F.A. Premier league

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja ho vidim skor ako podhrotoveho hraca pod rooneym a chicharitom. nieco ako modric v spurs, na kridlach dvaja spominani, ale isto sa budu striedat a jeden defenzivny zaloznik - dufam, ze anderson
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak anglicka liga je každý rok dosť vyrovnaná a nebolo to inak ani tento rok a som rád že to zvládli, tak uvidíme koľko priestoru dostane Giggs a či bude vládať odohrať celé zápasy a ak áno v akých intervaloch, každopádne v strede by som radšej ako Andersona videl Fletchera
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mne zas ten Fletcher nesedi. odvedie kus roboty ale ten jeho styl... :D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Steven666 napísal:Ak je to pravda tak united majú titul, ten tým bude neskutočný.
LOL, tak povedat, ze maju isty titul je dost blbe :roll: Ale jednoznacne to budu oni kto bude bojovat o titul spolu s Chelsea a Manchestrom City, Arsenalu moc neverim, Liverpool urobil pokrok pod Dalglishom, tak ich by som este neodpisoval.

Guesswhoo: To si asi napisal najnepravdepodobnejsiu zostavu a myslim, ze taka zostava by zle dopadla.
podla teba by to vypadalo takto
Rooney-Chicharito
Young
Nani Valencia
Anderson

Nezda sa ti moc ofenzivne? navyse Anderson neni ani defenzivny zaloznik. SAF vzdy stavia vyvazenu zostavu, nikdy by nedal taku zostavu. A SAF preferuje 4-4-2.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ved to je 442. Tak Anderson je povolanim def. zal. miesto neho moze byt Fletcher, kridla Nani a Young a holandan pred nimi. Urcite by to bol atraktivnejsi futbal ako obcas predvadzaju :D
master23
Light Professional
Light Professional

tak ale pises, ze Young by hral pod 2 utocnikmi, tym padom by nehrali 4-4-2, ale nieco ine.
a navyse Young neni hrac do stredu polu, ako podhrot ano, ale urcite nie do strednej dvojice ci uz s Andersonom, Carrickom, mozno Sneijderom, Giggsom.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ved nie do stredu pola, myslel som ako kridelnik..keby sa dalo tak to nakreslim :D
aj tak je to jedno, uvidime o chvilku ako to bude v skutocnosti
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ferguson hráva väčšinou formáciu 4-4-2 ako bolo spomínané, prípadne 4-5-1 ale tú využíva pomenej
ja vidím zostavu takto,teda ak prestúpi Sneijder:

---------------De Gea------------------
Rafael------Vidic---Ferdinand------Evra
Valencia---Sneijder---Fletcher---Young
----------Rooney---Chicharito---------

s tým že na krídlach si často zahrajú aj Park, Nani a Giggs, alternatíva do stredu pola ktorá by sa nemala meniť tak často ako krídla Anderson a Carrick a v útoku si sem tam kopne do lopty Berbatov, možno aj Owen, a samozrejme na stopéra pripravený Smalling a ak sa nemýlim aj Jones hráva v strede obrany
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ja som to videl podobne, az na to, ze by som Sneijdera posunul blizsie k utocnikom a Fletchera zas dozadu...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to by v podstate v strede pola nemal kto hrať keby je Fletcher stiahnutý (ale on hráva klasického stredového útočníka, nie defenzívneho) a Sneijder vysunutý, no veď uvidíme ako to SAF poskladá :)
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

ako bude podla vás vyzerať zákl. 11 Liverpoolu po príchode Downinga, Adama a Hendersona?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som zvedavý na tie ich výkony, keďže posledné zápasy čo odohrali boli hrozné...podľa mňa sa budú pohybovať niekde v polovici tabuľky, zostavu si netrúfam povedať keďže Liverpool detailne nesledujem
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tie zápasy čo hrali posledne boli len prípravné, v posledných dvoch ma Dalglish k dispozícií len Kuyta a Carrola (tak som to počul od kamaráta, fandu Poolu). A že budu hrať stred tabuľka? Dalglish je výnimočný tréner ktorý dostane z podpriemerného hráča aj viac než 100% potenciálu, veď posledné 2.5 mesiaca sezóny hral zo stredom Lucas-Spearing a prehrali len 2 zápasy.
11 bude vyzerať asi takto:
-------------------Reina---------------------
Agger------Škrteľ------Carragher-----Johnson
-----Adam------Meireles-------Gerrard-------
----------Downing------------Kuyt-----------
-------------------Suaréz-------------------

