Re: Facebook
Hej, aj ja mám veľmi často výkričníky...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kde sa da teraz nastavit individualny zoznam priatelov ci ako to nazvat, aby som mohol mat vlavo v menu samostatnu polozku v ktorej si mozem dat ludi a po kliknuti na tu polozku sa mi zobrazia statusy a fotky ludi len z tohto zoznamu???
- Prílohy
-
- fb_zoznam.jpg (25.72 KiB) 1548 zobrazení
hojko:
V ľavej časti na hlavnej stráne je posledná sekcia "Friends" (možno to bude treba rozbaliť), pri ktorej klikneš na more...Dostaneš sa na
https://www.facebook.com/bookmarks/lists
Kde si môžeš vytvárať a spravovať zoznamy priateľov. Vytvoríš si nový zoznam, otvoríš si ho a vpravo máš návrhy na ľudí do zoznamu a textové pole, cez ktoré si môžeš pridať priateľov. Následne v zozname skupín len klikneš na ceruzku pri danom zozname, zvolíš add to favorites a daný zoznam sa ti bude zobrazovať v ľavom stĺpci...Otázne je ako to vlastne funguje, keďže po kliknutí naň mi väčšinou vyhodí hlášku "There are no more posts to show right now."...
V ľavej časti na hlavnej stráne je posledná sekcia "Friends" (možno to bude treba rozbaliť), pri ktorej klikneš na more...Dostaneš sa na
https://www.facebook.com/bookmarks/lists
Kde si môžeš vytvárať a spravovať zoznamy priateľov. Vytvoríš si nový zoznam, otvoríš si ho a vpravo máš návrhy na ľudí do zoznamu a textové pole, cez ktoré si môžeš pridať priateľov. Následne v zozname skupín len klikneš na ceruzku pri danom zozname, zvolíš add to favorites a daný zoznam sa ti bude zobrazovať v ľavom stĺpci...Otázne je ako to vlastne funguje, keďže po kliknutí naň mi väčšinou vyhodí hlášku "There are no more posts to show right now."...
a preco ked kliknem teraz na Fotky (hojkov obrazok, ale sipka o riadok vyssie), tak mi uz neukazuje fotky, ktore pridali priatelia, ale moje fotky???
IMHO by sa fotky priatelov mali zobrazit spolu ich postami len v pripade, ze kliknes na skupinu priatelov
automaticky su to skupiny podla miesta kde sa nachadzas, podla rovnakej skoly ci zamestnavatela...
automaticky su to skupiny podla miesta kde sa nachadzas, podla rovnakej skoly ci zamestnavatela...
-
hojko
Site Admin
CheZteR: Dakujem.
jackb: To by ma tiez zaujimalo, ale tusim sa to uz niekto pytal o stranu alebo dve dozadu.
jackb: To by ma tiez zaujimalo, ale tusim sa to uz niekto pytal o stranu alebo dve dozadu.
hojko, urcite to je to podla toho co mas nastavene v profile. teda ak mas zamestnanie v hojko.com, tak by ti mala vzniknut skupina hojko.com kam ti automaticky da napr. audia, ktory to v profile uvadza ako svoje zamestnanie. rovnako pre miesto kde momentalne posobis: Horna Dolna, kde by malo pridat vsetkych z friend listu, ktori uvadzaju, ze posobia v Hornej Dolnej
mam ta tskupinu podla miesta skoly na ktorej som, mam skupinu ludi, ktori su/boli moji kolegovia v praci bez toho, aby som to vytvoril. vlastne skupiny mam vytvorene preto, aby som mohol lahsie limitovat kto ma co vidiet
mam ta tskupinu podla miesta skoly na ktorej som, mam skupinu ludi, ktori su/boli moji kolegovia v praci bez toho, aby som to vytvoril. vlastne skupiny mam vytvorene preto, aby som mohol lahsie limitovat kto ma co vidiet
-
weroro
Flash coder
http://www.hojko.com/post1898176.html#p1898176
Je to fixnuté, stačí aktualizovať na najnovšiu Operu (12.10)
Je to fixnuté, stačí aktualizovať na najnovšiu Operu (12.10)
Prečo sa mračíš? Veď očividne sa ten zvuk bude dať vypnúť.
len kym na to kazdy pride, dost ludi to bude j*bať 
Dá sa nejako nastaviť aby ma pri prihlásení nejakej konkrétnej osoby fejsbuk na to upozornil, či už zvukovo alebo nejak inak?
