Re: Facebook
Mam na facebooku vytvorenu skupinu. (uzavretu, je tam mozno 10 ludi). Dalo by sa nejak nastavit, aby tie prispevky, co su v tej skupine, tak aby sa same zmazali po nejakom tyzdni?
Aby sa samé zmazali? Nie, to sa veru nedá, pokiaľ viem. Buď ich ako administrátor odstrániš "ručne" ty, alebo ten, kto ich tam pridal.
Mam menši dotaz ako vie facebook skade posielam spravy ... kamarat bol na mobile na internete na facebooku a cestoval a vypisovala že Odoslane z : _____ , facebook ma nejaky lokator alebo čo ... celkom by sa mi to zišlo .. vedieť kde človek je, ,,,
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
JoJ0: Indetifikacia cez GPS, ak je zapnute, podla siete a tiez aj podla wifi, ak je zapnute. Da sa to vsak vypnut v nastaveniach. Okrem toho je mozne to oklamat cez aplikacie, napr. Fake GPS Locator (ci Fake GPS) na Androidoch, tym si vies teda zaistit, ze si spravu odoslal akoze z Viedne, pritom si sa opijal na chate v Michalovciach.
hojko dík
Zdar. Ako nastavím, aby ľudia, ktorí nie sú v mojom friends liste, mohli like-núť moju profilovku??? Nastavenie fotky mám na public, fotka sa dá otvoriť, ale tlačítko páči sa mi to tam nie je. thx
O komentoval som jednú reakciu na môj status. No po chvíli som si to rozmyslel a rozhodol som sa zmeniť znenie, možnosťou upraviť koment. Príde v tom prípade upozornenie na zmenu komentu?
Myslím, že nepríde nič, iba sa tam pri tvojom komente ukáže také políčko, že "Upravené", kam keď si človek klikne, tak uvidí pôvodné znenie toho komentu a následne pod ním to upravené.
-
Janette
Expert
Narýchlo som si prešla asi posledných 10 strán a nenašla som nikoho s podobným problémom .. Pred 2 týždňami som si deaktivovala Fb a dnes, keď som sa opäť prihlásila, tak sa neviem dostať ku svojim správam. Zakaždým sa mi zobrazí "prázdna stránka" (viď obrázok). Skúšala som sa pozrieť na nastavenia, ale ani to nefunguje, pričom "nájsť priateľov" a "home" občas ide, občas nie ...
Vie mi niekto poradiť?
Oskenoval som si cez skener do pc obrazok (mal asi 1,4mb) a ked som ho cez facebook odoslal, tak adresatovi neprisiel. Neviete preco? Potom som zmensil rozlisenie a uz mu prisiel v pohode... Nebude to obmedzenim velkosti co sa tyka mb? Bolo to vo formate PNG ale mam bohuzial len IrfanView, tak inak to neviem ani otvorit, tak neviem cim to je...
Daju sa nejako priatelia v lavom rohu resp. stlpci upravovat a poprehadzovat? alebo akym stylom su zoradení
Myslim ze sa nedaju, a mna sere to ze mi ich neukazuje v lavom rohu ako take stvorceky, ale len v pravom rohu v tom stlpci... Bratovi to cez ten isty prehliadac ide normalne
-
Daggertail
Light Professional
mne to uz len v tom stlpci na pravo ukazuje, tak to mam uz zo dva mesiace 
a nevies nahodou ako to zmenit? Dost mi to vadi.
Keď skryjem ten pravý stĺpec chatu (tlačidlo vpravo dole), tak mi zobrazí tie štvorčeky vľavo dole a keď ho opäť zobrazím, tak štvorčeky zmiznú
Neviem, či sa dá docieliť, aby ti mal obidve zobrazenia naraz...
-
weroro
Flash coder
Zmeň cez irfanview formát (S) alebo rozlíšenie (CTRL+R)minik460 napísal:Oskenoval som si cez skener do pc obrazok (mal asi 1,4mb) a ked som ho cez facebook odoslal, tak adresatovi neprisiel. Neviete preco? Potom som zmensil rozlisenie a uz mu prisiel v pohode... Nebude to obmedzenim velkosti co sa tyka mb? Bolo to vo formate PNG ale mam bohuzial len IrfanView, tak inak to neviem ani otvorit, tak neviem cim to je...
je tu niekto kto hra/l farmville? Potreboval by som s niecim pomoct
Ahojte ludia na lavej strane sa mi neukazujú tie kocečky že kto je online , nejake rady alebo tak niečo prosim