-
mirak2
Hardcore addict
Re: Facebook
mam s mirandou rovnaky problem... vidim online iba 2-3 uzivatelov... ale spravy mi chodia aj od inych
-
lekoklatik
VIP
Mozno to bude tym ze fcb zas inovuje, tak si budes musiet pockat na nejaku aktualizaciu na Mirandu, alebo Jabber plugin. Si myslim.
To iste robi aj Skype. Chyba bude na FB strane.
Čaute
Neviete, ako zruším označenie, pre jednú osobu ako SPAM ?
lebo nejako som to nechtiac klikol na telefóne a už mi neukazuje ak mi niečo napíše, musím si to pozrieť v spravách.
VOPRED ĎAKUJEM...
K+ isté
Neviete, ako zruším označenie, pre jednú osobu ako SPAM ?
lebo nejako som to nechtiac klikol na telefóne a už mi neukazuje ak mi niečo napíše, musím si to pozrieť v spravách.
VOPRED ĎAKUJEM...
K+ isté
-
lekoklatik
VIP
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Prosím Vás o pomoc.
Chcel som si na Facebook-u pridať na môj účet kreditnú kartu ale problém je v tom, že po vyplnení všetkých údajov mi vypíše toto:
"Overenie karty bolo zamietnuté. Skontrolujte, či sú všetky uvedené údaje o karte presné, a skúste to znova.
Ak budete mať aj naďalej tieto problémy, obráťte sa na svoju banku alebo vydavateľa karty, aby preskúmali, prečo bolo overenie odmietnuté."
Všetko som vyplnil správe, viac krát som to overoval.
Chcel som si na Facebook-u pridať na môj účet kreditnú kartu ale problém je v tom, že po vyplnení všetkých údajov mi vypíše toto:
"Overenie karty bolo zamietnuté. Skontrolujte, či sú všetky uvedené údaje o karte presné, a skúste to znova.
Ak budete mať aj naďalej tieto problémy, obráťte sa na svoju banku alebo vydavateľa karty, aby preskúmali, prečo bolo overenie odmietnuté."
Všetko som vyplnil správe, viac krát som to overoval.
mas povolene platby cez net od tvojej banky?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Mám, už som si raz cez ňu kupoval Deus Ex na steame.
Edit: Už to je vyriešené, poslal som si to cez PayPal.
Edit: Už to je vyriešené, poslal som si to cez PayPal.
Mam otazku chcem si dat novu Cover photo ale chcem to tak aby ju videli len dani ludia resp aby ju nemohli vidiet ti ktorych vyberiem da sa to nejako spravit ak ano ako? dakujem za rady 
Nedá.vauxhall napísal:Mam otazku chcem si dat novu Cover photo ale chcem to tak aby ju videli len dani ludia resp aby ju nemohli vidiet ti ktorych vyberiem da sa to nejako spravit ak ano ako? dakujem za rady
Cover photo zatiaľ nemajú inú možnosť nastavenia viditeľnosti ako "Public", takže čokoľvek si nastavíš a niekto si otvorí tvoj profil, tak si môže kliknúť na tvoju cover.vauxhall napísal:Mam otazku chcem si dat novu Cover photo ale chcem to tak aby ju videli len dani ludia resp aby ju nemohli vidiet ti ktorych vyberiem da sa to nejako spravit ak ano ako? dakujem za rady
preco mi miesto wallu ukazuje, ze si mam pridat priatelov?????
neviem to nijak zrusit, cez mobil to iste
neviem to nijak zrusit, cez mobil to iste
Lebo na stene nič nemáš a máš málo priateľov.
jak na stene nic nemam?? a co prispevky priatelov a skupin podla coho fb vie ci mam malo alebo vela priatelov?? mam tolko, kolko potrebujem
doteraz mi to nerobilo...
v chate, ak dáš to ozubené kolieskolekoklatik napísal:Ako sa oznacuje osoba ako spam?
Nemas na mysli zablkovanie uzivatela?
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2013, 8:48)
ok mám zo, bolo to tam pri blokovaní, dal som odblokovať od spamu alebo nejak tak
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
neviete niekto nahodou ako sa daju "rozlozit" videa z youtubu co mam na nastenke? spravil sa mi z toho taky zoznam a neukazuje mi to tam jednotlivo, da sa to?
-
Soviet
Darca
Asi jej spravy nahlasili ludia ako spam, tak ich uz neukazuje ludom.
nie nie.. boli to normalne spravy.. teraz som zistil, ze tie co bloklo boli poslane z icq.. takze fb blokuje ICQ.. mozte to otestovat..
ci to robi aj vam..
-
audiotrack
VIP
originál z icq programu? Lebo ja na chat tiež nepoužívam ich chat, ale plugin do mirandy a moje správy chodia každému (aj mne od každého). A v zásade sa mi nezdá že by to mal fb blokovať, lebo fb chat používa klasický xmpp protokol, ktorý používa aj jabber a iné populárne talky, takže tiež si myslím že ju niekto nahlásil