Fajcite?
Re: Fajcite?
Ja nefacim, ale pit pijem... obcas si dam... ale nieje to moja priorita......Tak ako si napisal raz okusis a zistis ze ta to celkom bavi.... A tak aj preto ja pijem... A alkoholici isto niesme ked si dame do nalady raz, alebo 2krat do tyzdna, mozno ani to....P3Bo napísal:Ono ked raz okusis tak ta to zacne bavit neviem ale nerobte z nas alkoholikov proste roztocis oslavu das sa do nalady a ide to vsetko v pohode ale to je tazke pochopit pre tych ktory este nezazili .
Ale uz odbacam od temy
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, pekne ma seru s tymi svojimy "pravami..."
odjakziva vyzeral piatok vmeste ze si proste prisiel na bar, do klubu, objednal si si drink, zapalil si si, pozves niekoho a kecate.... a tera kvoli nejakym pitchusom ktori neznesie trosku smradu tak aby isli obmedzovat obrovsku skupinu ludi???
Jasne ze vsetko ma svoje hranice a keby sa dodrziavala norma o filtracnych zariadeniach, ich kapacitach a zaviedli by sa povinne ionizatory bolo by to o nicom....
aha no jasne, pasivne fajcenie.... ked za piatok sobotu si par hodiek v zafajcenom tak ti to uskodi nehorazne obrovsky.. (sry za OT, len som si moje hriesne srdce odgrgol)
odjakziva vyzeral piatok vmeste ze si proste prisiel na bar, do klubu, objednal si si drink, zapalil si si, pozves niekoho a kecate.... a tera kvoli nejakym pitchusom ktori neznesie trosku smradu tak aby isli obmedzovat obrovsku skupinu ludi???
Jasne ze vsetko ma svoje hranice a keby sa dodrziavala norma o filtracnych zariadeniach, ich kapacitach a zaviedli by sa povinne ionizatory bolo by to o nicom....
aha no jasne, pasivne fajcenie.... ked za piatok sobotu si par hodiek v zafajcenom tak ti to uskodi nehorazne obrovsky.. (sry za OT, len som si moje hriesne srdce odgrgol)
-
Mephy
Amateur
ja som si kedysi zvykol zapalit ked som mal uz nieco vypite a pri specialnych prilezitostiach...ale s tym som uz prestal..cigarety uz vobec neberem do ruky. A zafajcene bary? hmm no to je vec nazoru, niekomu to vadi inemu nie. Ja viem ze ma tych par hodin nezabije, co presedim s kamosmi. Ale vadit mi to vadi. Je to predsa len neprijemny zapach.
-
krupica_dnb
Medium Professional
aha, u nas sa spravil striktne nefajciarsky bar a po par tyzdnoch museli toto obmedzenie zrusit.... clovek si rozmysli ci pojde niekam lebo sa tam nefajci a pola znamych tam chodit nebude, alebo nie....enter00 napísal:krupica - prosim, nech je striktne fajciarsky bar a hotovo.
na verejnom priestranstve je ale fajcenie znakom netolerantnosti.
ako nefajciar sa vsak musim zastat fajciarov, a co tolerancia voci nim? je dostatocne vela priestorov urcenych pre nich? ked si cez den v meste to aby si siel do kaviarne! Koli tomu aby nefajciar nezacitil smrad z cigarety bude fajciar trpiet abstaky. Tolerujte to, oni si do toho vrazaju velke prachy a nicia zdravie. Vadi vam to v bare? najdite si nefajciarske ak este vsetky nezbankrotovali alebo sa s priatelmi stretavajte na miestach kde sa nefajci, nikto vas nenuti ist do baru.enter00 napísal:na verejnom priestranstve je ale fajcenie znakom netolerantnosti.
-
krupica_dnb
Medium Professional
chcem s tebou chodiť!!!mi-chau napísal:ako nefajciar sa vsak musim zastat fajciarov, a co tolerancia voci nim? je dostatocne vela priestorov urcenych pre nich? ked si cez den v meste to aby si siel do kaviarne! Koli tomu aby nefajciar nezacitil smrad z cigarety bude fajciar trpiet abstaky. Tolerujte to, oni si do toho vrazaju velke prachy a nicia zdravie. Vadi vam to v bare? najdite si nefajciarske ak este vsetky nezbankrotovali alebo sa s priatelmi stretavajte na miestach kde sa nefajci, nikto vas nenuti ist do baru.
vela fajciarov je tolerantnych a ked ich niekto poziada aby nefajcili ze to niekomu vadii, tak nemaju problem ist niekam dalej.... zato nefajciari nie, ti uz ked vidia za oknom ako niekto fajci tak im lietaju iskry v ociach.... takto to pojde dalej a cigarety budu len v tvare McDonaldu, a bude sa davat cenzura na etikety... zas nervu mam aj ja v niekom bare zafajcenom, smrad, nevidno na druhy koniec... ale je to moja volba kam pojdem a kam nie..
-
jin
VIP
Práve asi pred 30mi minútami som si zapálil cigu s holkou, ktorú som nikdy neprestal ľúbiť a bol to skvelý pocit. Možno aj preto, že som už 4 mesiace nefajčil a možno aj preto, že som bol s ňou osamote a skvele sme sa porozprávali. Dodáva to istý pocit zblíženia. Len neviem, či toho správneho. Každopádne to bolo skvelé odragovanie sa a mierne zblíženie. Pre tieto situácie svoje nefajčenie obetujem. Inak nie... Inak by som si neyapálil. Možno to chápete...
//Retne:...a alkoholu no...
//Retne:...a alkoholu no...