F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
podla mna je kazdemu jasny 
-
master23
Light Professional
btw Pepe s Balotellim si mozu ruky podat. ich spravanie je hanba pre ich kluby, nastastie to aspon niekedy zachrania vykonmi.
-
DanielDevil
Addict
ja nehovorím že United nedali nikdy gól s offsideu alebo podobne, a ten Machedov gól rukou si pamätám a zdá sa mi že ruku mal pri tele, takže to nebolo nič okaté čo by pískal každý, tak isto Smallingov gól ak sa nemýlim bol z mierneho offsideu a toto rozhodom nikdy vyčítať ani nebudem, či už sa píska pre môj tím alebo proti, lebo keby je na ich mieste hocikto, nikdy nebude nikto bezchybný...keď je to dvojmetrový offside to je iná kategória
a keď sme ešte pri tejto téme, ja by som bol za to, aby sa spätne trestali simulácie, čiže po zápase, predišlo by sa vymysleným jedenástkam a štandartkám, žiaľ FIFA sa k tomu nejako nemá...
inak Mancini povedal že Balloteli si už do konca sezóny nezahrá a cez leto ho predajú, som zvedavý či dodrží slovo, keďže to isté hovoril predtým o Tevézovi, avšak myslím že cez leto pôjde do Interu, uvidíme...
a keď sme ešte pri tejto téme, ja by som bol za to, aby sa spätne trestali simulácie, čiže po zápase, predišlo by sa vymysleným jedenástkam a štandartkám, žiaľ FIFA sa k tomu nejako nemá...
inak Mancini povedal že Balloteli si už do konca sezóny nezahrá a cez leto ho predajú, som zvedavý či dodrží slovo, keďže to isté hovoril predtým o Tevézovi, avšak myslím že cez leto pôjde do Interu, uvidíme...
-
guess.whoo
Redeemer
do Interu nepojde. tam ho fanusikovia neznasaju a bola by to pre neho samovrazda. urcite nebude inter riskovat kupu hraca za cca 20 mil. ked ho potom budu vypiskavat a on bude len nervozny.
podla mna by mal skusit nejaku novu ligu
take spanielsko mozno, videl by som to na real
podla mna by mal skusit nejaku novu ligu
-
master23
Light Professional
daniel: tiez im neratam za chybu tesne offside, ale bohuzial offside ako offside. a ruku zrovna pri tele nemal vtedy, sa mu ta lopta odrazila nejako do ruky (ktoru mal v takej pozicii ako pri behu) a potom do brucha a do brany.
tiez by som bral keby sa dodatocne trestalo simulovanie.
ako tak rozmyslam, tak vobec netusim kam by mohol Balotelli ist. Teveza vidim tak do Malagy alebo mozno PSG.
tiez by som bral keby sa dodatocne trestalo simulovanie.
ako tak rozmyslam, tak vobec netusim kam by mohol Balotelli ist. Teveza vidim tak do Malagy alebo mozno PSG.
-
DanielDevil
Addict
tak ale prišiel tam na tlačovku s novým trénerom, aj ten povedal že by mali záujem ho kúpiť, aspoň čo som čítal...ale podľa mňa by mal skúsiť hlavne iný šport 
a som zvedavý aj kam sa dostane Berbatov, vidím to na Nemecko
inak zaujímavé zmeny spravil Newcastle a prospeli im, predali Carolla kým mal záblesk úspešného obdobia a teraz kúpili Cissého z Freiburgu ktorý tam dlhodobo patril k oporám, aj teraz v Newcastli, 8 zápasov 9 gólov, paráda
a som zvedavý aj kam sa dostane Berbatov, vidím to na Nemecko
inak zaujímavé zmeny spravil Newcastle a prospeli im, predali Carolla kým mal záblesk úspešného obdobia a teraz kúpili Cissého z Freiburgu ktorý tam dlhodobo patril k oporám, aj teraz v Newcastli, 8 zápasov 9 gólov, paráda
Dnes sa práve zúfalý Carrol presadil v 90 minúte a zariadil výhru. Neviem už čo robia brankári, lebo po Reinovi dostal červenú aj Doni a Jones sa dnes v bráne ukázal ako tragéd. Po tom čo chytil penaltu si dovolil takú hrúbku čo sa nevidí ani v slovenskej tretej lige.
