-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Ako spravím staršie fotky na časovej osi verejné?
este dnes rano som to mal a pridem z roboty a uz to tam nemam to chat okienko s online ludmi...CheZteR napísal:jak pozeram, tak pozeram, mne to nezmizlo
Takže ikonky online/mobile ľudí miznú. Aspoň nie som jediný. Vyzerá, že Facebook si zasa chce presadiť svoj debilný nápad so sidebarom.
priatelke to uz zmizlo, ja ikonky priatelov stále mám, viem to porovnat, s tým/bez toho, ikonky sa mi viac páčia, sidebar nemám skoro nikdy otvorený
Prečo mi neukazuje všetkých ludí v novinkách ked pridajú fotku alebo status ? Mám ludí potriedených do kategóríí Známi, Ostatní, Blízky, Rodina atď. Napr. nejakto kto je v zozname známi a pridá foto ukáže mi ju iba keď kliknem na zoznam Známi a nie v novinkách na indexe. Zasa pri druhom čo mám v známich je to naopak, pridal foto a mal som ho iba v novinkách a nie v známych... WTF ?? Nastavenia mam pri nich rovnaké.. ZOBRAZOVAŤ V NOVINKÁCH, FOTKY, ČO ROBIA OSTATNÍ ... takže neviem kde je problém
-
mirak2
Hardcore addict
jukel: pod okienkom pre status mas co napisane za slovom ZORADIT ? skus to zmenit, mozno pomoze.
-
weroro
Flash coder
Problém http://www.hojko.com/post1872488.html#p1872488
Takže potvrdené. Ak máte rovných 200 priateľov, tak to zmizne.audiotrack napísal:ani ja to tam nemám. Googlil som, a niekde sa píše že treba mať cez 200 priateľov aby to zmizlo. U mňa by to sedelo, mám ich niečo málo nad 200. Ale nech potvrdia aj iní
Chlopi, riešim taký problém. Teda nie ja ale kamoš. Nejde mu prihlásiť na FB. Normálne zadá meno a heslo a potom mu vyhodí že: "váš účet bol dočasne zablokovaný"
Čo to má znamenať ? Čo treba robiť ? dik
cakat
Mne to tak raz vyhadzovalo cca 10-12 hodín, nedá sa v tej chvíli robiť nič, len zavrieť prehliadač a ísť von.Header napísal:Chlopi, riešim taký problém. Teda nie ja ale kamoš. Nejde mu prihlásiť na FB. Normálne zadá meno a heslo a potom mu vyhodí že: "váš účet bol dočasne zablokovaný"![]()
http://www.zive.sk/facebook-prinasa-his ... fault.aspx
dalsi klinec do uz tak klincami prespykovanej rakvy...uz to nepotrva dlho a bye bye
dalsi klinec do uz tak klincami prespykovanej rakvy...uz to nepotrva dlho a bye bye
Ďakujem za odkaz, vlastne ja na fb chodím len kvôli chatuCheZteR napísal:http://www.zive.sk/facebook-prinasa-his ... fault.aspx
hej, ja poslednu dobu tiez vyuzivam uz iba messenger na androide
Už google nás sleduje dlhšiu dobu aj fb, a teraz pridajú toto...
Chcem sa spytat ako nastavim priklad pesnicku tak aby ju nevidel nik z mojich priatelov ale len ludia ktory niesu mojimi priatelmi.
Da sa to nastavit len na vybranu piesen alebo spada to pod vsetky ?DAkujem pekne
Da sa to nastavit len na vybranu piesen alebo spada to pod vsetky ?DAkujem pekne
Neviem či sa to dá presne tak, ale ak áno tak len na vybranú a nastavuješ to v menu Záznam o činnosti, ktoré nájdeš napravo od timeline.Lorino18 napísal:Chcem sa spytat ako nastavim priklad pesnicku tak aby ju nevidel nik z mojich priatelov ale len ludia ktory niesu mojimi priatelmi.
Ked na FB na niekoho kliknete, vpravo ukazuje roky/mesiace od "NOW" az cez roky 2011, 2010 atd, odkedy si dany clovek zalozil ucet. Da sa nejak zablokovat na svojom ucte, aby ini ludia nevideli tieto roky?
Všetko ohľadne toho sa myslím nastavuje v Zázname o činnosti, ale niesom si istý.saj napísal:Ked na FB na niekoho kliknete, vpravo ukazuje roky/mesiace od "NOW" az cez roky 2011, 2010 atd, odkedy si dany clovek zalozil ucet. Da sa nejak zablokovat na svojom ucte, aby ini ludia nevideli tieto roky?
Zdravím,
chcem sa opýtať, že či je možné zapnúť na Facebooku ten bočný panel kde sa zobrazuje aktuálna činnosť priateľov.
Ja to tam nemám.
Ďakujem
chcem sa opýtať, že či je možné zapnúť na Facebooku ten bočný panel kde sa zobrazuje aktuálna činnosť priateľov.
Ja to tam nemám.
Ďakujem
-
Sarger
Guru wannabe
Panel sa ti aktivuje sám ak budeš mať viac ako 100 priateľov.