FEI stuba nastup do skoly prvy rocnik

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

MP4-23 napísal:ja idem z Adlerky co je elektrotechnicka takze viem co ma caka a kolko hodin si sa ucil denne :?:
hodin? srandista? :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

zdravim noo takze tiez nastupujem do 1 rocnika - odbor Telekomunikacie.

Je niekto z Vas na intraku ? :D
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PC-Man »

Ja tam takisto nastupujem na aplikovanu informatiku :)
masum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masum »

ja som na intraku a odbor telekomunikacie :) sa uz tesim
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

sakra uz su na nete rozvrhy...vyznate sa v tom niekto? na uvode hovorili ze pondelok do skoly 7 55 a tam uz od siedmej je milion predmetov kua co si mam o tom mysliet?? chapete niekto tym rozvrhom? otazka na prvakov
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

vela stastia na telekomunikaciach :-D ja som to tam zabalil po 1 semestri a zdupkal na SJF odbor mechatronika dovod vraj je to tam lachsie realita barani trt presny opak :-D Feika = arogantny pedagogovia Sjf = student je kolega :-) hh ale nebojte sa Feika podla mna neni tazka to sa len onej hovori fakt su na strojarine tachsie veci napr mechanika abo samotna fyzika, podstatne je sediet na prednaskach a snazit sa pochopit co to tam ta teta abo ujo hovori v zime sa pripravit nato ze v salach CD300 a podobne zvikne byt troska zima a obcas aj trosku kapalo vody :-D co si pamatam trebalo si dat bacha na LogSystemi ja som mal galanovu a to bola smrt tam ked dakto siel prec z prednasky tak skoncil taze bud nedojst vobec abo dojst nacas a odist cez prestavku abo poskonceni, BACHA NA EKONOMIKU robte zadania ucte sa preventivne za mojich cias to chybalo vacsine rocnika boli kruzky de z 20 ludi dostlai zapocet 2

ROZVRH napr tento http://zeus.elf.stuba.sk/rozvrh/1bc011.html
velke pismo su prednasky male su cvika na prednaskach je cely odbor na cviku je urcita skupinka ludi v tomto pripade kruzok TL1 to tym velkym pismom je predmet napr tu je prve BOZ cize bezpecnost a ochrana zdravia (elektrikari co mate vyhlasku nepovinne) mas to v miestnosti ab300 co je prva prednaskova sala matiku a logicke tam mas tiez taze sa nepremiestnujes alpr ak pamatam dobre programovanie to bolo tak je v miestnosti dl03a to je tusim vypoctove stredisko na vstup potrebujes mat aktivovanu kartu tk je telesna vychova(kultura) v telocvicni vchod od plavarne pripadne sa da ist ponad jedalen toudlhou chodbickou no a potom mas rozne cvika a mas napr kod b101 to znamena ze pojdes do bloku b na 1 poschodie do dveri cislo 01 cize je tovlastne kod stylom blok,poschodie,dvere

kniznica-skrpta
odporucam vybavithned v kniznici taze v klude si pristan a sedtam uz o pol 7 :-D tak som tospravil ja furtrada na 2 hod tak sme raz dosli o hodku skorej a "dospavali" pred kniznicou inak toze vyucba zacina o 7 si neber osobne to je na fei normalne

imatrikulacia dojdi v obleku bud slusak ked dojdes v riflach abo tak moze si ta dakto zapamatat a vratit ti to na skuske mimo ineho robia sa tma fotky a neces asi ako slamak trcat z davu zvikaj si na VS chodis na kazdu skusku v obleku teda moj brat zastaval teoriu kto nevie musi vyzerat a preto sade chodil v kratasoch ale on fakt vedel :-) su skusky de oblek rozhoduje o znamke. Cele to je otom ze jeden typek precita prisahu vy podpisete a za pol hodku ste prec ne jak na SJF ze predstavovali po mene seckych 400 prvakov ceremonial na 3 hod :D Uvod dostudia ako bolo psominane pride ujco porozprava daco osvojom predmete odporucam vypocut len programovanie BOZ a kniznicu ostatne boli len bla bla bla kniznicu potrebujes koli tomu ze sa tma daky papier vypisoval BOZ koli tomu aby si sa dozvedel ci musis chodit na ten predmet ked si z elektro a mas vyhlsku a programovanie koli tomu ze tma povie o tych cipovych kartach a vstupe do vypoctoveho

