Re: Facebook
viď Timeline...
no Timeline ma dosť irituje. je to nepriehľadné a hnusné. a veľké mínus je to, že niektoré statusy ... akurát tak na Art of Trolling.
ľudia stala sa vám už taká vec, že keď vás niekto spravil správcom fanpage, tak vám o tom nedošla ani notifikácia, ani mail - jemu to ukazuje, že ma v správcoch má, ale že som to ešte nepotvrdil? a stále na tej fanpage nemôžem nič spraviť?
takže, našiel som to - tu historiu, vyziadal som si to vcera v noci okolo 22, dnes mi prisiel majl, ze je to pripravene na stiahnutie, s direct linkom cez facebook, za 5 rokov sa tam toho nahromadilo 190mb, stahovalo dost rychlo, za 12 minut som to mal, prisiel rar, cele je to v html podobe, cize pohodlne klikate, no je to iba "vycuc" vasho profilu, proste to, co mate momentalne na fb, vam akoby prislo v rare, cize nevyriesilo to moj problem, neprisla mi kompletna historia sprav
ale stale je to viac menej zaujimave, ako si to fb uklada a riesi to archivovanie, cakal som ze mi pride jeden text. dokument s nahadzanymi mojimi spravami a ono je to celkom pekne a priehladne
ale stale je to viac menej zaujimave, ako si to fb uklada a riesi to archivovanie, cakal som ze mi pride jeden text. dokument s nahadzanymi mojimi spravami a ono je to celkom pekne a priehladne
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Maki: Viacmenej aj ano. Stal som sa spravcom jednej skupiny a com som vobec netusil, nedostal som ziadnu notifikaciu ani nic, ale viem, ze kto ma spravil spravcom. Je to uzavreta skupina a ludia ziadaju o pridanie, mozem ale len potvrdit uzivatela do skupiny a nic viac, nemozem tam ani mazat, vyhadzovat uzivatelov a ani nic dalsie. Neviem, ci je mozne az takto nastavit prava alebo je to chyba FB, no nejak som to neriesil.
CheZteR: Ja som si historiu vyziadal asi pred dvomi rokmi, tiez som bol prekvapeny ako tam bola cela nastenka ulozena, fotky s povodnymi nazvami suborov atd... Ale bolo tam len to co je aktualne na FB, nic ine som si tam nevsimol. Takze si myslim, ze nie je normalny sposob ako sa dostat k zmazanym spravam. A mimochodom, preco ti na tom tak zalezi a co tam potrebujes najst???
CheZteR: Ja som si historiu vyziadal asi pred dvomi rokmi, tiez som bol prekvapeny ako tam bola cela nastenka ulozena, fotky s povodnymi nazvami suborov atd... Ale bolo tam len to co je aktualne na FB, nic ine som si tam nevsimol. Takze si myslim, ze nie je normalny sposob ako sa dostat k zmazanym spravam. A mimochodom, preco ti na tom tak zalezi a co tam potrebujes najst???
pretoze som si pisal s jednym clovekom pred par rokmi a fb uchovava historiu sprav iba 2 rokmi tusim, proste ked mu kliknem na spavu, tak sa tam uz bohuzial zobrazi iba koniec nasich rozhovorov, rad by som mal tie rozhovory cele, nic vazne, nic sa nedeje, ak sa neda, tak sa neda:)
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Facebook, problém s prihlásením.
Mám taký problém s Facebookom. Nieže by ma to neak veľmi trápilo (potrebujem ho len kvôli dôležitým údajom, bez kt. sa nezaobídem.) ale neviete mi niekto s týmto pomôcť ? Chce to odo mňa potvrdenie cez mobil, viď. obrázok, lenže to číslo už dlhšiu dobu nepoužívam / stratil som ho / a bez toho aby som to potvrdil účet nespustím. Dá sa s tým ešte niečo urobiť alebo mám kašlať na to ?
-
lekoklatik
VIP
Cumel, skús si v nastaveniach zmeniť telefónne číslo.
Ale netuším ako ti mohli niekedy niečo poslať, nakoľko ti pred 421 chýba +, či?
Ale netuším ako ti mohli niekedy niečo poslať, nakoľko ti pred 421 chýba +, či?
-
iceman1414
Medium Star
Mám taký problém, že som začal hrať Top Eleven ale nemám tam žiadnych priateľov a ani sa nedajú pridať. Vie niekto ako ich tam pridám??
-
DanielDevil
Addict
treba im poslať pozvánku kt. musia prijať, avšak ak už Top Eleven hrajú dlhšie ako ty, tak ti ich medzi priateľmi neukáže...
-
iceman1414
Medium Star
hej hrajú dlhšie aj som im posielal a oni potvrdili ale nič
-
DanielDevil
Addict
to nevadí že potvrdili, keď nezačnú hrať až keď ich pozveš tak ti to nezobere, skús poslať žiadosť niekomu kto to nehráva a keď ju potvrdí budeš ho mať medzi priateľmi...
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Aj by som si to heslo zmenil, lenže to čo je na obrázku je všetko čo mi tam ukáže. Do žiadných nastavení ani nikam inam sa nedostanem kým to nepotvrdím. V tom je ten háčik. Takže už s tým asi nepôjde nič urobiť, že ? 
-
lekoklatik
VIP
Skús napísať na podporu, ak sa teda nevieš dostať nikde inde než tam.
-
iceman1414
Medium Star
lenže ja chcem tých čo to už hrajúDanielDevil napísal:to nevadí že potvrdili, keď nezačnú hrať až keď ich pozveš tak ti to nezobere, skús poslať žiadosť niekomu kto to nehráva a keď ju potvrdí budeš ho mať medzi priateľmi...
-
DanielDevil
Addict
tak to nejde...
zda omylom som vymazal na fb cely chat z jednou osobou neda sa to nejako vratit spat ? 
Nepresunul si to len do archivu sprav?
nieee praveze vymazaaal