Lumir, no tak to je potom prúser. Ale možno za tým lomítkom to nemajú všetci rovnaké. ja neviem
Re: Facebook
Brm, ty si asi nejak zatajený
Lumir, no tak to je potom prúser. Ale možno za tým lomítkom to nemajú všetci rovnaké. ja neviem
Áno, to viem, že za lomítkom facebook.com/meno si ľudia mohli dávať, čo chcú.. ja som si tam dal iba moje priezvisko.. a preto som myslel, že to [email protected] bude fungovať... bo inak ako píše lumir.. novákovci by museli mať plné schránky emailov.
Ale keď som zasielal [email protected], neprišla mi žiadna chyba... možno to len chvíľu trvá medzi gmail -> facebook ..uvidíme..... a možno to mám niekde zablokované... som všetko blokoval, čo sa dalo a možno aj toto som blokol.

Ale keď som zasielal [email protected], neprišla mi žiadna chyba... možno to len chvíľu trvá medzi gmail -> facebook ..uvidíme..... a možno to mám niekde zablokované... som všetko blokoval, čo sa dalo a možno aj toto som blokol.
Mne tá správa nabehla v priebehu pár sekúnd
(tiež som posielala z gmailu) Možno si si to blokol. Ja som sa v tom Timeline ešte toľko nehrala a len niečo som si nastavila.
Skúsila som si to poslať aj z toho mailu, ktorým sa prihlasujem na fb, a aj tak mi to prišlo
(hoci v tomto prípade mi tá správa prišla pod menom môjho fb profilu
)
Skúsila som si to poslať aj z toho mailu, ktorým sa prihlasujem na fb, a aj tak mi to prišlo
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ono ten mail si si musel aktivovat na FB kedysi. Akurat pozeram, ze uz to aktivovali samotne oni, kedze ja som si to neaktivovaval.. Ked pojdes do nastaveni konta (General Account Settings) a tam kliknes na email, budes mat sekundarny 2. email FB.
Umna je to [email protected]
Mail mi dorazil hned do zlozky Other.
Umna je to [email protected]
Mail mi dorazil hned do zlozky Other.
-
Anem
Star
AAA prečo mi dal FB timeline? to teraz bude už povinné úplne pre každého? že do 16. mája si to mám pomeniť... 
-
t0m4s3
Admin
Ano, je to povinne pre kazdeho
Mne to predtým písalo, že to bude od apríla povinne (a nabehlo mi to ), ale niektorí to ešte nemajú.
-
mirak2
Hardcore addict
nabieha postupne..nie vsetkym naraz, tazko povedat podla akeho kluca
Prosím vás, ako vypnem oznamy v Kanáli hier? Už mi to lezie na nervy, ako sa mi stále zobrazujú tie poebané hry. Hľadal som to v nastaveniach, ale nič som nenašiel.
Ďakujem za radu.
Ďakujem za radu.
To by aj mňa veru zaujímalo, skúšal som to pozerať všelikde, ale nejako som nepochodil. A už ma to pomaly začína otravovať, stále dokola to isté. 
-
Soviet
Darca
Vsak nenakukaj do toho kanala. Ja som vsetky hry, ktore mi kedy nabehli na wall dal Nezobrazovat viac nic o tejto hre, ci ako je to v preklade.
-
jamesiq
Medium Star
Skus Privacy Settings a tam si v Ads, Apps and Websites zrus aj vsetky aplikacie na fb 
Caute,od vcera mi blbne fb.V chate mi pise Nacitava sa,aj ked kliknem na spravy pise nacitava sa.Vyskusal som vymazat cache,ine prehliadace aj iny PC.Neviete kde by mohol byt problem ?
Takisto mi odvčera blbne a to poriadne, nedá sa mi ani poriadne prihlásiť. Vždy keď si hodím fb, tak mi vyskočí takáto úvodná strana, robí to aj vám?
Naposledy upravil/-a kinjeril v 11 máj 2012, 12:02, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Obrazok do prilohy!
Dôvod: Obrazok do prilohy!
No mne dnes ide normálne ale včera mi ho dlhšie načítavalo veci. (profily, správy a pod.)
Oki uz aj mne to fici v poriadku.
-
Hellboy248
Guru wannabe
mne to dva dni robilo, az od vcera to konecne ide normalne
Dnes mi zas blbne iná vec. Keď si chcem otvoriť správy od niekoho na celú obrazovku, nie len v chatovom okne, tak sa mi to načítava, ale nič sa neudeje ani po 8-10 minútach. Nepíše sa niekde, čo spôsobuje tieto problémy?
Ako sa vola ten addon na FB, ktory zabranuje mojim priatelom vidiet s kym sa priatelim?
-
hojko
Site Admin
Frco: A Facebook ma dake addony??? Nenastavuje sa to skor v nastaveni uctu v kolonke sukromie, kde si nastavis priatelov viditelnych len pre seba???