Anglina jj pise sa hned na zacatku test podla toho ta zaradia do jazykovej zdatnosti ked vies dobre ang tak sa snaz lebo cim si v silnejsej riede tymskorej sa ang zbavis ja som to odfalkol stylom ze budem z blbcami a odflakol som to tak ze som sa dostla medzi neanglictinarov :-D a z 2 z maturi som musel ist pak za ucitelom a pak ma preradil do stredne pokrocilych :-D
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

diky moc za info fakt, pocuj, ale v informacnom systeme ked sa prihlasim a mam osobny rozvrh tak mi to skoro oci prevratilo, takze to si vsimat nemam, a mam si vsimat tie rozvrhy na tom linku co si posielal? lebo tam v tych osobnych rozvrhoch si tvoris rozvrh sam, teda aspon tak som tomu pochopil...ale na uvode vraveli ze prvaci si nerobia este rozvrhy tak teraz neviem co si mam vybrat a podla coho sa riaditi sakra
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

rozvrh: prvaci sa riadia tym rozvrhom ktory je. cize ak si bol zaradeny do skupiny napr 5 tak sa riadis rozvrhom pre skupinu 5 v prislusnom obore...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Runes napísal:vela stastia na telekomunikaciach :-D
chcel by som sa ta spytat ze ak poznas ucitela Matematiky doc. RNDr. Michal Zajac, PhD. tak ze aky je ak vies :?:
kamosi vraveli ze Zdenka Riecanova bola super ale uz neuci to je skoda :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mnaprave ucila Zdenka :-D bola to taka malicka teta bezrespektu celu prednasku si carbala po tabuli ked si chcel tak si chapal ked nie tak si robil blbosti zajaca bohuzial npoznam ale treba si uvedomit jednu vec VS neni stredna a preto je vlastne jedno aky je pedagog VS je hlavne o pristupe ty tam nemusis byt ty tam chces byt a viac ako od prednasajuceho zavisi od cviciaceho ked mas cviciaceho co nateba kasle a povie "toto ste mali vysvetlene na prednaske tak smola" tak to je zle ak mate cviciaceho ze "co toto nechapete aha to je lahke bzum bzum bzum" a za 10 min to viete vsetci. BTW jedine co si pamatam ze na matike bolo zle ked si mal Satka tam bola riekanka ze Satko vy..ebe ta lahko.

ROZVRH na AIS je osobny v tom style ze su tam vsetky predmety ktore mas zapisane napisane vo vsetkych casoch kedy sa uci je to dobre iba nato ze ked zmeskas svoje cvikoa cviciacitidovoli si nahradit tak si podla toho rozvrhunajdes kde inde ti to sedi a ides tam, lebona vs skole neplati ze bolelo ma brucho abo tak zacely semester mas tusim povolene vymeskat 2x cviko vsetko ostatne musis nahradit inak nedostanes zapocet
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

sakra, pocul som ze ten basketbal a volej je strasny zabijak na tej telesnej, ked niekto nevie hrat basket tak proste nedostane zapocet, co je na tom pravdy???
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ja som sice chodil na FIIT, ale telesnu som mal s FEI a vobec to nie je pravda..pokial si mal ucast (myslim, ze jednu si mohol vynechat bez toho aby si doniesol ospravedlnenku), tak nebol problem - vsetci zapocet dostali :)
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

no tu dufam, lebo pri baskete som sa vzdy na zakladke aj na strednej zaj*baval :D volejbal ma bavi, plavanie tiez ale ten basket mi trocha nahnal strach, tak dik teda
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: FEI stuba nastup do skoly prvy rocnik

