Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

zalezi od toho co... a nenarazam tym na PKD :D ... cigarety vobec, ked ma niekto cigarku,cigaru tak si 2-3x potiahnem... vodaro taham bezne a tak raz za tyzden... inak cele fajcenie nikotinu ako takeho odmietam...
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Nikdy sem nefajcil, az do doby nez sem prisel na stredni, tam mi to zachutnalo a bylo hodne prilezitosti kdy mi nabidli a ja ani nepotreboval vlastni cigy.. Jinak vodarnu casto... A huleni sem skousel ale neni to nic pro me.. :smt033
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

iba ked chlascem. to je skoro kazdy vikend :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Fajcil som.... a bolo to v skutko prijemne ked som si zapalil tak presla vsetkoa zlost a vsetko ostatne, ale uvedomil som si ze skodim nielen zdraviu ale i penazenke.Uz nefajcim a je to cca 2 rocky nebol som ziaden zavislak co sa toho tyka.
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Fajčím cca. 4 roky, a ani nemám v pláne prestať. :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa eNeS »

P3Bo napísal:Ono ked raz okusis tak ta to zacne bavit neviem ale nerobte z nas alkoholikov proste roztocis oslavu das sa do nalady a ide to vsetko v pohode ale to je tazke pochopit pre tych ktory este nezazili .
Ja nefacim, ale pit pijem... obcas si dam... ale nieje to moja priorita......Tak ako si napisal raz okusis a zistis ze ta to celkom bavi.... A tak aj preto ja pijem... A alkoholici isto niesme ked si dame do nalady raz, alebo 2krat do tyzdna, mozno ani to.... :wink:

Ale uz odbacam od temy :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

V poslednej dobe oblubujem dutniky. Zabijam tym prilezitostne chutky na cigu.
A vam nefajciarom prajem do noveho roku trochu viac tolerancie..
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

presne tak, pekne ma seru s tymi svojimy "pravami..."
odjakziva vyzeral piatok vmeste ze si proste prisiel na bar, do klubu, objednal si si drink, zapalil si si, pozves niekoho a kecate.... a tera kvoli nejakym pitchusom ktori neznesie trosku smradu tak aby isli obmedzovat obrovsku skupinu ludi???
Jasne ze vsetko ma svoje hranice a keby sa dodrziavala norma o filtracnych zariadeniach, ich kapacitach a zaviedli by sa povinne ionizatory bolo by to o nicom....
aha no jasne, pasivne fajcenie.... ked za piatok sobotu si par hodiek v zafajcenom tak ti to uskodi nehorazne obrovsky.. (sry za OT, len som si moje hriesne srdce odgrgol)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

krupica - prosim, nech je striktne fajciarsky bar a hotovo.

na verejnom priestranstve je ale fajcenie znakom netolerantnosti.
Mephy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mephy »

ja som si kedysi zvykol zapalit ked som mal uz nieco vypite a pri specialnych prilezitostiach...ale s tym som uz prestal..cigarety uz vobec neberem do ruky. A zafajcene bary? hmm no to je vec nazoru, niekomu to vadi inemu nie. Ja viem ze ma tych par hodin nezabije, co presedim s kamosmi. Ale vadit mi to vadi. Je to predsa len neprijemny zapach.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:krupica - prosim, nech je striktne fajciarsky bar a hotovo.

na verejnom priestranstve je ale fajcenie znakom netolerantnosti.
aha, u nas sa spravil striktne nefajciarsky bar a po par tyzdnoch museli toto obmedzenie zrusit.... clovek si rozmysli ci pojde niekam lebo sa tam nefajci a pola znamych tam chodit nebude, alebo nie....
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

FAjcenie nenavidim. Smrdia od toho veci. Clovek ked je niekde v meste, pride domov vyudeni sta klobasa :D
DonJouzi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonJouzi »

Retne napísal:FAjcenie nenavidim. Smrdia od toho veci. Clovek ked je niekde v meste, pride domov vyudeni sta klobasa :D
presne tak :roll: ...az na to ze klobasa vonia :wink:
mi-chau
Darca
Darca

enter00 napísal:na verejnom priestranstve je ale fajcenie znakom netolerantnosti.
ako nefajciar sa vsak musim zastat fajciarov, a co tolerancia voci nim? je dostatocne vela priestorov urcenych pre nich? ked si cez den v meste to aby si siel do kaviarne! Koli tomu aby nefajciar nezacitil smrad z cigarety bude fajciar trpiet abstaky. Tolerujte to, oni si do toho vrazaju velke prachy a nicia zdravie. Vadi vam to v bare? najdite si nefajciarske ak este vsetky nezbankrotovali alebo sa s priatelmi stretavajte na miestach kde sa nefajci, nikto vas nenuti ist do baru.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:ako nefajciar sa vsak musim zastat fajciarov, a co tolerancia voci nim? je dostatocne vela priestorov urcenych pre nich? ked si cez den v meste to aby si siel do kaviarne! Koli tomu aby nefajciar nezacitil smrad z cigarety bude fajciar trpiet abstaky. Tolerujte to, oni si do toho vrazaju velke prachy a nicia zdravie. Vadi vam to v bare? najdite si nefajciarske ak este vsetky nezbankrotovali alebo sa s priatelmi stretavajte na miestach kde sa nefajci, nikto vas nenuti ist do baru.
chcem s tebou chodiť!!!
vela fajciarov je tolerantnych a ked ich niekto poziada aby nefajcili ze to niekomu vadii, tak nemaju problem ist niekam dalej.... zato nefajciari nie, ti uz ked vidia za oknom ako niekto fajci tak im lietaju iskry v ociach.... takto to pojde dalej a cigarety budu len v tvare McDonaldu, a bude sa davat cenzura na etikety... zas nervu mam aj ja v niekom bare zafajcenom, smrad, nevidno na druhy koniec... ale je to moja volba kam pojdem a kam nie..
Retne
Darca
Darca

Co by ste hovorili ak by sa zrusilo fakcenie vo vsetkych baroch, restauraciach a roznych podobnych priestoroch???
mi-chau
Darca
Darca

Hovadina, do baru kde sa nefajci ti nik nepojde. Takisto zvysok.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Retne napísal:Co by ste hovorili ak by sa zrusilo fakcenie vo vsetkych baroch, restauraciach a roznych podobnych priestoroch???
Fajčiari budú nadávať a nefajčiari sa tešiť. A zbytočne niečo takéto riešiť, pretože nikdy niečo takéto nebude fungovať...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Práve asi pred 30mi minútami som si zapálil cigu s holkou, ktorú som nikdy neprestal ľúbiť a bol to skvelý pocit. Možno aj preto, že som už 4 mesiace nefajčil a možno aj preto, že som bol s ňou osamote a skvele sme sa porozprávali. Dodáva to istý pocit zblíženia. Len neviem, či toho správneho. Každopádne to bolo skvelé odragovanie sa a mierne zblíženie. Pre tieto situácie svoje nefajčenie obetujem. Inak nie... Inak by som si neyapálil. Možno to chápete...

//Retne:...a alkoholu no... :smt017
Retne
Darca
Darca

bolek napísal:Fajčiari budú nadávať a nefajčiari sa tešiť. A zbytočne niečo takéto riešiť, pretože nikdy niečo takéto nebude fungovať...
Vo Francuzsku to teraz zaviedli, cize :roll:

jin co ja viem, myslim ze to takto nefunguje, bol si len v opojeni lasky :)
Napísať odpoveď