Re: Facebook
Len problem je ze samotny messenger tiez nie je dokonaly. Ked som dlhsie bez internetu a pripojim sa, tak dlho trva dokym sa nove spravy nacitaju, a potom dalsia vec je ta, ze ked sa aj konecne spravy nacitaju tak niekedy sa mi nove spravy ani nezobrazia v konverzacii, zobrazia sa len stare. Kamaratom to robi tiez, ci uz je to na androide alebo na WP. A pre toto som sem-tam vyuzival mobilny web, aby som si pozrel nove spravy. Teraz uz to nie je mozne.
Hmm, s týmto som nikdy problém nemal a používam to denne.
Podobný problém ale mám na Messengeri pre PC, keď napr. cestujem vlakom, na mobile spravím nové správy, tak keď zapnem PC, sú tam iba staré a musím reštartnúť appku. Ale na mobile pohoda, keď sa pripojím, tak mi naskáče plno upzornení na správy, ale iba to pípne a hneď zmizne, keďže som ich už napr. na PC prečítal.
Podobný problém ale mám na Messengeri pre PC, keď napr. cestujem vlakom, na mobile spravím nové správy, tak keď zapnem PC, sú tam iba staré a musím reštartnúť appku. Ale na mobile pohoda, keď sa pripojím, tak mi naskáče plno upzornení na správy, ale iba to pípne a hneď zmizne, keďže som ich už napr. na PC prečítal.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: to mám len ako zálohu. Normálne fungujem cez Disu.
caute, ak si nastavim na profilovu fotku visible only for me, ostatni ju budu vidiet len na nu nebudu moct kliknut a pridavat komenty?
Skús si to pozrieť sám. Nastav si profilovku na "only for me", klikni si na to, čo som zvýraznil v prílohe. Stlač "zobraziť ako..." a už vidíš, ako to vidí verejnosť, prípadne si to pozri aj pre konkrétnu osobu.
Only for me pri profilovke by mala byt mala fotka bez moznosti ju zvacsit a komentovat, tak ako si to pisal.
Neviem ci sa to tu uz riesilo ale aj vam ukazuje stale viac komentarov k urcitemu clanku a ked ich otvorite tak ich tam je menej ? Pri navrate spat uz ukazuje presny pocet
Hej, robí to aj mne. Ešte by som chcel vedieť, či keď niekto komentuje nejaký príspevok a niekto ďalší mu okomentujte koment, prečo píše že je tam len 1 komentár? Má to tak byť alebo to len mne nefunguje?
Dá sa nejako zistiť heslo, bez toho aby som ho resetol? Mám prístup k mailu aj všetko, ale potrebujem heslo od starého účtu, lebo rovnaké heslo som použil inde a tam sa resetovať nedá a z podpory neodpovedajú. Reset hesla na FB mi teda nepomôže, akurát budem mať nové.
ziadny aspon trochu solidny portal neuchovava hesla pouzivatelov, takze nie, neda sa zistit.
jedine ze by si ho mal ulozene v prehliadaci tak to zistis z neho.
jedine ze by si ho mal ulozene v prehliadaci tak to zistis z neho.
Hensym - pokial sa vies prihlasit, bude niekde ulozene, kde sa prihlasuhes, zariadenie, OS, prehliadac? Avant browser s Gecko jadrom, teda Firefox vie zobrazit vsetky hesla po zadani hlavneho, nie som si isty ako to maju ostatne prehliadace, inde hesla neukladam.
-
Solo_Kamen
King
ahojte, dá sa nejako zabránit tomu aby moji facebookoví kamarádi videli, o aké udalosti mám záujem? Bohate stačí, ked im to nebude ukazovat na ich timeline.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Solo: Pravdepodobne nie.
-
Solo_Kamen
King
hojko: nepotešil si ma. 
Solo_Kamen - Mozno ich pridanim do skupiny "Obmedzeni", zostanu medzi tvojimi priatelmi, ale tusim nebudu dostavat niektore novinky, to co zdielas a pod. a nemali by vediet, ze su v takom zozname u teba, ale neviem to naisto, uz davnejsie som sa s tym stretol, takze to treba overit, aj tie udalosti, ci sa ich to tyka.
Ta skupina Obmedzeni je podobna ako Blizki priatelia ci Znami, kazda ma pozmenene pravidla zobrazovania prispevkov a upozorneni.
Ta skupina Obmedzeni je podobna ako Blizki priatelia ci Znami, kazda ma pozmenene pravidla zobrazovania prispevkov a upozorneni.
Da sa vypnut zobrazovanie casu poslednej aktivity priatelom?
//skoda, pridanie do Obmedzeni tiez nepomohlo
//skoda, pridanie do Obmedzeni tiez nepomohlo
Human. - nie som si isty, davnejsie som si prechadzal vsetky nastavenia, ale toto tam nebolo. Mozes ale vyskusat tu skupinu Obmedzeni, o ktorej som pisal v predoslom prispevku.
na messenger sa da v pohode volat osobe ktora sa nenachazda vo friendliste ?
Poznáte niekto dobrú aplikáciu ktorá vytvorí na FB fanpage záložku s eshopom (facebook store)? Takú čo umožňuje synchronizovať môj eshop, alebo vytvoriť nejaký cez stránku tvorcov tej apky, ale aby FREE verzia (žiadny trial) umožňovala pridanie aspoň 100 produktov.