Príspevok od používateľa Masaker »

ked som isiel na fei:D tak som bol dosrany z takychto diskusii:D na tuto som narazil len nahodou:D je to velmi tazka skola:D ale ta telesna ma pobavila:D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Masaker napísal:ked som isiel na fei:D tak som bol dosrany z takychto diskusii:D na tuto som narazil len nahodou:D je to velmi tazka skola:D ale ta telesna ma pobavila:D
taze tu karmu - mam asi od teba z komentom hovno otom viem :-D no tak ma oprav. mozno sa to za tych 5 rokov zmenilo co som tam bol ja ale v tej dobe to tak bolo a chalani co skoncili co boli spoluziaci nemaju moc iny nazor a to su uz hotovi ing s fei telekom zato ze tebe sa to tam zda strasne tazke nemozem kazdy mame ine schopnosti
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

sorry, nejde mi uz zmazat tento prispevok.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Runes napísal:taze tu karmu - mam asi od teba z komentom hovno otom viem :-D no tak ma oprav. mozno sa to za tych 5 rokov zmenilo co som tam bol ja ale v tej dobe to tak bolo a chalani co skoncili co boli spoluziaci nemaju moc iny nazor a to su uz hotovi ing s fei telekom zato ze tebe sa to tam zda strasne tazke nemozem kazdy mame ine schopnosti
odomna ne:D ja karmu nerozdavam z principu:) a jj tazke to je... nebijem sa s nikym komu sa to zda lahke:)
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PC-Man »

Som 3. roc. na FEI (aplikovana informatika) a moj nazor je asi taky, ze pokial vas to bavi, nie je to vobec tazke a da sa to zvladnut v pohode... a aj volneho casu mam dooost :) Mna tiez strasili, aka tu bude tazka matika a pod. reci... pricom matika sa mi zdala uplne v pohode (Satko), skor ta fyzika je tu tazsia (Valko), ale aj to sa dalo zvladnut, len to chcelo trosku snahy :) Kazdopadne ja som tu spokojny, nelutujem vyber (keby som sa mal o5 rozhodnut, rozhodnem sa rovnako).

Co sa tyka skript, za 3 roky som kupil az jedne skripta (v 1. roc. na ekonomiu... to som este nevedel, ako to tu funguje :D), odvtedy to riesim bud skriptami v PDF, alebo vela materialov je na sieti, nete... takze tlacene skripta nepouzivam vobec.
Nashorn
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nashorn »

Chcem sa spýtať ohľadom FEI - Aplikovaná informatika STUBA pár vecí. Takže Programovanie, správa serverov, správa PC sietí, a pod. v tomto by som sa chcel pohybovať, a z časti sa už v tom aj pohybujem (programujem v PHP/MySQL) a dosť ma to baví. Chcem sa spýtať tieto body: 1. Je to ťažká škola na robenie všelijakých úloh domácich, zadaní, a pod.? Snažím sa čo najviac riadiť heslom že ,,robotu" si domov nenosím :) 2. Ako je to s rozvrhom v tých prvých ročníkoch? Chcem vedieť zhruba kolko hodín týždenne je nutné stráviť v škole, aby sa dalo preliezť, myslím len to nutné minimum, nie nejaké zbytočné prednášky. 3. Neznášam ranné vstávanie, to ma úplne zabíja, takže ako je to s časom prednášok a tak, treba často vstávať o 6-8? Ako raz, dva krát do týždňa mi to nevadí ale keby mám dalšie roky vstávať každý deň o siedmej tak by ma asi je.... 4. Matika som celkom nadpriemer 5. Fyzika tam je to ovela horšie, je tam nejaká ťažšia fyzika? Ja mám s ňou dosť problémy.

Díky
Napísať odpoveď