F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
ja ho vidim skor ako podhrotoveho hraca pod rooneym a chicharitom. nieco ako modric v spurs, na kridlach dvaja spominani, ale isto sa budu striedat a jeden defenzivny zaloznik - dufam, ze anderson
-
DanielDevil
Addict
tak anglicka liga je každý rok dosť vyrovnaná a nebolo to inak ani tento rok a som rád že to zvládli, tak uvidíme koľko priestoru dostane Giggs a či bude vládať odohrať celé zápasy a ak áno v akých intervaloch, každopádne v strede by som radšej ako Andersona videl Fletchera
-
guess.whoo
Redeemer
mne zas ten Fletcher nesedi. odvedie kus roboty ale ten jeho styl... 
-
master23
Light Professional
LOL, tak povedat, ze maju isty titul je dost blbeSteven666 napísal:Ak je to pravda tak united majú titul, ten tým bude neskutočný.
Guesswhoo: To si asi napisal najnepravdepodobnejsiu zostavu a myslim, ze taka zostava by zle dopadla.
podla teba by to vypadalo takto
Rooney-Chicharito
Young
Nani Valencia
Anderson
Nezda sa ti moc ofenzivne? navyse Anderson neni ani defenzivny zaloznik. SAF vzdy stavia vyvazenu zostavu, nikdy by nedal taku zostavu. A SAF preferuje 4-4-2.
-
guess.whoo
Redeemer
no ved to je 442. Tak Anderson je povolanim def. zal. miesto neho moze byt Fletcher, kridla Nani a Young a holandan pred nimi. Urcite by to bol atraktivnejsi futbal ako obcas predvadzaju 
-
master23
Light Professional
tak ale pises, ze Young by hral pod 2 utocnikmi, tym padom by nehrali 4-4-2, ale nieco ine.
a navyse Young neni hrac do stredu polu, ako podhrot ano, ale urcite nie do strednej dvojice ci uz s Andersonom, Carrickom, mozno Sneijderom, Giggsom.
a navyse Young neni hrac do stredu polu, ako podhrot ano, ale urcite nie do strednej dvojice ci uz s Andersonom, Carrickom, mozno Sneijderom, Giggsom.
-
guess.whoo
Redeemer
ved nie do stredu pola, myslel som ako kridelnik..keby sa dalo tak to nakreslim 
aj tak je to jedno, uvidime o chvilku ako to bude v skutocnosti
aj tak je to jedno, uvidime o chvilku ako to bude v skutocnosti
-
DanielDevil
Addict
Ferguson hráva väčšinou formáciu 4-4-2 ako bolo spomínané, prípadne 4-5-1 ale tú využíva pomenej
ja vidím zostavu takto,teda ak prestúpi Sneijder:
---------------De Gea------------------
Rafael------Vidic---Ferdinand------Evra
Valencia---Sneijder---Fletcher---Young
----------Rooney---Chicharito---------
s tým že na krídlach si často zahrajú aj Park, Nani a Giggs, alternatíva do stredu pola ktorá by sa nemala meniť tak často ako krídla Anderson a Carrick a v útoku si sem tam kopne do lopty Berbatov, možno aj Owen, a samozrejme na stopéra pripravený Smalling a ak sa nemýlim aj Jones hráva v strede obrany
ja vidím zostavu takto,teda ak prestúpi Sneijder:
---------------De Gea------------------
Rafael------Vidic---Ferdinand------Evra
Valencia---Sneijder---Fletcher---Young
----------Rooney---Chicharito---------
s tým že na krídlach si často zahrajú aj Park, Nani a Giggs, alternatíva do stredu pola ktorá by sa nemala meniť tak často ako krídla Anderson a Carrick a v útoku si sem tam kopne do lopty Berbatov, možno aj Owen, a samozrejme na stopéra pripravený Smalling a ak sa nemýlim aj Jones hráva v strede obrany
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som to videl podobne, az na to, ze by som Sneijdera posunul blizsie k utocnikom a Fletchera zas dozadu...
