sekcia MANUALS. secondary, primary a special weapon cratesmARILYN mANSON napísal:tak to nvm,ja napr nemožem zohnat misiu na odomknutie zbrani dalsich čast už ich mam ale dalsie misie už nemam.a kde presne sa daju kupit tie kufri
Far Cry 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
to ze tam nemas dalsie misie na odomknutie zbrani je normalne - musis postupit v kampani a odomknu sa ti nove - ako ti postupuje pribeh v kampani tak sa odomykaju nove misiemARILYN mANSON napísal:tak to nvm,ja napr nemožem zohnat misiu na odomknutie zbrani dalsich čast už ich mam ale dalsie misie už nemam.a kde presne sa daju kupit tie kufri
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
mANSON kks tieto tvoje jednoslovné otázky, odpovede sú fakt bombové. Do kedy chceš plniť tému kktinami? Nájdi si návody na nete, cheaty, tutoriály, videá či akú riť. Pýtaš sa na každú blbosť osobitne akoby si bol kľavý. Tu máš návod!!!
klatik klud, je to obycajny magor, netreba sa rozculovat...lekoklatik napísal:mANSON kks tieto tvoje jednoslovné otázky, odpovede sú fakt bombové. Do kedy chceš plniť tému kktinami? Nájdi si návody na nete, cheaty, tutoriály, videá či akú riť. Pýtaš sa na každú blbosť osobitne akoby si bol kľavý. Tu máš návod!!!
Pocuvaj manson, ked to nevies tak si asi fakt sprosty. Ja som tu hru bezproblemov presiel za 20h gameplayu, na medium ako obvykle, vsetko som nasiel. Treba pouzivat rozum a mapu. That's all
Re: Far Cry 2
Ahojte, rád by som sa opýtal, čo to vlastne je FPS. Grafiku mám ATI Mobility Radeon A4330 512 MB, vygooglil som si nejaký hotfix, nainštaloval som to do priečinka, kde to chcelo (niekde do Cčka, ATI Technologies alebo čo) a chcel by som vedieť, či som to nainštaloval správne, resp. čo mi to v hre zlepší, čo mám sledovať. Ďakujem veľmi pekne
/// čo je FPS som si vygooglil, rád by som ale vedel, ako zistiť, či mi ten hotfix pomohol...
/// čo je FPS som si vygooglil, rád by som ale vedel, ako zistiť, či mi ten hotfix pomohol...
Re: Far Cry 2
Stiahni si fraps a potom v hre ti bude ukazovat FPS, pocet snimkov za sekundu...
http://www.fraps.com/
http://www.fraps.com/