Mám ešte info že Pool má záujem kúpiť ľavého beka, najčastejšie sa skloňuje mená Enriquéz z Newcastlu a Baines z Evertonu (ale to vidím ako málo pravdepodobné lebo ak by prišiel prestup tak fans Evertonu by mu asi zapálili dom :) )
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Prípravné zápasy Liverpool boli teda fakt zlé.. Ale ani ManU včera nehviezdil (8:2). :D Ku príspevku nado mnou o zostave môjho milovaného teamu. Ja by som to postavil takto. Keďže Anfield sa po tomto prestupovom období môže kľudne premenovať aj na Midfield, bude musieť Liverpool predať Poulsena a Colea. (Cole by mal odísť hlavne kvôli platu). Spearing a Shelvey budú nútený ísť na hosťovanie. A teraz zostava. CM bude hrávať Lucas, Meireles a Charlie Adam. Henderson sa posunie na krídlo. A Aquilani bude alternovať za Gerrarda ktorý tento toho určite veľa neodohrá.

Reina(Doni)
Johnson Skerts(Dann) Carra(Agger) Enrique

Kuyt(Maxi) Meireles(Adam) Lucas Downing(Henderson

Gerrard(Aquilani)

Suárez(Carrol)

Amen
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sám som prekvapený z toho včerajšieho výsledku, hlavne keď všetký doterajšie prípravné vyhrali, tuším ich bolo 5 al. 6, uvidíme čo prinesie sezóna...SAF poprel príchod Sneijdera a Fletcher asi nestihne začiatok sezóny takže tá moja zostava sa v strede pola zmení
Sir Alex Ferguson v rozhovoru popřel veškeré spekulace ohledně příchodu Wesleyho Sneijdera. ,,Je to absolutní nesmysl, nikdy jsem s ním nejednal" dodal.
01/08 11:13
Darren Fletcher možná přijde o začátek nové ligové sezony. Záložník Manchesteru United trpí virovým onemocněním, kvůli němuž ztrácí na váze a manažer Sir Alex Ferguson ho nenominoval na turné po USA. Zdravotní stav skotského záložníka se v posledních dnech ale příliš nelepší.
16/07 16:12
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Daniel toto sú tie prípravné v Amerika a v Ázii... Čo má LFC s toho že zničil 2 podpriemerné teamy...
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

DanielDevil napísal:sám som prekvapený z toho včerajšieho výsledku, hlavne keď všetký doterajšie prípravné vyhrali...
ale to nehrali s takouto zostavou
ale hold na united hoc s mladikmi je osmicka privela :shock:
master23
Light Professional
Light Professional

Gerrard je teraz pomerne dlhodobo zraneny, nie? tusim az do septembra.
vobec neviem co mam cakat od Liverpoolu, kludne moze byt top 4, a kludne mozu byt aj v strede tabulky.
bude zalezat na zaciatku sezony, a na klucovych hracoch - Suarez, Gerrard (zraneny). to su dvaja klucovi hraci.
pamate ked jeden cas L´pool valcoval kazdeho ( aj ked to nevydrazlo moc dlho :D)?
vtedy hrali tusim proti Realu v LM, potom rozbili United a este niekoho. tak vtedy to bol ten tim len Gerrard a Torres.
Kedze bol Gerrard dlho zraneny a este asi aj bude, a Torres tam neni (Suarez-velmi dobra nahrada).
Tak Lpool bude potrebovat nejakych tahunov, mozno to bude Downing, Kuyt, Meireles
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

susko8 napísal:Daniel toto sú tie prípravné v Amerika a v Ázii... Čo má LFC s toho že zničil 2 podpriemerné teamy...
neviem čo myslíš pod pojmom zničil keďže výhry 6:3 a 4:3 mi príliš ničivé nepripadajú, nehovoriac o množstve inkasovaných gólov,no ja som skôr narážal nato že prehral s Hull-om 3:0, tak isto s Galatasaray a remíza 3:3 s Valarengou, ale až sezóna ukáže ;)

Styx# tak to ma potom ani neprekvapuje že prehrali, tá záloha bola tvorená z hráčov ktorých ani nepoznám, ale na druhej strane obrana až na jedného hráča bola tvorená z hráčov ktorý si cez sezónu za prvý tím určite zahrajú
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

tak pre tych co citali len novy cas a teletext.bol to charitativny zapas ,v ktorom nastupili 7 hraci united Pogba, Cleverley, Jones, Evra, Smalling, Park,Welbeck.
Evra ako jediny odohral 90 minut,v druhom polcase hral na kridle za united niaky francuzky popovy spevak a v brane niaky dochodca.

neviem co tu zas tragedujete :lol:

dalsi hraci united hraju dnes v rozluckovom zapase edka van der sara Dream Team squad: Van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu; Carrick, Giggs, van der Vaart (TBC), Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero (TBC), Rooney, Saha.

a dalsi zase v piatok na rozlucke s palkom scholesom

:smt006
Napísať odpoveď