-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bratia mam problem prosim poradte, z nicoho nic mi moji priatelia nevidia prispevky na stene ci uz status alebo videa z yt atp. V privacy mam nastavene aby videli, v tom neje problem.
Blbe aplikacie mi na stenu hadzu ale ked ja chcem ani certovi.
Ja vidim vsetko normalne, z ineho testovacieho uctu neje problem /takze to ani nevidim na problem s inetrnetovzmi nastaveniami alebo v nejakych sw/
Blbe aplikacie mi na stenu hadzu ale ked ja chcem ani certovi.
Ja vidim vsetko normalne, z ineho testovacieho uctu neje problem /takze to ani nevidim na problem s inetrnetovzmi nastaveniami alebo v nejakych sw/
-
Soviet
Darca
Iba tvoje prispevky nevidia ci aj ostatnych?hornblower napísal:Bratia mam problem prosim poradte, z nicoho nic mi moji priatelia nevidia prispevky na stene ci uz status alebo videa z yt atp. V privacy mam nastavene aby videli, v tom neje problem.
-
hornblower
Light Professional
iba moje prispevky nevidia napriek tomu ze ja ich vidimSoviet napísal:Iba tvoje prispevky nevidia ci aj ostatnych?
ad Hojko : nie mne to trva istu dobu nie len vcera, cital som na diskusnom boarde fb ze aj iny ludia maju s tym problem avsak risienie ziadne
Otázočka.. keď niekto so mnou zruší priateľstvo a úplne ma zablokuje v nastaveniach súkromia.. budem ho vidieť medzi priateľmi môjho priateľa? Budem vidieť jeho komentáre na statusy nášho spoločného priateľa?
Podľa popisu na facebooku by som mal vidieť jeho komentáre.. nie?
Podľa popisu na facebooku by som mal vidieť jeho komentáre.. nie?
Takže len by ma zaujímalo, či to naozaj tak funguje.Blokovanie ľudí
Ak niekoho zablokujete, nebude viac schopný vás nájsť cez vyhľadávanie vo Facebooku, ani si prezerať váš profil, ani Vás akokoľvek kontaktovať cez rôzne aplikácie Facebooku (ako napr. príspevky na Nástenke, Šťuchnutia a pod.). Všetky väzby, ktoré s danou osobou v súčasnosti vo Facebooku máte, budú zrušené (napr. priateľstvo, osobný vzťah a pod.). Je potrebné zdôrazniť, že blokovanie osoby nezabráni akejkoľvek komunikácii, prípadne pôsobeniu cez aplikácie tretích osôb, ani nezabezpečí blokovanie osoby inde na Internete.
-
Shark NX
Addict
Prepni si Facebook do US English ... A urcite pochopis.
Z tohoto dovodu si nikdy nelokalizujem FB ... Netusim co za dementa tam prekladal tie veci.
Show Feed stories in Chat ... Toto je original a znamena to:
Ked si pises s niekym cez FB Chat a on si popri pisani zmeni Status alebo Uploadne nove fotky alebo inu vyznamnu udalost tak sa ti to zobrazi v Chat okne.
Z tohoto dovodu si nikdy nelokalizujem FB ... Netusim co za dementa tam prekladal tie veci.
Show Feed stories in Chat ... Toto je original a znamena to:
Ked si pises s niekym cez FB Chat a on si popri pisani zmeni Status alebo Uploadne nove fotky alebo inu vyznamnu udalost tak sa ti to zobrazi v Chat okne.
Ahoj,
blba otazka zrejme v dosledku mojej nevedomosti,ale mohli by ste mi niekto poradit...totizto,po tom co som chcel kamaratovi ukazat jedno video od niekoho koho on nema vo friendliste som zistil ze mi neukazuje (teda priamo mne ano,ale nikto iny to nevidi) na nastenke pokial niekomu hocico komentujem...myslim ze nastavenia som presiel na komplet, "sukromie-profil" mam nastavene viditelnost vsetkeho pre priatelov, v "novinky a nastenka" mam oznacene uplne vsetko ,takze jaksi ma uz nenapada kde by este mal byt problem.Tak pokial dakto nieco tusite,dajte pls vediet
Dik.
blba otazka zrejme v dosledku mojej nevedomosti,ale mohli by ste mi niekto poradit...totizto,po tom co som chcel kamaratovi ukazat jedno video od niekoho koho on nema vo friendliste som zistil ze mi neukazuje (teda priamo mne ano,ale nikto iny to nevidi) na nastenke pokial niekomu hocico komentujem...myslim ze nastavenia som presiel na komplet, "sukromie-profil" mam nastavene viditelnost vsetkeho pre priatelov, v "novinky a nastenka" mam oznacene uplne vsetko ,takze jaksi ma uz nenapada kde by este mal byt problem.Tak pokial dakto nieco tusite,dajte pls vediet
-
seth82
Darca
tak si urobím trochu reklamu, pridajte sa do skupiny
http://www.facebook.com/group.php?gid=57259442841
http://www.facebook.com/group.php?gid=57259442841