchester :) tak uz mi idu na nervi tie ich jednogolove vitazstva, a najma koli tomu jaku utocnu silu maju.
Innocence
VIP
VIP

Tak tak.. ja teraz očakávam veľa od Quaresmu v Chelsea.. v Interi síce nič nezahral, ale v Chelsea sa podľa mňa presadí.. si ho pamätám ešte z portugalskej ligy a repre.. talentovaný boy.. Aj keď kvôli nemu asi nebude hrávať Miňo Stoch..
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

a Scolari dostal kopanec do zadku a je z Chelsea vonku
Innocence
VIP
VIP

Som zvedavý, koho Chelsea teraz dá na post hlavného trénera.. Som čítal že Scolari bude žiadať mastné odstupné..
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Setton napísal:Som zvedavý, koho Chelsea teraz dá na post hlavného trénera.. Som čítal že Scolari bude žiadať mastné odstupné..
podla mna potrebuje chelsea trenera ktory mysli aj na defenzivu pretoze scolari preferoval utocnu hru a jeho obrana kolabovala
kali520
Darca
Darca

M.a.R.o.s.H napísal:podla mna potrebuje chelsea trenera ktory mysli aj na defenzivu pretoze scolari preferoval utocnu hru a jeho obrana kolabovala
Scolariho problem bol v tom ze sa snazil preferovat utocnu hru s hracmi ktori na to nemali, alebo jednoducho to neboli technicke a konstruktivne tipy (az na par vinimiek).
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Skôr by som povedal že Scolariho chyba bola v tom že po jeho príchode sa defenzíva chelsea výrazne zhoršila.
kali520
Darca
Darca

Steven666 napísal:Skôr by som povedal že Scolariho chyba bola v tom že po jeho príchode sa defenzíva chelsea výrazne zhoršila.
A to prave preto lebo zacal preferovat iny styl hry na ktory ti hraci nejsu stavany alebo idealny.
Innocence
VIP
VIP

Novým trénerom Chelsea je Hiddink.. podľa mňa pohorí a tým jeho reputácia značne utrpí.. Nevadí, každý občas robí chyby..
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

SMRT CHELSEE! GLORY GLORY MAN UNITED :)
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

gattuso1327 napísal:SMRT CHELSEE! GLORY GLORY MAN UNITED :)
Fakt inteligentny prispevok, plny hlbokych myslienok.

Scolari, ako je zname, chcel v Anglicku, konkretne v Chelsea preferovat jeho oblubeny juzansky styl hry, akoby sambu. Priviedol si aj par hracov tohto typu (Bosingwa, Deco), ale po par kolach v PL bolo hned jasne, ze to v Anglicku takto nepojde. Po zlyhani defenzivy, co bolo poznacene zraneniami Essiena, Terryho a Carvalha, zacala zlyhavat ofenziva. Cim dalej, tym to bolo horsie a to sa aj poznacilo aj na hracoch. Zranilo sa par opor a ako sa mi zdalo, hraci uz tak nedrzali s trenerom ako sa patri. Scolari mi casto pripadal, ze nevie co robi a pripadal mi absolutne bezmocny(vid. jeho nezmyselne striedania, ked muzstvo vyhrava v pohari proti celku z nizsej sutazi postavi tam Drogbu, ale ked muzstvo prehrava doma s Arsenalom tak tam par minut pred koncom postavi mladuckeho neskuseneho Stocha). Vedenie, myslim, ze spravilo dobre a zvolenie Hiddinka mi pripada ako najlepsia mozna volba, je to typ trenera, ktory vie co robi a vie si aj muzstvo aj upratat. Scolari mi tak vobec nepripadal, prisiel mi ako velky kamarat vsetkych a najvacsi sympatak zo vsetkych trenerov v PL.
kali520
Darca
Darca

derril napísal: Priviedol si aj par hracov tohto typu (Bosingwa, Deco),
Priviedol len Deca, Bosingwa tam uz prisiel pred jeho prichodom. A Decov nakup bol uplne nevydareny, tomu hracovi nieco tak ze pohyb nic nehovori.

So zbytkom celkom suhlasim, este by som pridal to ze predal pomerne dost vela hracov.

Kazdopadne si myslim ze s hracmi typu Drogba, Lampard, Ballack, Essien, Terry atd sa technicky futbal hrat neda, tak isto ako sa s Ronaldom, Messim, Etoom, Henrym neda hrat nakopavane a centrovane lopty.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Priviedol len Deca, Bosingwa tam uz prisiel pred jeho prichodom. A Decov nakup bol uplne nevydareny, tomu hracovi nieco tak ze pohyb nic nehovori.
Deco sa hlavne s Ballackom a Lampardom navzájom nuluje, už len myšlienka kooperácie týchto hráčov je nonsens...
A čo sa týka Hiddinka, tak túto sezónu už v Chelsea nezachráni a aj keď je trénerom svetových kvalít, tak neočakávam, že výsledkom jeho práce bude ohrozenie ManU...
Napísať odpoveď