-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Header: keď píšeš status môžeš tam pridať svoje aktuálne miesto alebo napísať hocičo.
Ahaa...trochu ma to zmylilo lebo ked posielas cez telefon tam to da same, tak som bol v tom ze aj tu....dakujem
-
Dominko777
Novice
Vie mi niekto poradiť stým pozývaním priateľov?
Zdravím,
neviem či sa to tu už riešilo a nemám čas pozerať tolko strán dozadu, chcel by som sa spýtať že ako sa dá ak sa dá nejako vypnúť to, že vždy keď niečo niekomu komentujem automaticky sa mi to dá na wall a vidia to všetci priatelia, že som to komentoval. Bol by som veľmi vďačný.
neviem či sa to tu už riešilo a nemám čas pozerať tolko strán dozadu, chcel by som sa spýtať že ako sa dá ak sa dá nejako vypnúť to, že vždy keď niečo niekomu komentujem automaticky sa mi to dá na wall a vidia to všetci priatelia, že som to komentoval. Bol by som veľmi vďačný.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Merco_: chod na tvoju wall, najdi si ten riadok kde to je a v pravom hornom rohu mas stvorcek ci co to je ..nanho ked kliknes mozes si vybrat ci chces uplne tieto "riadky" schovat zo svojej wall ..
viete o tom ze sa fotky daju pozerat aj v rezime fullscreen? vpravo hore taka sipka
-
hardstyle_owned
Light Expert
Neviete niekto tvoriť fb aplikácie?... niečo v tom že vám z nahranych fotiek náhodne vyberie jednu a hodí vam ju na nástenku s textom..
Ako dám z fb preč to mesto? Myslím, že ak napíšem nejaký príspevok, automaticky mi tam napíše napr: Pred 20 minútami v blízkosti lokality Bratislava
Jedinú možnosť, čo mi ponúka je "pridať polohu". A ak tam nechcem žiadnu?
Jedinú možnosť, čo mi ponúka je "pridať polohu". A ak tam nechcem žiadnu?
-
audiotrack
VIP
určite dá, lebo ja mám mesto v profile vyplnené, ale do statusov mi ho nedáva. Len treba zistiť ako 
Ale ja nemám v profile takéto info, navyše od BA to mám dosť ďaleko, takže aj iný okres, aj iný kraj... skúsim to ešte pohľadať, ale "nahodila" sa mi tá časová os, tak sa v tom musím trochu zorientovať. Ono mi to asi automaticky dáva, lebo je to hlavné mesto.
-
audiotrack
VIP
prípadne mi ešte napadá, nepísala si niekedy status kde si označila že si v bratislave? Dá sa to pri písaní status cez tú ikonku dole zvoliť. Ak si si tam vyplnila blavu, možno tam ostáva až do prepísania alebo zrušenia
-
t0m4s3
Admin
Robi to na zaklade ip geolocation, mne tiez pise Prahu ked idem z Mobilu (Vodafone) a z PC normalne Brno
ono to myslím dáva podľa toho, cez koho si pripojená na net. Ale určite sa to dá v nastaveniach vypnúť, len kde... to neviem. Ja som si to raz dávno vypol... ale keďže FB mení vzhľad a voľby nastavení minimálne raz týždenne, tak je ťažko povedať, čo to bolo.
Skús vypnúť: Nastavenia súkromia - Timeline and Tagging - Povoliť priateľom kontrolovať Vás v mobilných miestach
Nie, nikde som BA nedávala. Ale našla som to, vďaka
Hoci len pri novom statuse, presne ako máš na obrázku, tam mi vypisuje tú Bratislavu, tak tam sa to dá odstrániť; z toho predošlého sa to už nedá, ale to nevadí.
-
Dominko777
Novice
Nikto nevie ako na to pozvať všetkých priateľov naraz na určitú udalosť?
Ako vypnem zobrazovanie priatelov v chate nalavo, ktori niesu online ? Resp. pouzivaju pripojenie cez mobil, lebo ked kliknem na niektoreho, tak mi napise: Vaša správa bude odoslaná na telefón používateľa XXX.
dnesnym updatom FB PurityLubosZ napísal:Ako vypnem zobrazovanie priatelov v chate nalavo, ktori niesu online ? Resp. pouzivaju pripojenie cez mobil, lebo ked kliknem na niektoreho, tak mi napise: Vaša správa bude odoslaná na telefón používateľa XXX.
//aaha, ma to v popise moznost skryt offline ludi, ale neide to
Ahojte, nikde som to to tu nenašiel tak sa skúsim opýtať:
Neviete niekto kde by som našiel žiadosti o priateľstvo ktoré som odoslal JA iným?
Ďakujem za odpoveď
Neviete niekto kde by som našiel žiadosti o priateľstvo ktoré som odoslal JA iným?
Ďakujem za odpoveď
-
mirak2
Hardcore addict
hladaj skript unfriend finder, ten skript sleduje tie veci...aj ked neviem ci aj spatne..google alebo hojko search ti helpne 
Chalan, skript je pre mňa neznámy pojem ako kvantová fyzika
, čiže ak by si mi to mohol preložiť do jazyka pre mňa zrozumiteľného, bol by som ti vďačný