-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Ak pošlem niekomu žiadosť o priateľstvo a vyhodí mi pri ňom ''This person can't accept new friend requests, but you are now following them.''
Môže to byť, že má už veľa nepotvrdených žiadostí tak to má proste ''plné'' ? Žiadosť mu to nepošle žiadnu, len vyhodí tú hlášku.
Môže to byť, že má už veľa nepotvrdených žiadostí tak to má proste ''plné'' ? Žiadosť mu to nepošle žiadnu, len vyhodí tú hlášku.
-
hojko
Site Admin
Limit na priatelov je 5000, takze mozno ma zobrazeny pocet priatelov, tak sa pozri, ze ci uz nie je naplneny.
-
martinez13
Light Professional
Zobrazuje, že ich má 4954 tak asi to má spoločné niečo s tým limitom, tak teda vďaka.
-
Fabo
Hardcore addict
+ 46 requestov a si na limite.
-
hojko
Site Admin
Vsimol som si, ze poslednu dobu z tych malo skupin a stranok co lajkujem, tak nevidim od nich nove prispevky na nastenke. A dnes som natrafil na toto: "Kedže facebook nevie už na čom má zarábať, tak vo veľkom znižuje dosah stránky. To isté spravili aj nám. Znížený dosah stránky znamená že naše príspevky vidí len náhodných 1.000 ľudí. Čo je približne 10% z celej stránky. Čiže 9.000 ľudí ten príspevok neuvidí na svojej nástenke s novinkami."
-
DanielDevil
Addict
Áno, bohužiaľ toto funguje už dlhšie, znížili dosah príspevkov na nejaké malé percentá, zobrazuje sa najmä tým užívateľom, ktorí lajkujú, komentujú a zdieľajú príspevky danej stránky. FB takto ťahá peniaze najmä od firiem, ktoré si musia zaplatiť zvýšený dosah postov...
-
hojko
Site Admin
V tom pripade sa straca caro stranok, ktore mam zaujem sledovat, hoci ich je len par. Takto si musim rucne vyhladat stranku a pozriet sa co pise.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Návod na zbavenie sa messengeru - https://www.mojandroid.sk/navod-vyhodte ... book-chat/ 
Ale teraz vážne, komu vadí ten Messenger? Veď je to sakra rýchlejšie, prehľadnejšie, logickejšie a intuitívnejšie riešenie, ako sa preklikávať v samotnej aplikácií. Čakám na jeden seriózny argument, lebo ten "hate" na Messenger fakt nechápem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja osobne proti messengeru nič nemám 
Mne vadi akurat tak zobrazovanie posledneho online v Messengeri.
ked mas troska starsi mobil s menej RAM tak ten messenger robi dost problemy. Ked kliknem na spravy tak mi trva dost dlho kym sa mi otvoria v messengeri. Plus dost casto to pada kvoli nedostatku ramky. Aj ked to aj samotna FB appka
Prečo keď sa pozriem na spoločných priateľov s nejakou osobou, tak zásadne píše viac, ale ukáže menej? Napr. píše 8, ukáže len 4. Alebo 8/6, 23/20, tie pomery sú rôzne.
-
hojko
Site Admin
Pretoze ta spolocna osoba ma blokovany zoznam priatelov. Takze ti sice ukaze, ze mate 8 spolocnych priatelov, ale dvaja z toho maju skryty zoznam priatelov a tak ti ukaze len tych sest mien.
poradite mi ako nastavim.. aby sa mojim priatelom nezobrazilo ze som si niekoho noveho pridal do priatelov,pripadne ze si ma niekto pridal do priatelov. Myslim to oznamenie.
Dakujem
Dakujem
S jedným uživatelom na FB mam takýto "problem"
Píšeme si normálne ide offline a aj po 3 hodinách písania mi ukazuje ze tu bola pred 1 minutou a takto mi to ukazuje stále, stalo sa to zo dna na den. Predtým to normálne ukazovalo ze tu bola pred 3 hodinami ale 2 dni ukazuje ze tu bola pred minutou, co stým je?
Píšeme si normálne ide offline a aj po 3 hodinách písania mi ukazuje ze tu bola pred 1 minutou a takto mi to ukazuje stále, stalo sa to zo dna na den. Predtým to normálne ukazovalo ze tu bola pred 3 hodinami ale 2 dni ukazuje ze tu bola pred minutou, co stým je?
Pokiaľ viem, to sa vypnúť nedá.dallsi napísal:poradite mi ako nastavim.. aby sa mojim priatelom nezobrazilo ze som si niekoho noveho pridal do priatelov,pripadne ze si ma niekto pridal do priatelov. Myslim to oznamenie.
Dakujem
kamos to nejak ma nastavene..pretoze casto si prida daku zensku a mne sa to nezobrazi...
-
javatar
Hardcore addict
nestaci zajst do activity logu a zmenit viditelnost na private?
myslis nastavenie sukromia a tam zmenit vase prispevky na iba ja?