A celkovo hra Liv v 2 polčase stála za hovno.
http://watchhighlightsonline.blogspot.c ... kburn.html
http://watchhighlightsonline.blogspot.c ... kburn.html
-
DanielDevil
Addict
toto je komédia
Mancinimu neverím ani slovo 
...Pohár trpezlivosti dnes pretiekol. Mario nie je zlým chlapcom, je fantastickým futbalistom, o to viac ma mrzí, ako mrhá svojím talentom. Musí zmeniť svoje správanie, ináč sa nevyhne problémom ani v ďalších kluboch, v ktorých bude pôsobiť. Za Manchester City si už v tejto sezóne nezahrá a v lete urobíme všetko pre to, aby sme ho predali," povedal rozhorčený Mancini.
Mario Balotelli sa podľa svojho agenta udobril s trénerom Robertom Manicinim a zostane v Manchestri City aj v budúcej sezóne. Agent kontroverzného talianskeho útočníka Mino Raiola včera pricestoval do Manchestru a média sa domnievali, že prichádza jednať o Balotelliho prestupe. Raiola ich však prekvapil: ,,Áno, som v Manchestri ale nie kvôli jednaniu o prestupe. Hovoril som s Manicinim aj Balotellim a túto chvíľu sa situácia upokojila. Manchester City nemá záujem Maria predať.”
Červení diabli zaváhali v zápase na pôde Wiganu a prehrali 1:0, pričom hráči Manchesteru City doma porazili WBA vysoko 4:0 a skrátili náskok prvého Manchesteru United na 5 bodov.
Tento fakt hneď využil manažér Manchesteru City Roberto Mancini, ktorý okamžite prehlásil, že súboj o ligový titul sa už skončil. Podľa Manciniho už jeho tím nedokáže v zostávajúcich 5 ligových zápasoch stiahnuť 5-bodový náskok červených diablov. Zaujímavá myšlienka talianskeho manažéra, ktorý po prehre s Arsenal prehlásil, že bol o titul sa ešte neskončil aj keď jeho tím zaostával za prvým United až o 8 bodov.
V skratke napísané:
8-bodový náskok – Mancini: “Boj o titul ešte neskončil!”
5-bodový náskok – Mancini: “Boj o titul sa už skončil!”
Mancini je tiez traged, s tym kadrom co ma v City by mal sucasnu PL vyhrat bezproblemov ale miesto toho vypadne z LM a este sa necha predbehnut Unitedom..
A aby to nahodou nedopadlo tak ze po sezone skonci on sam, nedobrovolne.
A aby to nahodou nedopadlo tak ze po sezone skonci on sam, nedobrovolne.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim, ze Mancini konci. s takym rozpoctom a kadrom mal byt uz davno na vrchu PL. Avsak jednu vec som nepochopil cele prestupove obdobie. na post defenzivneho zaloznika je tam Toure, Barry, De Jong a teraz este aj Pizzaro, ale na ofenzivneho ma prakticky len Silvu (Nasriho beriem ako kridlo). Ked bol Silva zraneny tak city stratili uplne kreativitu v strede a Silvu hlavne nemal kto nahradit
Tak na tom poste tam obcas hraje aj Toure, ale ja pravda ze na ten post nemaju hraca okrem toho Silvu.
Navyse mi Macini pride skor ako trener ktory nema dostatok autority, trener ktory si nevie urobit poriadky s hracmi, vid teraz Balotteli a na zaciatku sezony zase Tevez, ktory si len tak odide na pol roka nekam prec a potom sa tam zrazu z nicoho nic zase objavi a hraje dalej. Deto to iste mal Mancini v Interi s Adrianom.
Navyse mi Macini pride skor ako trener ktory nema dostatok autority, trener ktory si nevie urobit poriadky s hracmi, vid teraz Balotteli a na zaciatku sezony zase Tevez, ktory si len tak odide na pol roka nekam prec a potom sa tam zrazu z nicoho nic zase objavi a hraje dalej. Deto to iste mal Mancini v Interi s Adrianom.
