F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
ja to vidim na remizu. newcastle ma este stale sancu na 4 miesto, pricom liverpool uz moze sezonu zabalit. ma istu ucast v europskej lige a priliz velku stratu na LM. maju zlu formu, nedari sa im, zlyhavaju v koncovke. newcastle ma naopak dobre domace vysledky a strelecky sa prebudili. nemyslim si vsak, ze vyhraju...preto remiza
Skoda ze som nedal na New Castle, nakoniec vyhral 2:0 
Zaujimavo vyzera zapas Swensea - New Castle United, kedze New Castle sutazi o 5tu priecku s Chelsea.
Prekvapil ma pomerne vysoky kurz na cista dvojka NC 2.82 a X2 tam je to 1.5.
Myslite ze New Castle zabojuje? Swensea urcite nevypadne a vyzera to tak, ze aj oni su jeden z tych, ktori dohravaju sezonu.
Manchester Utd asi jasna vyhra s Q.P.Rangers kedze ma Man Utd. super formu a hraju na Old Traforde.
Chelsea - West Brom je asi tiez "jasny zapas" pre chelsea ak chce bojovat s NC o piate miesto.
Asi obaja aj Chelsea aj New Castle si budu zelat prehru Tottenhamu
Zaujimavo vyzera zapas Swensea - New Castle United, kedze New Castle sutazi o 5tu priecku s Chelsea.
Prekvapil ma pomerne vysoky kurz na cista dvojka NC 2.82 a X2 tam je to 1.5.
Myslite ze New Castle zabojuje? Swensea urcite nevypadne a vyzera to tak, ze aj oni su jeden z tych, ktori dohravaju sezonu.
Manchester Utd asi jasna vyhra s Q.P.Rangers kedze ma Man Utd. super formu a hraju na Old Traforde.
Chelsea - West Brom je asi tiez "jasny zapas" pre chelsea ak chce bojovat s NC o piate miesto.
Asi obaja aj Chelsea aj New Castle si budu zelat prehru Tottenhamu
-
guess.whoo
Redeemer
No s tym Newcastlom by som to tak ruzovo nevidel. Swansea hra doma a tam su velmi silni.
Chelsea nehra s West Bromb ale s Wiganom, na tom, ze Chelsea zrejme vyhra to vsak nic nemeni.
ManU je tiez asi istota. Najzaujimavejsi bude prave zapas Sunderlandu so Spurs. Spurs hrali posledne kolo fantastiky, ako ked tahali seriu vyhier. Ak nadviazu tak vyhraju. Vracaju sa pomaly zraneni hraci a tiez istota a pohoda na kopackach. Bale ma opat neuveritelnu formu, takze by som to skor videl na vitazstvo hosti
Chelsea nehra s West Bromb ale s Wiganom, na tom, ze Chelsea zrejme vyhra to vsak nic nemeni.
ManU je tiez asi istota. Najzaujimavejsi bude prave zapas Sunderlandu so Spurs. Spurs hrali posledne kolo fantastiky, ako ked tahali seriu vyhier. Ak nadviazu tak vyhraju. Vracaju sa pomaly zraneni hraci a tiez istota a pohoda na kopackach. Bale ma opat neuveritelnu formu, takze by som to skor videl na vitazstvo hosti
New Castle parada, vonku proti Swansea City vyhrali 2:0. al som na nich podat, niekedy zapasy ktore citim zo srdca ze vydu nepodam a podam voloviny s nizsimi kurzmi
.
-
guess.whoo
Redeemer
united nastupili znovu s 12timi hracmi...
Ale ale
ten zakrok mozno nebol na cervenu, ale na penaltu to bolo
dalsi fanusik citiziens? 
-
t0m4s3
Admin
Arsenal dalsi paradny vysledok, skoda toho zakopnutia s QPR minule kolo 
paradny vysledok, dalsie dolezite body do tabulky, city to v poslednom case nejde, baloteliho cervenu kartu som nevidel, za co dostal? arsenal to doma vie
-
guess.whoo
Redeemer
adry - ako to mohla byt penalta ked bol vyse pol metra v ofsajde?
-
guess.whoo
Redeemer
tak toto bude zrejme najsledovanejsi transfer leta
-
hojko
Site Admin
guess.whoo: Ale len v pripade, ze Chelsea sa nebude usilovat o Ronalda 
-
guess.whoo
Redeemer
no len o ronalda usiluje aj city. niekde som cital ze chcu ponuknut 90 melonov a 500k tyzdenne, takze mozno dojde k vymene..ja viem, su to len dohady,ale zaujimave 
-
DanielDevil
Addict
skús si pozrieť celý zostrih tu http://www.footytube.com/video/arsenal- ... p_ozeit_mpCheZteR napísal:paradny vysledok, dalsie dolezite body do tabulky, city to v poslednom case nejde, baloteliho cervenu kartu som nevidel, za co dostal? arsenal to doma vie
červenú mal dostať hneď po prvom zákroku, inak jeho fauly 2:55, 4:27, 5:23, 10:55 ...inak Arsenal tam zahodil aj nemožné, našťastie sa im podarilo vyhrať, boli lepší
...inak som fanúšik United a penalta sa pískať nemala, stalo sa...keď minulý rok v oboch zápasoch proti Chelsea dal 2 góly Drogba (neviem či oba on) s dvojmetrového offsideu tak sa neozýval nikto a to boli góly rozhodujúce, Manchester by vyhral aj bez tej penalty a červenej karty...
-
guess.whoo
Redeemer
tak o tom asi nikto nepochybuje, ze by vyhral aj tak. len je to take divne ked silnym muzstvam pomahaju rozhodcovia. som fanusik spurs a vcera sa stalo to iste. norwichu bola odopreta jasna penalta po faule Kinga
-
t0m4s3
Admin
Tak po tom zakroku Balotelliho na Songa ma inak striaslo. Dobre, ze si uz ten poprepinany debil nezahra tuto sezonu
-
master23
Light Professional
danieldevil: vies preco sa neriesil moc Drogbov offside? lebo Macheda dal gol rukou (alebo ju spracoval rukou).
a ked uz chces do toho zachadzat, tak v zapase United- Chelsea 3:1, dali United dva goly z offsidu. Ten prvy gol hlavou- tusim Smalling, a druhy gol bol Naniho, kazdy si pomysli, ze jak to mohol byt offside, ale on spracoval loptu v offside.
Bohuzial som nenasiel video v ktorom to je dobre vidiet.
chyby rozhodcov zial boli a budu (i ked niekedy nepochopitelne, ako gol Chelsea proti Wiganu z offsidu, penalta United, a zapasy Barcelony).
a ked uz chces do toho zachadzat, tak v zapase United- Chelsea 3:1, dali United dva goly z offsidu. Ten prvy gol hlavou- tusim Smalling, a druhy gol bol Naniho, kazdy si pomysli, ze jak to mohol byt offside, ale on spracoval loptu v offside.
Bohuzial som nenasiel video v ktorom to je dobre vidiet.
chyby rozhodcov zial boli a budu (i ked niekedy nepochopitelne, ako gol Chelsea proti Wiganu z offsidu, penalta United, a zapasy Barcelony).
-
guess.whoo
Redeemer
boli a budu, to je pravda, v zapasoch united sa vsak vyskytuju nadmerne 
-
Scorpion90
King
by ma celkom zaujimal vysledok Baloteliho psychotestut0m4s3 napísal:Tak po tom zakroku Balotelliho na Songa ma inak striaslo. Dobre, ze si uz ten poprepinany debil nezahra tuto sezonu