Nie levely,hra by bola stále bezloadingová,tak ako doteraz,ale že by sa podelila na oblasti a každá by bola odlišná od druhej,niečo ako STALKER,ale bez loadingu.lekoklatik napísal:Takźe ty by si vo Far Cry kcel mať nejaké dajme tomu levely? Alebo rozne úrovne? (úrovňou myslím lokácie)
Far Cry 2
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
Drobec13795
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Multiplayer
kupil som si original far cry 2 nainstalovat a cel som hrat online ...bolo potreba vytvorit ucet na ubi.com tak som vytvoril a teraz ked v hre dam vytvorit online konto tak to pyta meno heslo a online kluc pomozte pls k hre som ziadny nedostal okrem instalacneho ktory tam nejde....bolo v navode pisane ze po vytvoreni konta na ubi.com ma hra pusti dalej ale nejde mi to stale ten online kluc pyta plssssssss help
-
Drobec13795
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Multiplayer
nie neprisiel...... dostal som email od ubisoftu ale vtom bol len odkaz na aktivaciu uctu ziaden kluc
Zdravíčko,
Pochybujem, že mi budete vedieť poradiť, ale i tak to skúsim a zdôverím sa vám so svojím problémom s Far Cry 2.
Problém je vcelku "jednoduchý" - poklikám na spúštaciu ikonu, aby sa hra spustila, no ono to len na chvíľu ukáže ten screen Far Cry 2, ako keď sa spúšťa hra(určite viete čo myslím), no a vzápätí zmizne a nič sa nespustí
Skúšal som i Patche, mnohokrát preinštalovať a všetky možné cracky a stále nič
Zvláštne je, že prvýkrát sa mi to podarilo spustiť a ešte potom raz i keď to bolo v okne a spustilo sa to popri inštalovaní Patchu. No a prvý krát, keď som to spustil, tak som si iba ponastavoval grafické nastavenia a vypol som to, pretože som to chcel iba vyskúšať, či to ide a bol som zrovna na odchode.
Ma už celkom takéto problémy štvú, pretože podobný problém mi vznikol z ničoho nič s Crysisom...vtedy to bolo akoby po preinštalovaní Catalystov za nové.
Btw dosť možno to bude mať súvislosť s tým blbým operačným systémom čo mám - Windows Vista Ultimate 64bit.
A ohľadom HW, mám grafiku 4870X2 od Asusu pretočenú na 800/3800MHz a samozrejme najnovšie Catalysty 8.12.
Hľadal som rôzne po nete a bezvýsledne...rovnaký problém sa nenašiel
Pochybujem, že mi budete vedieť poradiť, ale i tak to skúsim a zdôverím sa vám so svojím problémom s Far Cry 2.
Problém je vcelku "jednoduchý" - poklikám na spúštaciu ikonu, aby sa hra spustila, no ono to len na chvíľu ukáže ten screen Far Cry 2, ako keď sa spúšťa hra(určite viete čo myslím), no a vzápätí zmizne a nič sa nespustí
Skúšal som i Patche, mnohokrát preinštalovať a všetky možné cracky a stále nič
Ma už celkom takéto problémy štvú, pretože podobný problém mi vznikol z ničoho nič s Crysisom...vtedy to bolo akoby po preinštalovaní Catalystov za nové.
Btw dosť možno to bude mať súvislosť s tým blbým operačným systémom čo mám - Windows Vista Ultimate 64bit.
A ohľadom HW, mám grafiku 4870X2 od Asusu pretočenú na 800/3800MHz a samozrejme najnovšie Catalysty 8.12.
Hľadal som rôzne po nete a bezvýsledne...rovnaký problém sa nenašiel