-
guess.whoo
Redeemer
tak s Mariom mal problem aj Mourinho a ten ma autority na rozdavanie
Podľa mňa by mal s Balotellim problém každý tréner 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ako dnes pochoval Atkinson Spurs..to som davno nevidel
a nejako sa rozrastaju vymyslene penalty piskane pre United:
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif
a nejako sa rozrastaju vymyslene penalty piskane pre United:
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif
asi čakal že mu tam to koleno nechá a prepadne cez neho
ale od younga by som takéto filmovanie nečakal
ale od younga by som takéto filmovanie nečakal
-
DanielDevil
Addict
no podľa mňa tam bol jasný kontakt, 0:07 to je vidieť že mu trafil nohu, rozhodca bol blízko, samozrejme k tomu Young pridal herecký výkon 
http://www.footytube.com/video/manchest ... ref=search
//pusti si to viac krát a uvidíš...
//veď o tej nohe hovorím...a povedal som že to prihral, nechválim ho zato...
http://www.footytube.com/video/manchest ... ref=search
//pusti si to viac krát a uvidíš...
//veď o tej nohe hovorím...a povedal som že to prihral, nechválim ho zato...
-
master23
Light Professional
vypada to tak, ze Young bol na nejakom skoleni v Barcelone 
//danieldevil: kontakt coho? Younga s travnikom?
//koleno o koleno nebolo, jedine mu trocha prislapol nohu. Ale Young letel ako by to bolo koleno o koleno.
//danieldevil: kontakt coho? Younga s travnikom?
//koleno o koleno nebolo, jedine mu trocha prislapol nohu. Ale Young letel ako by to bolo koleno o koleno.
-
DanielDevil
Addict
inak ešte k tejto téme, celkom zaujíma slová trénera West Bromwich Albion, Roya Hodgsona
„Samozřejmě, rozhodčí sem a tam udělají chybu, hlavně když si něco pouštíme stokrát ze zpomaleného záznamu. Dříve se chyby rozhodčích tolik nezveličovaly, i když zápasy byly v televizi. Právě televize teď soudí verdikty rozhodčích, s čímž se oni musejí smířit. Když je soudili jen fanoušci, tak je prostě vypískali, pokud neodvedli dobrou práci. Teď je každý verdikt až příliš analyzován. Často si stěžujeme až v době, kdy si situaci pustíme patnáctkrát zpomaleně, ale málokdy napoprvé, protože nevíme, jestli se jednalo o chybu nebo ne.“
Fotbal jako takový přináší stížnosti po každém zápase. Jeden z trenérů se vždycky cítí poškozen, ale tak to bylo vždy. Byl bych ten poslední, kdo by řekl, že je to kvůli nekompetentnosti rozhodčích. Rozhodčí dělají chyby, stejně jako hráči,“
-
guess.whoo
Redeemer
ano to ma pravdu. myslim tu cast, ked odhalime chybu az po niekolkych spomalenych zaberoch, alebo z viacerych uhlov. avsak urobit taku chybu, ako rozhodca urobil dnes alebo v zapase united s qpr atd atd to uz nie je tento pripad.
porovnava to s minulostou ked boli rozhodcovia viac-menej amateri. teraz dostavaju velmi pekne peniaze a su na nich vysoke naroky aby prave taketo chyby nerobili.
dalsia vec je, ked rozhodca, ktory piska PL alebo na medzinarodnej urovni urobi niekolko chyb v kratkom casovom obdobi ( ako napr. pan Atkinson). nechapem ako moze byt toto tolerovatelne vzhladom k jeho skusenostiam. mal by byt exemplarne potrestany ako aj Webb minulu sezonu
porovnava to s minulostou ked boli rozhodcovia viac-menej amateri. teraz dostavaju velmi pekne peniaze a su na nich vysoke naroky aby prave taketo chyby nerobili.
dalsia vec je, ked rozhodca, ktory piska PL alebo na medzinarodnej urovni urobi niekolko chyb v kratkom casovom obdobi ( ako napr. pan Atkinson). nechapem ako moze byt toto tolerovatelne vzhladom k jeho skusenostiam. mal by byt exemplarne potrestany ako aj Webb minulu sezonu
ja som len písal že to vyzeralo ako keby to bolo koleno na koleno podľa toho "mierneho" prifilmovania