-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Neviete mi povedať, preco mi nechce zmenit stredné meno? skusal som to uz viackrat a stale ziadna odozva ?? stalo sa to niekomu uz ? 
-
Gepid
Medium Professional
Stredná meno sa overuje. Čiže keď si tam dáš Jožko obamajekkt Mrkvička tak ti to neschvália.
-
easton
Professional
to chapem ,ale ked si dam uplne normalne trebars "easton" nejde to ani po dni dvoch...Gepid napísal:Stredná meno sa overuje. Čiže keď si tam dáš Jožko obamajekkt Mrkvička tak ti to neschvália.
-
mirak2
Hardcore addict
easton je ocividne znacka niecoho o ktorej vedia aj ludia ktori hokej nesleduju a preto ti to neschvalia...
naskyta sa mi ale otazka preco schvaluju mena typu: Luckin Drobček VladkoTamagoči Formička-Popovič
pozdravujem The Calvin
naskyta sa mi ale otazka preco schvaluju mena typu: Luckin Drobček VladkoTamagoči Formička-Popovič
pozdravujem The Calvin
neveim preco ti neide, ja mam stredne meno, vela mojich znamych ho ma v pohode...
-
easton
Professional
sak toto ja si tam skusam dat aj trebars Laco Kubo Mato a ono to vobec nejde, napise ze bolo to poslane na chvalenie a aj tak to nejde...jackb napísal:neveim preco ti neide, ja mam stredne meno, vela mojich znamych ho ma v pohode...
-
Gepid
Medium Professional
Ja som si dával "Jeho excelencia" ako prvé meno a do stredného mena som dal svoje meno. A nechceli mi to schváliť

mozno stihli zmenit pravidla... aj ked este pred tyzdnom si pridala stredne meno suseda a nieje to ziadne normalne meno a zobrazuje jej ho... no ale je mozne, ze ho ma ako druhe prve meno, aj to maju niektori ludia...
neviete ako sa dava prehravac hudby do profilu ale nie radio normalne svoje mp3 ??????
-
hojko
Site Admin
alinko258: Nemylis si to s MySpace??? Uz si niekde videl, aby niekto mal prehravac v profile s vlastnymi pesnickami???
hojko: asi mysli aplikaciu trackitdown.ja som to tam mal tiez donedavna ale uz to zrusili.vybral si si pesnicky z trackitdown ake chces a mal si to naboku pri profile ako prehravac
// tak nezrusili stale to mam
// tak nezrusili stale to mam
-
audiotrack
VIP
napríklad skupina hudba je liek to tak má. Neviem ale či sa to dá spraviť aj pre jednotlivca alebo je to nejaká aplikácia pre skupinyhojko napísal:alinko258: Nemylis si to s MySpace??? Uz si niekde videl, aby niekto mal prehravac v profile s vlastnymi pesnickami???
-
Grim
Darca
žeby toto?
BETARIK : a ako si to zrobil???
ako sa da vymazat cela nastenka naraz? (ak sa to vobec da) lebo rad by som si to vsetko vymazal no po jednom sa mi to nechce 
-
audiotrack
VIP
myslím že takú možnosť facebook neponúka
-
moosha
Darca
Neviete mi povedat preco mi nejde cez Operu prihlasit? Cez Firefox to ide vpohode, ale Opera ma vzdy hodi na facebook.com/login.php, kde aj ked zadam udaje rucne tak ma neprihlasi proste
...
-
audiotrack
VIP
skús zmazať cookies. Akú operu používaš? Mne ide v poriadku cez každý prehliadač, od safari, cech operu, chrome, IE až po firefox
-
moosha
Darca
Mam tu najnovsiu, 10.50 tusim.
//cookies zmazane, works, dik
//cookies zmazane, works, dik