-
DanielDevil
Addict
to by v podstate v strede pola nemal kto hrať keby je Fletcher stiahnutý (ale on hráva klasického stredového útočníka, nie defenzívneho) a Sneijder vysunutý, no veď uvidíme ako to SAF poskladá 
-
Anem
Star
ako bude podla vás vyzerať zákl. 11 Liverpoolu po príchode Downinga, Adama a Hendersona?
-
DanielDevil
Addict
ja som zvedavý na tie ich výkony, keďže posledné zápasy čo odohrali boli hrozné...podľa mňa sa budú pohybovať niekde v polovici tabuľky, zostavu si netrúfam povedať keďže Liverpool detailne nesledujem
-
Steven666
King
tie zápasy čo hrali posledne boli len prípravné, v posledných dvoch ma Dalglish k dispozícií len Kuyta a Carrola (tak som to počul od kamaráta, fandu Poolu). A že budu hrať stred tabuľka? Dalglish je výnimočný tréner ktorý dostane z podpriemerného hráča aj viac než 100% potenciálu, veď posledné 2.5 mesiaca sezóny hral zo stredom Lucas-Spearing a prehrali len 2 zápasy.
11 bude vyzerať asi takto:
-------------------Reina---------------------
Agger------Škrteľ------Carragher-----Johnson
-----Adam------Meireles-------Gerrard-------
----------Downing------------Kuyt-----------
-------------------Suaréz-------------------
Mám ešte info že Pool má záujem kúpiť ľavého beka, najčastejšie sa skloňuje mená Enriquéz z Newcastlu a Baines z Evertonu (ale to vidím ako málo pravdepodobné lebo ak by prišiel prestup tak fans Evertonu by mu asi zapálili dom
)
11 bude vyzerať asi takto:
-------------------Reina---------------------
Agger------Škrteľ------Carragher-----Johnson
-----Adam------Meireles-------Gerrard-------
----------Downing------------Kuyt-----------
-------------------Suaréz-------------------
Mám ešte info že Pool má záujem kúpiť ľavého beka, najčastejšie sa skloňuje mená Enriquéz z Newcastlu a Baines z Evertonu (ale to vidím ako málo pravdepodobné lebo ak by prišiel prestup tak fans Evertonu by mu asi zapálili dom
Prípravné zápasy Liverpool boli teda fakt zlé.. Ale ani ManU včera nehviezdil (8:2).
Ku príspevku nado mnou o zostave môjho milovaného teamu. Ja by som to postavil takto. Keďže Anfield sa po tomto prestupovom období môže kľudne premenovať aj na Midfield, bude musieť Liverpool predať Poulsena a Colea. (Cole by mal odísť hlavne kvôli platu). Spearing a Shelvey budú nútený ísť na hosťovanie. A teraz zostava. CM bude hrávať Lucas, Meireles a Charlie Adam. Henderson sa posunie na krídlo. A Aquilani bude alternovať za Gerrarda ktorý tento toho určite veľa neodohrá.
Reina(Doni)
Johnson Skerts(Dann) Carra(Agger) Enrique
Kuyt(Maxi) Meireles(Adam) Lucas Downing(Henderson
Gerrard(Aquilani)
Suárez(Carrol)
Amen
Reina(Doni)
Johnson Skerts(Dann) Carra(Agger) Enrique
Kuyt(Maxi) Meireles(Adam) Lucas Downing(Henderson
Gerrard(Aquilani)
Suárez(Carrol)
Amen
-
DanielDevil
Addict
sám som prekvapený z toho včerajšieho výsledku, hlavne keď všetký doterajšie prípravné vyhrali, tuším ich bolo 5 al. 6, uvidíme čo prinesie sezóna...SAF poprel príchod Sneijdera a Fletcher asi nestihne začiatok sezóny takže tá moja zostava sa v strede pola zmení
Sir Alex Ferguson v rozhovoru popřel veškeré spekulace ohledně příchodu Wesleyho Sneijdera. ,,Je to absolutní nesmysl, nikdy jsem s ním nejednal" dodal.
01/08 11:13
Darren Fletcher možná přijde o začátek nové ligové sezony. Záložník Manchesteru United trpí virovým onemocněním, kvůli němuž ztrácí na váze a manažer Sir Alex Ferguson ho nenominoval na turné po USA. Zdravotní stav skotského záložníka se v posledních dnech ale příliš nelepší.
