Re: Facebook
ponastavovať sa to síce dá ale nechce sa mi toľko mazať 
falemnderitkonyk87 napísal:jackb: Keď si otvoríš profil, tak napravo vedľa mena máš tlačidlá (Update info, Activity log) a ozubené koliečko, na ktoré keď klikneš, tak je tam možnosť "Vies as" - tam si môžeš pozrieť, ako vidia tvoj profil priatelia a myslím, že aj cudzí
nasiel som to nakoniec aj sam a som spokojny, ze ludia co nemaju vidiet, nevidia
jackb mohol by si sa podeliť s informáciami kde si to viem zmeniť aby nevideli to čo nemajú vidieť
obycajne privacy settings. mal som strach, ze ich to bude ignorovat, ale zohladnuje ich to
takze ked mas vytvorenu skupinu ludi, ktori nemaju vediet napriklad kde studuje, alebo byvas nevidia to ani v timeline
takze ked mas vytvorenu skupinu ludi, ktori nemaju vediet napriklad kde studuje, alebo byvas nevidia to ani v timeline
Chcem sa spytat ako funguju reklamy na FB,
ci sa da spravit ze by sa moja reklama zobrazovala urcitym vybranym skupinam ludi na FB... a podobne
Dakujem
ci sa da spravit ze by sa moja reklama zobrazovala urcitym vybranym skupinam ludi na FB... a podobne
Dakujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...samozrejme, môžeš si vybrať oblasť (krajinu) a vek...zrejme nie konkrétny, ale určité vekové skupiny...takisto sa dá vybrať či sa má zobrazovať mužom alebo ženám (ale za tú poslednú informáciu by som ruku do ohňa nedal)...
ok uz som o tom cosi nasiel, len som nevedel ze ci by sa to nedalo smerovat presne na urcitu skupinu a to sa ani neda... 
-
Grim
Darca
...to tvoje presne znamená čo?...vybrať si mená úžívateľov?...
presne znamena ze urcitu skupinu napr: "fanusikovia cocacly v bratislave..."
//edit: este by ma zaujmalo ako je to s cenami... viem ze minimum je 1GBP ako vklad ale nenasiel som o tom viac ze kolko krat sa to zobrazi za aku cenu a podobne
//edit: este by ma zaujmalo ako je to s cenami... viem ze minimum je 1GBP ako vklad ale nenasiel som o tom viac ze kolko krat sa to zobrazi za aku cenu a podobne
ľudia, posledné 4 dni má môj FB asi aids..
ako sa to prejavuje... nejde mi vôbec vliezť do events (iba loaduje donekonečna), keď nabehnem na niekoho a chcem ho prehodiť do iného zoznamu alebo unfriendnúť, tak detto, timeline mi tiež nejde nahodiť (vďaka bohu - proste keď som lognutý, tak mi tú stránku s get timeline nenačíta)... ak ešte niečo, tak som ti to nevšimol... každopádne robí to aj po premazaní cookies a cache aj v chrome aj vo firefoxe, vypol som aj purity a znova premazal/reštartoval... a furt to isté... rovnako som to skúšal aj na inom PC - s macosx a safari.... nejaké nápady čo s tým je?
ako sa to prejavuje... nejde mi vôbec vliezť do events (iba loaduje donekonečna), keď nabehnem na niekoho a chcem ho prehodiť do iného zoznamu alebo unfriendnúť, tak detto, timeline mi tiež nejde nahodiť (vďaka bohu - proste keď som lognutý, tak mi tú stránku s get timeline nenačíta)... ak ešte niečo, tak som ti to nevšimol... každopádne robí to aj po premazaní cookies a cache aj v chrome aj vo firefoxe, vypol som aj purity a znova premazal/reštartoval... a furt to isté... rovnako som to skúšal aj na inom PC - s macosx a safari.... nejaké nápady čo s tým je?
-
hojko
Site Admin
Maki: Events mi napise pocet udalosti, ale nic viac, neviem si pozriet o ake ide. Timeline ako taky je neprehladny, obcas sa zasekne a len loaduje, loaduje, ale nic nenacita. Podobne je to aj s fotkami pri novom timeline profile, nacitava, nacitava a nic, rovnako tak aj mapa ku fotkam.
to že timeline je napapuču viem a ani ho nechcem (smola, ja viem...), ale že mi aidsuje profil ako taký sa mi nezdá, keďže doteraz vždy keď všetci naokolo na niečo nadávali, tak mne to šlapalo ako hodinky...
Neviete ako docielim toho na fb aby som fotky pridaval starym sposobom,??? Ze som otvoril okno kde mam foto a vsetky som jednym tahom oznacil a dal nahrat na fb aj 30 foto naraz...
Teraz mi tam vybehuje nejaky zakladny prehravac, kde je mozne uploadnut max 5 foto ,.. potom dalsich 5 atd... pouzivam mozillu... asi mesiac dozadu bolo vsetko ok, tak neviem ci fb robil nejake zmeny... dikes za rady...
Teraz mi tam vybehuje nejaky zakladny prehravac, kde je mozne uploadnut max 5 foto ,.. potom dalsich 5 atd... pouzivam mozillu... asi mesiac dozadu bolo vsetko ok, tak neviem ci fb robil nejake zmeny... dikes za rady...
pokial viem, su tam obe sposoby uploadovania, drag&drop aj zakladny prehravac
ak to robis cez timeline - nahravas fotky cez status tak sa to zobrazi ten zakladny, ale ak si vojdes normalne do svojich fotiek a vpravo hore das pridat fotky, otvori sa ti drag&drop
ak to robis cez timeline - nahravas fotky cez status tak sa to zobrazi ten zakladny, ale ak si vojdes normalne do svojich fotiek a vpravo hore das pridat fotky, otvori sa ti drag&drop
Chezter ved prave ked pridavam obrazky do albumov tak je ten zakladny nie drag&drop... cez status vies pridat iba jednu foto to je jasne ze tam bude zakladny..... hmky nechapem to... som sa skusil prihlasit cez Operu a tam je povodny sposob pridavania fotiek....

Mám taký menší problém , na FB neklikám na nič čo by mohol byť spam alebo nejaká hlúposť no aj tak sa mi aktivovalo "Birthday cards" čiže automaticky posiela každému narodeninovú kartu a neviem ako to vypnúť. Any idea? 
Zrus povolenie apl. v nastaveni aplikacii.
FB potesil zgrupovanim postov s rovankym klucovym slovom. v tomto pripade Christmas... potesilo by ma nastavit si to aj na slovo Vianoce...
všimli ste si, že ked ste presne o 0:00 online na fb, tak zaznie taký pekný zvuk? lebo aj včera som bol a zaznelo to, nevedel som čo to je, a teraz mi to zaznelo znova, a nemám nič otvorené iba fb, síce mám a mal som vtedy otvorené hojko.com
tak teraz neviem... 
FB mam otvoreny nonstop (pin tab) a o polnoci som tu posledny mesiac snad stale, ale ziadny cudny zvuk som nepocul