Faktúra z T-com..začo si účtuju???+obrázok!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Odrbal Vás už váš operátor??

ANO!
4
50%
NIE!
4
50%

Celkom hlasov: 8

Looker
Medium Expert
Medium Expert

Faktúra z T-com..začo si účtuju???+obrázok!

Príspevok od používateľa Looker »

Takze zacnem, dnes mi mama podala do ruky s nervoznym pohladom v ociach fakturu z t-comu. Povedala, že kde som to volal ze prislo za 11min hovoru 30€. Pritom na to čislo som vobec nevolal. Zaciatocne cisla su 0900 811. Po pouziti google som nasiel, ze to moze byt zaciatocne cislo nejakej audio vestiarne, ale to som zavrhol, je to somarina a nikto z nasej rodiny na taketo cislo nevolal. Zijeme v byte 2ja a mama o nicom nevedela. Takze sa pytam zaco si učtuje t-com? za fiktivne hovory? Nepoculi ste niekedy o takomto cisle, alebo s tym nemate nejake skusenosti?? Je to dost surova rana, chcel som volat na cislo zakaznikom, ale to je len cez pracovne dni...Urcite nechceme platit za nieco, co sme ani preprevovali..Zda sa, že to može byt nejaka chyba z t-com alebo sa mylim? tak poradte wtf. thx :idea: :o

btw: plati sa za zvesenu pevnu linku?? chapete ak vyvesim sluchatko..

+++ FAKTURA V PRILOHE*** :arrow:
Prílohy
fak.jpg
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

reklamacia, navyse si platite blokovanie takychto hovorov
na zaciatok to vsak budete musiet zaplatit a ked uznaju reklamaciu tak to vratia
ak s nimi reklamacia nepohne, spomenut soi resp sa obratit na http://www.telekomunikacnyombudsman.sk/
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

Kód: Vybrať všetko

Služba Prémiové číslo 0900 vám umožní prostredníctvom telefónu poskytovať vašim zákazníkom informácie obchodného, odborného, ale aj zábavného charakteru, o ktoré majú záujem a sú za ne ochotní zaplatiť zvýšenú cenu volania. Cenu za volanie si môžete zvoliť sami z viacerých tarifných pásiem, pričom časť ceny vo forme provízie prináleží vám ako užívateľovi služby. Máte tak možnosť za poskytnuté informácie získať zaujímavé výnosy.
Za zavolanie na uvedené číslo 0900 XXX XXX môže stáť od 12,90 po 89,00 Sk za minútu (s DPH).

asi sa ti stal pripad ako je popisany tu:
http://rusnak.blog.sme.sk/c/92697/Uz-va ... amnik.html
Napísať odpoveď