16/07 16:12
Daniel toto sú tie prípravné v Amerika a v Ázii... Čo má LFC s toho že zničil 2 podpriemerné teamy...
ale to nehrali s takouto zostavouDanielDevil napísal:sám som prekvapený z toho včerajšieho výsledku, hlavne keď všetký doterajšie prípravné vyhrali...
ale hold na united hoc s mladikmi je osmicka privela
-
master23
Light Professional
Gerrard je teraz pomerne dlhodobo zraneny, nie? tusim az do septembra.
vobec neviem co mam cakat od Liverpoolu, kludne moze byt top 4, a kludne mozu byt aj v strede tabulky.
bude zalezat na zaciatku sezony, a na klucovych hracoch - Suarez, Gerrard (zraneny). to su dvaja klucovi hraci.
pamate ked jeden cas L´pool valcoval kazdeho ( aj ked to nevydrazlo moc dlho
)?
vtedy hrali tusim proti Realu v LM, potom rozbili United a este niekoho. tak vtedy to bol ten tim len Gerrard a Torres.
Kedze bol Gerrard dlho zraneny a este asi aj bude, a Torres tam neni (Suarez-velmi dobra nahrada).
Tak Lpool bude potrebovat nejakych tahunov, mozno to bude Downing, Kuyt, Meireles
vobec neviem co mam cakat od Liverpoolu, kludne moze byt top 4, a kludne mozu byt aj v strede tabulky.
bude zalezat na zaciatku sezony, a na klucovych hracoch - Suarez, Gerrard (zraneny). to su dvaja klucovi hraci.
pamate ked jeden cas L´pool valcoval kazdeho ( aj ked to nevydrazlo moc dlho
vtedy hrali tusim proti Realu v LM, potom rozbili United a este niekoho. tak vtedy to bol ten tim len Gerrard a Torres.
Kedze bol Gerrard dlho zraneny a este asi aj bude, a Torres tam neni (Suarez-velmi dobra nahrada).
Tak Lpool bude potrebovat nejakych tahunov, mozno to bude Downing, Kuyt, Meireles
-
DanielDevil
Addict
neviem čo myslíš pod pojmom zničil keďže výhry 6:3 a 4:3 mi príliš ničivé nepripadajú, nehovoriac o množstve inkasovaných gólov,no ja som skôr narážal nato že prehral s Hull-om 3:0, tak isto s Galatasaray a remíza 3:3 s Valarengou, ale až sezóna ukážesusko8 napísal:Daniel toto sú tie prípravné v Amerika a v Ázii... Čo má LFC s toho že zničil 2 podpriemerné teamy...
Styx# tak to ma potom ani neprekvapuje že prehrali, tá záloha bola tvorená z hráčov ktorých ani nepoznám, ale na druhej strane obrana až na jedného hráča bola tvorená z hráčov ktorý si cez sezónu za prvý tím určite zahrajú
tak pre tych co citali len novy cas a teletext.bol to charitativny zapas ,v ktorom nastupili 7 hraci united Pogba, Cleverley, Jones, Evra, Smalling, Park,Welbeck.
Evra ako jediny odohral 90 minut,v druhom polcase hral na kridle za united niaky francuzky popovy spevak a v brane niaky dochodca.
neviem co tu zas tragedujete
dalsi hraci united hraju dnes v rozluckovom zapase edka van der sara Dream Team squad: Van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu; Carrick, Giggs, van der Vaart (TBC), Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero (TBC), Rooney, Saha.
a dalsi zase v piatok na rozlucke s palkom scholesom

Evra ako jediny odohral 90 minut,v druhom polcase hral na kridle za united niaky francuzky popovy spevak a v brane niaky dochodca.
neviem co tu zas tragedujete
dalsi hraci united hraju dnes v rozluckovom zapase edka van der sara Dream Team squad: Van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu; Carrick, Giggs, van der Vaart (TBC), Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero (TBC), Rooney, Saha.
a dalsi zase v piatok na rozlucke s palkom scholesom