FIIT STU - prijimacky
chlapec teba prejde smiech, pride druhy a treti a rychlo zmenis nazor, fiitka neni rozhodne o flakani, viem ocom hovorim uz som tam treti rok a keby som si mal vybrat skolu rozhodne by som na fiitku uz druhy krat nesiel, prvy rok je cista ulievaren nic sa neucis a mas B-ka potom pride druhy a zrazu si rad ked mas dost kreditov aby si presiel semestrom, preto sa pripravte na jednu vec "pohodovych ludi na tej skole mozte spocitat na prstoch jednej ruky, zvysok vam bude robit iba problemy" a cvicenia vyzeraju asi tak ze "tu mas a rob" ... "ale ako?" .. "to je vas problem/nastudujte si"... nikto si s vami nehra, ochota pomoct/poradit je nulova.marcus-16 napísal:tomu ver, ja budem druhak..
inak gratulujem setkym co vas prijali, pripravte sa na dalsich par rokov flakania
Kazdemu znamemu kto tam chcel ist som radsej odporucil trnavu alebo nitru pripadne zilinu, verte mi, nestoji to za tie zabyte cele dni a vykendy pri rieseni stupidnych zadani. Tie skoly su nic moc ale rozhodne sa studium na tychto skolach neodrazi na vasej psychike.
FIITku beriem ako jeden s najvacsich omylov v zivote a nie som sam.