F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
jaaj taaaak..no to neviem, mozno urobia dve kopie a skutocny pohar im bude dany na ich stadione po sezone..ci
velke veci sa deju v poslednom kole 
Epický záver na Etihad Stadium 
// Mancini zostarol min. o 10 rokov
// Mancini zostarol min. o 10 rokov
-
guess.whoo
Redeemer
velmi vydarena sezona
skvely zapas a zasluzeny titul pre City
-
t0m4s3
Admin
omajgad, tak takto vyhrat titul - nech skapu ti Arabi
Nenormalne, kraaasa. Vidiet v prestrihu po tretom gole Sira Alexa, na nezaplatenie.
-
Steven666
King
deň na aký v Manchestri nikdy nezabudnú, v 90 min už už to mali United ale potom City zobrali všetky sily a sú zaslúžene majstri.
ja osobne som velmi nepochopil, preco sa nadstvailo az 5min, myslim ze to velmi ovplyvnilo vyvoj stretnutia, vlastne to ovplyvnilo vsetko 
-
guess.whoo
Redeemer
no tak PL je tym znama. preco 5 minut? bolo tam vylucenie a striedanie 5 hracov + 2 goly..nic neobvykle. na United je take nadstavenie uplne bezne, hlavne ked prehravaju
/K- frustracia co?
/K- frustracia co?
Už viem prečo je Premier league najlepšia liga na svete. Tak napínavé posledné kolo som ešte nikdy nevidel. Gratulujem City k titulu. Mňa hlavne mrzí, že modrí majú tento rok nadvládu v Liverpoole nad červenými po toľkých rokoch. 
-
redliner
King
Som sklamaný
ako mohli dostať 2 góly v nadstavenom čase... Škoda. Na druhú stranu je pravda že United si to sami posrali,stratiť pár kôl pred koncom náskok, to sa nerobí.
-
DanielDevil
Addict
som zvedavý ako United nakúpi cez toto prestupové obdobie
odídu Berbatov a Owen, tatiež Pogba ...na návšteve u SAF bol Kagawa, záujem majú vraj aj o Lewandowskeho a Humelsa (všetci Dortmund) a taktiež sa spomína aj Hazard...môj tip je že prídu Kagawa a Lewandowski
-
guess.whoo
Redeemer
Eeee o tych dvoch z Dortmundu by som si nebol taky isty. ked som naposledy pozeral ich zapas tak sa vraj vyjadrili, ze chcu ostat v dortmunde...aj vraj Hazard suhlasil s prestupom do United
-
DanielDevil
Addict
povedal Shinji Kagawa."Zatiaľ som sa definitívne nerozhodol, ale chcem si vybrať klub, kde sa budem môcť zlepšovať a napredovať. Sir Alex Ferguson mi povedal pekné slová a zapôsobil na mňa. Bude to skvelé hrať v Premier League,"
Športový riaditeľ Borusii Dortmund Michael Zorc potvrdil, že včerajšie stretnutie s Kagawom neprinieslo žiadne pozitívne správy, pretože japonský kreatívny záložník sa rozhodol odísť z Dortmundu.
“V pondelok ráno sme mali stretnutie s jeho agentom a ten nám potvrdil, že Kagawa nechce podpísať novú zmluvu a plánuje opustiť náš klub. Teraz sme pripravení sledovať všetky prestupové ponuky a rokovať s možnými záujemcami o Shinjiho služby,”
Fotbalový agent polského útočníka Maik Barthel potvrdil, že jeho klient odmítl nabídku německého klubu na prodloužení smlouvy a registruje zájem Manchesteru United.
“Mohu potvrdit, že nabídka nového kontraktu Borussie Dortmund je nedostačující. Jsem schopen také potvrdit, že Manchester United stojí o služby Roberta Lewandowskiho,”
“V lete prestúpim do Manchesteru a čoskoro sa všetci dozviete, že o ktorý klub sa jedná,”
zakončila hviezda klubu Lille - Eden Hazard.
a Tevéz asi zjavne zabudol kde ho naučili hrať futbal...
Útočník Manchesteru City Carlos Tévez sa odmietol ospravedlniť Sirovi Alexovi Fergusonovi za plagát s nápisom "R.I.P. Fergie", ktorý propagoval počas osláv majstrovského titulu. "Vyzerá to ako keby bol Ferguson prezidentom Anglicka," poznamenal arogantne argentínsky útočník.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak asi zmenili nazor. kagawa by bol posilou, no nemyslim, ze lewandowski zapadne..kazdopadne to bude zaujimave
a to o hazardovi som cital na givemefootball vcera
a to o hazardovi som cital na givemefootball vcera
Dúfam, že Lewandowski nepôjde do United. Ako strelec vyzerá byť naozaj kvalitný, vie, kde sa má postaviť, ale vôbec mu neviem prísť na chuť, Chicharito, Welbeck, Rooney a Berba stačia.
Kagawa by bol veľké plus, dúfam, že sa podarí. A na adresu Hazarda neviem, čo povedať, parádny hráč, ale skôr to vidím na jeho prestup do City, hoci keby sa rozhodol pre United, tak by to bola ozaj kvalitka.
Kagawa by bol veľké plus, dúfam, že sa podarí. A na adresu Hazarda neviem, čo povedať, parádny hráč, ale skôr to vidím na jeho prestup do City, hoci keby sa rozhodol pre United, tak by to bola ozaj kvalitka.
-
DanielDevil
Addict
Berbatov končí v United...uvidí sa časom ale SAF avizoval že nakupovať budú...
Kam ide, nevieš?
-
DanielDevil
Addict
vyzerá to na Lazio Rím, Bayer Leverkusen, či Bayern Mníchov. Určite mimo anglickú ligu...
//ja si myslím že sa vráti do Bayeru, kde hrával pár rokov dozadu...
//ja si myslím že sa vráti do Bayeru, kde hrával pár rokov dozadu...
S tým Bayernom by to moc nevychytal. V Laziu by si kopol, Klose už je staré železo.