Neviem, či to tu už niekedy bolo, ale odporúčam pozrieť si dokument Facebook Follies. A hlavne tým, ktorí zdieľajú na fb aj veci typu "prdol som si a práve sa idem vys*ať". 
Zdravim. Neviem ci uz niekto riesil takyto problem co mam ja.
Som v tajnej skupine, na PC ju mozem v pohode prehliadat no na androide mi ju ani nezobrazuje v skupinach a ak sa nahodou objavi v notifikaciách taqk vypise : Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky.
Neviete kde by mohol byt problem?
Som v tajnej skupine, na PC ju mozem v pohode prehliadat no na androide mi ju ani nezobrazuje v skupinach a ak sa nahodou objavi v notifikaciách taqk vypise : Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky.
Neviete kde by mohol byt problem?
u jedneho cloveka som si vsimol, ze si precital moju spravu, ale ked nemal cas, tak typujem ze nieco spravil(alebo to bol bug?) a informacia o tom, ze ju precital zmizla. ako mozem zmenit spravu z precitanej na neprecitanu? myslel som, ze ju staci oznacit ako neprecitanu a tato informacia zmizne, ale co som skusal s kamaratom, tak tam ostala. na druhu stranu on nie je moc technicky zdatny tak mozno nepochopil, co od neho vlastne chcem 
M142, to som si vsimol aj ja, se pri tej precitanej sprave mi prestalo ukazovat cas precitania. Po dvoch dnoch to tam uz nebolo, odhadoval by som to, ze ta sprava bola precitana na pc, na mobile, mozno este raz na pc a potom to zmizlo.
pozna niekto kody novych emotikon? zobrazili sa mi v smartpohonovej appke, je tam mimozemstan, plamen, jablko...
a ako tagovat na fotkach ludi, ktory nemaju FB? kedysi to islo, ale teraz to snad prelustruje cely FB a ponukami mi tam na tagovanie ludi, alebo skupiny nech robim co chcem...
a ako tagovat na fotkach ludi, ktory nemaju FB? kedysi to islo, ale teraz to snad prelustruje cely FB a ponukami mi tam na tagovanie ludi, alebo skupiny nech robim co chcem...
-
RBG
Medium Expert
Zdravím,
prosím Vás, neviete niekto ako nastavím, aby sa v albume fotky zobrazovali od najnovších po najstaršie? Teraz mám ako prvé tie najstaršie, chcem to zmeniť...
Ďakujem
A ešte súkromie, neviem nájsť kde presne nastavím, ak napr. chcem aby tí čo ich nemám v priateloch, tak nemohli vidiet nič, okrem jedného jediného albumu...
Díky
prosím Vás, neviete niekto ako nastavím, aby sa v albume fotky zobrazovali od najnovších po najstaršie? Teraz mám ako prvé tie najstaršie, chcem to zmeniť...
Ďakujem
A ešte súkromie, neviem nájsť kde presne nastavím, ak napr. chcem aby tí čo ich nemám v priateloch, tak nemohli vidiet nič, okrem jedného jediného albumu...
Díky
Poslednú dobu mi chodia do notifikácií oznámenia o tom, že kde sa práve "checkli" moji priatelia. Neviete, kde sa to dá vypnúť?
-
Bad.boy
Medium Professional
Mesiac dozadu sa mi po prihlaseni zobrazila hlaska *Odteraz mate listu notifikacii tu*. Pytal som sa ostatnych ci su na tom podobne no nedockal som sa kladnej odpovede. Ma to tiez niekto takto alebo si zo mna robi FB testovacieho kralika?